Kendimi kaybetmeme bir adım kaldı :(

Hayat böyle bişey işte ne yaparsan yap hayatta yüklerin hep katlanarak devam edecek senin yapman gereken kendini motive edip bu yükleri taşımak Allah yardımcın olsun canım.

öss konusunda ben de aynı durumdayım.yaz geldi hiç çalışasım yok.
ve ygs ye çalıştm 6 ay boyunca.ygsden sonra lys bakıcam dedim yoksa kafam karışırdı.
ama sıkıştım konular yetişmiyo ve çalışamıyorum..
sen de bu sorunlarla konsantre olman cok zor ne diyeceğimi bilmiyorum benim de aynı sorun olduğu için...

ygs ye deli gibi calıstım son 2 hafta hergün manyak gibi calısıp soru çözdüm son 1 hafta denemeler bilmemnelerrr neler nelerrr işte anla sen sonra ne oldu sonuc 256 puanım idare eder iştee ..! lys gelince ygs ye calısmaktan saten bıktım tükendim birde bunu nasıl calısıcam die bunalıma girdim nisan ayında ygs den cıktıktan sonra . Hep ertele ertele saten 1 aycık bir zamanımız kaldı su saatten sonra ne yapabilirim bilmiyorum benimki sözel edebiyat,felsefe,coğrafya,tarihe ağırlık vermem gerekiyor .. pf.. zor ama zorunluu

herkez odonemlerı atlattı bır zamanlar sınav erkek arkadas falan fılan suan tek yapman gereken kendını sınava odaklamak oyle bır zamandayızkı okumaktan baska caren yok bu kafayla nasıl yapacagım dıyosun ama bırazcık sabıredersek bır omur boyu mutlu olacaksın bır sevgılıye ıhtıyac duyman yada bırıyle gorusmen cok dogal ama bunu lutfen ılerıkı yaslara ertele bır kız ıcın meslek karıyer cok onemlı suan kı zamanda paran yoksa maddı gucun yoksa hıcbıseyın yok demektır evlenırım kendımı kurtarırım dıye bos bı hayal yok haa her okuyan er parasın olanda mutlu oluyo hayır ama yınede bunu yapmalısın kendıne bır yol secıp ona devam etmelısın ya bu deveyı gudecek ya bu dıyardan gıdeceksın suan tek dusunmen gereken tahsılın olmalı....babanı dusun haytına oyle yon ver sorunların tabıkı aklına gelecek ama bısurelıgıne vurdumduymaz oll sınavı atlatana kadar arkadasınla ıstedgın zman yıne gorus konus ama ders calısmanı etkılemeyeck sekılde sonrasında zaten ozgursun:)

ışyerini sevmiyorum off çok sıkıcı herşey , herkes sahte birbirinin arkasından konusup yüzüne gülüyır bıktım bunlardan.. Havalar çok sıcak aile de öle olunca gel de ders çalıs nasıl çalisim istek gelmio gelsede baslayamıorm bir türlüüü offfff

sinemcim.çalışmayı neden çile olarak görüyorsun.babacın sizleri bugünler için yetiştirmedi mi?yani kendi ayakklarınız üstünde durun diye.ben nereydeyse üni 1 den beri babama kendim için birşey aldırtmamaya çalışııyroum.üni de aldığım bursla eksiklerimi tamamlıyordum.tabi ki babam bi sürü para harcadı okurken ama kişisel masraflarımı bu burs sayesinde harcadım.okurken 3 sınıftada çalışmaya başladım.yıllardır babamdan para almam.şimdi de alışkanlık oldu alamıyorum para :1rolleyes:
yani çok ii bişi çalışmak ama sen önce sınavına konsantre ol.havalar çok sıcak.dışarı çıkıp napcan bu havada.al bi vantilatör odana.gömül derslereçhem sözelmiş derslerinde.son ay iyice ezber yapıp oturtursun kafanda.öle içimden gelmiyor fln deme..1 ay sorasını düşünüp motive et kendini.lütfen.a.s.:1hug:

Keşke odam olsaydı yada evimiz büyük olsaydı 2 oda .. biri yatakodası diğeri oturma odası :/ ailemin yanında ses gürültü motivasyonumuzu bozuo yatakodasına gitsem orda da yatak filan uykum gelio sevmiorm çalısamıorm orda napıcam ber bu durumda :çok üzgünüm:

sinemmmm bu senin olay suna benziyor:
geline oyna demişler yerim dar demiş

cnm odan olsa odanda da yatak olmayacak mı? e o zaman orda da uykun gelirdi.yatak odasına gir çalış mis gibi.bahane uydurmayı bırak bence.böle söylenmeye devam edersen bi bakmıssın sınav gelmiş geçmiş.sen 1 sene daha çalışmak zorunda kalmıssın.
o daha mı ii?elindeki fırsatı değerlendir bence-ygs yi kazanmıssın ne güzel.

Bir an önce konsantre olmaya calısıcam mecbur sorunları tasamda aynı aynı.. sürekli düsünmek içimi kemirmek sağlığımı da bozuo en azından yazıorm ve rahatlıorumönerilerin motive edio çok saol ..

tabiki cnm sen bunaldıkça buraya yaz rahatla.sonra git ders çalış.buraya yazmak ii geliyorsa yaz cnm.bi işe yararsa fikirler ne mutlu bize.

tabiki cnm sen bunaldıkça buraya yaz rahatla.sonra git ders çalış.buraya yazmak ii geliyorsa yaz cnm.bi işe yararsa fikirler ne mutlu bize.

Peki ya senin hikayen paylaşmak istemezmisin ? hani su evinizden atılmanız sonrası nasıl motive olduğun ve suan ne mesleği yaptığın birde aşk varmıydı sende o dönem ..

Peki ya senin hikayen paylaşmak istemezmisin ? hani su evinizden atılmanız sonrası nasıl motive olduğun ve suan ne mesleği yaptığın birde aşk varmıydı sende o dönem ..

vallahi cnm.çok seneler geçti du bi hatirliim :uhm:
ya ben aslında hep dersleri iyi biriydim.işin açıkçası o olaylar derslerimi etkilemedi.evden ayrılammaızdan önce daha bi sürü olayşar oldu ama mesela en yakın ark larım bile şok olmuştu biz taşınırken.sen niye bişi anlatmadın die.ben çookk dışarı yansımazdım.hep gülerdim çevem beni hep neşeli bilirdi.ailem de saolsun yemedei yedirdi derler ya öleydi.ben mesela yük olmiim diye bisürü şey bahane ettim servise yazılmadım ki yol yürüyerek 1 saatti okuluma.harclık istemeyeyim diye yürürdüm.ama hiç gocunmazdım seve seve yürüdüm.eğlenerek.kulağıma walkmani takıp ohhhhzemuszemus

benim hoşlandığım biri yoktu ama teklif eden ve çok ısrar eden bi çocuk vardı dersanede ve cidden başıma bela olmuştu.hatta bi ara acaba denesem mş derken buldum kendimi ama sadece bana olan ilgisinin bende uyandırdığı duygulardı.ben de onu kırmak istemediğimden sürekli benm bu senekki tek amacım sınav fln diyordum.çünkü bunun doğru olduğuna inanıyordum.ve de kırmadan böle bi bahanenin olabileceğini düşünüyordum.falan filan ...
nası motive olduğuma gelince.etrafımdaki herkes çalıştığı için ben de onlardan geri düşmemeliydim.ayrıca kazanmalıydım ailemi 1 sene daha masrafa sokmamalıdım.ayrıca ailemin bana hiç baskısı olmaması da olumlu etkilemişti.
bu dönemde biaz polyannacılık oynamak gerekir yani.olumsuzlukları görmeden önne bakmak.
şimdi okulumu bitirdim ve mimarım.sen de inşallah istediğine kavuşurusn
ama emeksiz yemekk olmaz bunu da bil

Çok güzel.. tebrik ederim gercekten :) Benim bölümüm grafik tasarım and meslek lisesindeyim bn. Ama reklamcılık istiyorum kafam cok karısık grafik tasarım için biliyorsundur mimarlıkta da var yetenek sınavı gerekiyor bunun için desen kursuna gitmem gerekiodu ama maddiyat işte engel oldu :/ birde ailem hiç ders calıs die baskı yapmaz bn hep basarılı olduğum için ama babam istanbulda kazanırsan gidersin die kısıtladı üniversiteyi ist. da zor die biliyorum yinede mecburum baska sehirde yapamam hem isin vermio babam versede maddiyat lasım nasıl okutsun kendilerini zor gecindiriyolar. İnş. bende ilerde biyerlere gelirim senin gibi ve hatırlamam bu günleri düşünüp yazarım biyere belkiii birgünnnnnnnnnn ...............:Saruboceq:

klasik ergenlik sendromları ve de üstüne de sınav stresi bindi mi kaymaklı ekmek kadayıfı :)

hormonal dengesizliklerden aşırı duygusallık vs vs... hepimiz geçtik aynı yollardan, geriye dönüp baktığında aslında o kadar da önemli değilmiş diyeceksin.. 15 yaşındaki halini düşünsene :) hayat ne kadar kolaydı! ama o zaman 15 yaşındayken en zor hayatı gene eminim sen yaşıyorsundur..

o zaman farket ki senin bir hastalığın var, sabırlı olursan hemen iyileşebilirsin.. sabırsız olur da kendini üzersen o zaman düşün ki bu hastalık kendini ikiye katlıyor.. o zaman kendini bu bilinçle mutsuz olduğun daraldığın zamanlarda telkin et. eninde sonunda atlatacaksın, zor ama o kadar da uzak bir zaman değil göz açıp kapayana kadar geçer :)

edit: hani kastettiğim şey daha az dert etmeyi öğrenmek... yoksa sorunlarına lafım yok :) ama dediğim gibi hepimizin her zaman daima mütemadiyen sorunları var :) dünyadaki en dertli insan hep bizizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…