• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi tanıyamıyorum

evet ben de salavat-ı fatih'i tavsiye ederim...

40 gün boyunca önce 1000 kere ya latif... sonra da 100 kere salavatı fatih...

merak etme 2.gün ezberlemiş oluyorsun, çok kısa zaten.. en fazla günde 20 dakikanı alıyor..

sagol canim..zaten duadan baska birsey gelmiyor elimizden Allah butun hastanede yatanlara sifalar versin..

yok canim ne yardimi,sormadi bile,dedigin gibi ben istermiydim boyle olsun,dusunmuyorlar iste sanki kendilerinin basindan gecmedi,Allahim kimseye yasatmasin,içimin yandigini gormezden geliyorlar,cocguma devamli sut goturuyorum,bu bile sorun bunlara,devamli gitmeye ne gerek varmis iki haftada bi yetermis ne denirki boyle insana.

hey yarabbim gidiceksin tabi ne demek iki haftada bir vicdansız oldukları burdan belli işte.sen bebeğini sütünden mahrum etme son damlasına kadar ver.

en yakın zamanda alırsın kucagına işallah.benim henuz çocugum yok ama anne olan çok arkadasım oldu hamılelık donemı ve sonralarını hep beraber atlattık sizi üzen insanlarla beraber olmayın eşinizle tekrar konuşmayı ona içinizi dökmeyi deneyin herseyden once ınsansınız anlayısla yaklasmalı

hey yarabbim gidiceksin tabi ne demek iki haftada bir vicdansız oldukları burdan belli işte.sen bebeğini sütünden mahrum etme son damlasına kadar ver.

elimden geldigi kadar,sutumu vermeye calisiyorum,duymamaya calisiyorum soyledikleri,sutumude etkilemesin diye aklim cikiyor zaten sutum kesilicek diye.

en yakın zamanda alırsın kucagına işallah.benim henuz çocugum yok ama anne olan çok arkadasım oldu hamılelık donemı ve sonralarını hep beraber atlattık sizi üzen insanlarla beraber olmayın eşinizle tekrar konuşmayı ona içinizi dökmeyi deneyin herseyden once ınsansınız anlayısla yaklasmalı

insallah canim.Allahim sizlere saglikli hamilelik hayirli bebekler nasip etsin.

evet ben de salavat-ı fatih'i tavsiye ederim...

40 gün boyunca önce 1000 kere ya latif... sonra da 100 kere salavatı fatih...

merak etme 2.gün ezberlemiş oluyorsun, çok kısa zaten.. en fazla günde 20 dakikanı alıyor..

bu dua ne gibi işler için okunuyor? duası kabul olan oldu mu canım bu duayla?

ben 1 kişi duydum, 40 gün olmadan böyle mucize gibi birşey yaşadı

Back