Bu konuyu açma sebebim bana öneride bulunacak ,yol gösterecek insanların olduğuna olan inancım.. 18 yaşındayımm ama her sorun bende sanki çok ağır bir dönemden geçiyorum.Öss ye hazırlık sürecimdi bu yıl ve her türlü sorun beni buldu babam doğru düzgün işte çalışamaz sürekli iş değiştirir işten çıkar bu durumda bizi hem maddi hemde manevi olarak etkiliyor. Annemin huzursuzluğu benim de psikolojimi etkiliyor ne kadar takmamam gerektiğini bilsemde takmamaya çalışsamda bazen öyle bunalıyorum ki kendime engel olamıyorum.:çok üzgünüm: 8 aydır facebook aracılığıyla tanıştığım bi erkek arkadaşım var birbirimize hep destek olduk o da suan öss ye hazırlanıyor aynı yaştayız . Önceleri çok iyi arkadasken bu arkadaslık duygusal birlikteliğe dönüştü,ayrı şehirlerdeyiz uzağız her ne kadar acı versede özlemi alışmaya çalışıyorum 1 hafta önce ist.a geldi ve görüştük. Belki internetten güvenilmez diceksiniz ama ailesi çok inanclı o da cok iyi yetişmiş bu ortamda öle kız peşinde ufak düşünen biri değil. Buna rağmen basen gereksiz şüphelenere kapılıyorum ve o çok üzülüyo şüphe duyduğum için :gitme: Birde bu sene staj görüyorum ve işyerimde de mutsuz olduğum sinir olduğum insanlar var herkesten nefret ediyorum bazen. Bu yaşıma kadar hep umutlu oldum umudumla yaşadım morelim hep yüksek oldu çünkü umudumu kaybetmiyodum ama artık tüketiyorum o içimdeki şavaşa karsı mücadeleyi... 1 ay kaldı öss sınavına bu kafayla napıcamı bilmiyorum ders çalışmamı da etkiliyo napim ben nerden neyi toparlayım hiç bilmiyorum. Hep karamsar düşünen biri olmaya başladım psikiyatrise gitmek istiyorum ama ilaç kullanmayı asla istemiyorum kullanmıcamda.. Sadece konusmaya ihtiyacım var.. Bu tür sorunlar yaşamış atlatmış kişiler varsa lütfen paylaşsınlar benimle morele ihtiyacım var.. :sm_confused: