Kendimi kötü hissediyorum

itsmeduygu

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2023
338
75
üniversite birinci sınıfta bir sevgilim olmuştu. çocukla 100 küsür ortak takipçimiz var ve sürekli instagram storylerde çıkıyor. benim 6 aydır harika giden bir ilişkim var. çocukla hiçbir problemim yok çok da mutluyum . Eski sevgilim ve arkadaşları dabaşka bir şehirde okuyor dönem olarak, ama tanıdık çok var işte. Bir gün bir videoda denk geldim arkadaşıma şakasına nefret ettiklerim tek bir videoda yazdım dalga geçmek İçin. eski sevgilim ve eski sevgilisiyle video çekmişler falan. oradan dedikodu açıldı işte meğer arkadaşım olan kız ikisinin eskş sevgili olduğunu bilmiyormuş ben patlatmış oldum 😂 çocuğu hep gömüyorum komiğime gitti dalga geçip konuyu kapattım ama şu an çok vicdan azabı çekiyorum. Sevgilim varken eski sevgilimin adını geçirmek bile sorun mudur? Çocuğu hiç özlemiyorum hatta her önüme gelene nefret ettiğimi hangi cehennemde olursa olsun diyorum, arada bir karşıma çıkıyorlar dedikodu öğreniyorum sağdan soldan. 100 kişiden biri illaki story atıyor onunla ister istemez maruz kalıyorum tabi. Sizce bu aldatma mıdır :KK43: çok kafaya takıyorum

Bu kadar kafaya taktığına göre hala aklın onda. Kendine itiraf edemiyorsun.

Gerçekten sallamasan nefret etmezdin. Hiç bir şey hissetmezdin.
kimsenin beni görmeyeceği bir platformda neden saklim ki beni aylarca psikolojik olarak yıpratan birine ne besleyebilirim. kafaya kendi sevgilimi takıyorum ben aslında.

İyi de ben hissettiğimi açıkça söylüyorum, çocukla ayrılalı 1,5 sene oldu, salak narsistin tekiydi artık sadece dalga geçtiğim bir ilişkim haline geldi. Oturup merak edip bir şey sormuyorum ki hakkında. Sık sık konuştuğum bir arkadaşımla dalga geçtim sadece
Şaka bi tarafa çok çocuksu şeyler bence bunlar, 21 yaş gerçi normaldir, geçer.

Tanı koymadım zaten şekerim, her şey ortada. Sen de huzursuzsun, sebepsiz değil
bakın sanırım yanlış anladınız, eski sevgilim temsilciydi benim tüm yakın arkadaşlarımla takipleşiyor ben de onun tüm sınıf arkadaşlarıyla takipleşiyoruö birbirimizi tanımadan önce böyleydi by durum. dönemce gittiği okulda tesadüfen konuştuğum bir kızla komik bir video çekmiş. Arkadaşım olan kız da dedikodusunu yaptı bu çok salak bir çocuk diye ben de dalga geçiyorum sadece. Oturup ne fotoğrafına ne videosuna özellikle bakmıyorum. Kafaya takma sebebim çok ayrıntıcı bir insan olmam. Bir buçuk sene önce bitmiş ilişkinin neyini özleyeceğim çocuğun yüzünü dahi unutmuşum

bakın sanırım yanlış anladınız, eski sevgilim temsilciydi benim tüm yakın arkadaşlarımla takipleşiyor ben de onun tüm sınıf arkadaşlarıyla takipleşiyoruö birbirimizi tanımadan önce böyleydi by durum. dönemce gittiği okulda tesadüfen konuştuğum bir kızla komik bir video çekmiş. Arkadaşım olan kız da dedikodusunu yaptı bu çok salak bir çocuk diye ben de dalga geçiyorum sadece. Oturup ne fotoğrafına ne videosuna özellikle bakmıyorum. Kafaya takma sebebim çok ayrıntıcı bir insan olmam. Bir buçuk sene önce bitmiş ilişkinin neyini özleyeceğim çocuğun yüzünü dahi unutmuşum
Çok küçük bir şehirde öğrenci olduğumuz için ekstra herkes herkesin tanıdığı çıkıyor. Eski sevgilimin eski sevgilisiyle aynı videoda olduğunu görünce kendimce dalga geçmek istedim, huzursuz olduğum şey çocuğu unutamamak da değil. O çocukla olan ilişkimden daha uzun sürdü şu anki ilişkim

Ben ne okudum az önce ya😂 dedikodu yapıp geçmişsiniz bunda bu kadar takılacak durum yok aslında ama takılmak istiyorsunuz. Ya derdiniz yok dert arıyosunuz yada akıllara başka sorular geliyor. Travma olmuş sanırım o kişi sende. Boşver geç. He takılacaksan illaki dedikodu yapmak ayıptır ona takıl mesela 😅

Nikinizi içme suyu diye okudum😃

Ben eskisinin ismini gecirmezdim ama bu kadar takilmayinbi daha bahsetmezsiniz ondan

Ben ne okudum az önce ya😂 dedikodu yapıp geçmişsiniz bunda bu kadar takılacak durum yok aslında ama takılmak istiyorsunuz. Ya derdiniz yok dert arıyosunuz yada akıllara başka sorular geliyor. Travma olmuş sanırım o kişi sende. Boşver geç. He takılacaksan illaki dedikodu yapmak ayıptır ona takıl mesela 😅
İnsanlar ne der diye düşündüm. Eski sevgilimle alakalı dedikodu yapıp gülüp eğlenip olayı kapattım, dalga geçtim kötü biriydi çünkü. Ama insanlar burada yok unutamadın yok aklından çıkmadı falan dediklerinde şu anki sevgilimle alakalı diğer insanlar da böyle düşünür mü diye düşündüm. benim etrafımdaki herkes eski sevgilisine mal salak gerisekwlı der ben güler geçerim

Boşyere kasıyosun bence. Buradakiler bunu dedi çünkü dedikodu yapıp salak mal diyip geçmedinki burayada konu açtın ektrem bir durum gibi oldu haliyle buradakilerde bu kadar konun üzerinde durmanla alakalu yorumlar yaptılar hepsi bu. Hiçbir şey yok ise güldün eğlendin geçti bitti gitti hala neden konun üzerine bu kadar gidiyosun insanlar bunu merak eder bak işte

Boşyere kasıyosun bence. Buradakiler bunu dedi çünkü dedikodu yapıp salak mal diyip geçmedinki burayada konu açtın ektrem bir durum gibi oldu haliyle buradakilerde bu kadar konun üzerinde durmanla alakalu yorumlar yaptılar hepsi bu. Hiçbir şey yok ise güldün eğlendin geçti bitti gitti hala neden konun üzerine bu kadar gidiyosun insanlar bunu merak eder bak işte
İşte ben çok kafaya taktığım için konu açtım aslında. O çocuğun tayfasına o kız da laf atar arada dalga geçeriz konu kapanır gider. Kendi arkadaşlarım bile der çok gerizekalı diye. Öyle dalga geçtiğimiz biri olarak kaldı, klasik kız muhabbetleri işte

X