Kendimi tanıyamıyorum:(((

aynen en son ihaleyi sizde bırakmış.madem konuşsanız sizi suçlayacak yada daha beter kavga edeceksiniz bir süre sessiz kalın.boşanmanızı söyleyenler var bence de en doğrusu o seçenek gibi ama herkes o cesareti gösteremiyor malesef.o yüzden bu şekilde bir öneride bulundum.sessiz kalınca en azından biraz sakinleşirsiniz ikiniz de.
Bir gün bitecek ama ne zaman

Aldatacağım mı dedin:KK57: Adam cidden sakinmiş bence direkt boşan ayrılın:KK55:
Aldatacagimdan değil zaten.sanirim tam okumadiniz yada anlayamadiniz.yillardir bozuk bir iliski zaten ve ben bunu soyledigim icin yinede pismanim tabiki.yakismadi farkindayim.adam cok sakin yaa nerdende anladin.

Aldatacagimdan değil zaten.sanirim tam okumadiniz yada anlayamadiniz.yillardir bozuk bir iliski zaten ve ben bunu soyledigim icin yinede pismanim tabiki.yakismadi farkindayim.adam cok sakin yaa nerdende anladin.

öylesine ağızdan bir çıkan sözcükte olsa kadın erkek bu söze kimse öylesine söyledi diye bakamaz.ayrıca yıllarca bozuk olan bir ilişkiyse karşılıklı yıpratmayın birbirinizi.kimse kimseyi zorla yanında tutamaz.denemeden adım atmadan bilemezsin.

Yazdiklariniz tabikide cok sey ifade ediyor o yuzden buraya konu aciyorum.lutfen öyle dusunmeyin

Bizler sadece üzülüyoruz ama ekranı kapatınca mutlu kadınlar sıcacık kocasının koynuna girip uyuyor olan sana oluyor.
Inan bana boşanmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum.
Eğer cidden boşanmaya niyetin yoksa adama cevap verme, ne derse sus, yut.
Bir de ne olur ne olmaz dövüş sanatlarından birini öğren.

Madem arkadaşlarınız çol samimi ve sorunlarınızı biliyor lar sizde tıpkı bırfa anlattığınız gibi anlatın. O sinir harbi ile nasıl öyle bir laf ettiğinizi ki o anlattığı zaman bir hükmü kalmasın sizde bu korku ile yaşamayın.

Bizler sadece üzülüyoruz ama ekranı kapatınca mutlu kadınlar sıcacık kocasının koynuna girip uyuyor olan sana oluyor.
Inan bana boşanmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum.
Eğer cidden boşanmaya niyetin yoksa adama cevap verme, ne derse sus, yut.
Bir de ne olur ne olmaz dövüş sanatlarından birini öğren.
Siz bosandiniz mi? Yada yakininizda mi var ornek.insan ne kadar zamamda alisiyor yeni hayatina.yada asamadigi en zor sorun ne oluyor

Cok sıcak bakiyorum ama cesaret işte.cunku bi evlilik bu kadar seviyesizleşmemeli.ama dua ediyorum ve Rabbim öyle yada böyle bir kapı acacak biliyorum.
Bence de sicak bak.. su an mutsuzsun ve yazdigina gore de baya uzun zamandir mutsuzsun.. topla cesaretini ve kendin icin de esin icin de hayirli bir karar vermeye bak bence tatlim.. evet bosanmak zordur.. ama ayni evin icinde birbirinize iskence cektirmektense bir sure icin bocalarsin ama sonra rahat vir nefes alirsin

Konuşursa konuşsun iftira atıyor rezil der geçersiniz. Herifin elinde bir kanıt yok ki.

Artı herif berbat rezil bir herif az bile demişsiniz. Bunca psikolojik şiddete aldatıcam demişsiniz çok mu?

Son düzenleme:
Kendinize reva gordugunuz hayat bu mu?buysa buyurun devam edin,kendinize birazcik sayginiz varsa bitirin bu birbirinize actiginiz anlamsiz guc savasini,en azindan kalan hayatinizi kizinizla huzurlu ve rahat gecirin..bu belirsizlikle hayat gecmez bir karar vermen lazim:stop:

Kendinize reva gordugunuz hayat bu mu?buysa buyurun devam edin,kendinize birazcik sayginiz varsa bitirin bu birbirinize actiginiz anlamsiz guc savasini,en azindan kalan hayatinizi kizinizla huzurlu ve rahat gecirin..bu belirsizlikle hayat gecmez bir karar vermen lazim:stop:
Aslında cekindigim nokta şu. Annem hep arkamda babam pek ilgilenmez, karismaz.istemez ama sokaga atacak degil.yalniz annemle babam arasinda da 60 yasina gelmis olmalarina ragmen maddi sorunlardan tartisma eksik olmuyo.orda da durum böyle.ve annemin uzulmesi benide cok üzüyor basima bir ağrı saplaniyor.yani ne yapsam bilemiyorum hangisi daha zor olur bilemiyorum.zaten annemlerin evi normal olsa coktaaan gitmistim buna eminim.

Aslında cekindigim nokta şu. Annem hep arkamda babam pek ilgilenmez, karismaz.istemez ama sokaga atacak degil.yalniz annemle babam arasinda da 60 yasina gelmis olmalarina ragmen maddi sorunlardan tartisma eksik olmuyo.orda da durum böyle.ve annemin uzulmesi benide cok üzüyor basima bir ağrı saplaniyor.yani ne yapsam bilemiyorum hangisi daha zor olur bilemiyorum.zaten annemlerin evi normal olsa coktaaan gitmistim buna eminim.

çocuk mocuk hatrı diyip boşanmayı bahane eden kadınlara çok kızıyorum. çocukların psikolojisi bozuluyo ruh gibi geziniyolar toy ana babaları yüzünden; en yakın arkadaşımdan biliyorum. ne var yani biraz güçlü olun artık bu ne ya. herşeye sabret diyip duruyosunuz. siz hiçbişiy yapmadan mutluluğa ulaşıcağınızı mı düşünüyosunuz yoksa. boşanın, ailenizin yanına gidin isterseniz. parayı da bahane etmeyin allasen. bi işe girin kasiyerlik temizlikçilik falan yaparsınız en kötü ihtimal. şiştim ya oturup hiç çözüm yöntem düşünmüyosunuz.
eşin de millete yaysın o halde. "demedim" dersin ne olcak. o herife mi inanıcaklar

Aileydi,cocuktu peki sen daha ne kadar dayanabilirsin?biliyomusun butun kotu hastaliklarin bazilarida asiri stresten kaynaklaniyor,butun bunlarin bide sagliginizi kaybederseniz ne olacak?aileniz daha cok uzulmicekmi?pekiya kiziniza nasil guclu bir anne olacaksiniz?biliyorum cok soru sordum ama bu sorulari bide siz kendinize sorun derim..bir daha bu hayati yasamicaz unutma,bir tek sansimiz var ne yazikki:110:kendine deger ver...:KK66:

çocuk mocuk hatrı diyip boşanmayı bahane eden kadınlara çok kızıyorum. çocukların psikolojisi bozuluyo ruh gibi geziniyolar toy ana babaları yüzünden; en yakın arkadaşımdan biliyorum. ne var yani biraz güçlü olun artık bu ne ya. herşeye sabret diyip duruyosunuz. siz hiçbişiy yapmadan mutluluğa ulaşıcağınızı mı düşünüyosunuz yoksa. boşanın, ailenizin yanına gidin isterseniz. parayı da bahane etmeyin allasen. bi işe girin kasiyerlik temizlikçilik falan yaparsınız en kötü ihtimal. şiştim ya oturup hiç çözüm yöntem düşünmüyosunuz.
eşin de millete yaysın o halde. "demedim" dersin ne olcak. o herife mi inanıcaklar
Yorumunuz icin teşekkür ederim zira burdaki bütün yorumlar benim icin önemli. Ama oturup bir yöntem dusunmuyorsunuz kismina katilamiycam en azindan kendi adima.yillardir düşünmekten yoruldum çünkü.benim beynimim ne kadar yoruldugunu bir ben bilirim tabi yasayan biliyor böyle şeyleri.ama 8 senede bir sey degistiremediysen bir yerde yanlış var evet.ama sanırım bu dusunmemekle degilde cesaretle alakali bir durum.

Eslemelif. Coktan bu adamdan bosanma vaktin gelmiste geciyor bile. Esin degismez, bekleme. 34 yillik evli bir komsumuz esinden ayrildi daha yeni. Kadin o kadar iyi biriki. Adam psikolojik baski yapa yapa kadini mahvetti yillarca. Sonunda dayanamadi artik. Kizin simdi babamdan ayrilma diyor olabilir, ama ilerde ayril diyecek sana. 7 yasindaki bir cocugun akli ile hareket etme nolur. O cocuk su an o evdeki psikolojinin onu nasil etkilediginin farkinda bile degil. Babasini görmek istediginden ayrildiginizdada görür. Bak o kadinin cocuklarida büyüdüklerinde cok demisler anne ayril bu adamdan diye, kadin bugün düzelir yarin düzelir diye diye beklemis. Böyle adamlar düzelmiyor canim. Tedavi sart, tedavi ile hafifletilebilinir bazi davranislari ama kendisinin istemesi lazim. Psikologla görüstüm esimden ayriliyorum bende biliyorsun, hemen hemen ayni sorunlar yüzünden. Zor bir sürec ama inan 2 ay olmadan acisi hafiflemeye basliyor azda olsa.

X