Ben evleneli daha 1.5 ay oldu ikinci evliliğim ve hamileyim. Planımızda yoktu (ihmalkar davrandığımn farkındayım)hazırda hissetmiyodum. Ay nasıl anlatacağımı da bilemedm çok özür dileyerek giriyorum konuya eşim korunuyordu normalde o gün boşalmadan önce takarm dedi ama bir anda tutamamış neyse bende pek aldırış etmedim tek ilişkiyle hamile kalacak halim yok diyip ertesi gün falan da içmedim (hoş zaten yasak bana hormon içeren haplar) ama oldu kalmışım . Şuan çok karmaşık duygular içindeym seviniyorum sonra üzülüyorum. Evliliğe adapte olmaya çalışırken birden kendimi hamile bulunca bi şok etkisi yarattı bende. Eşimi suçluyorumm senin yüzünden oldu falan. Aşırı da duygusallık ve agrasiflik var ben ben değilim sanki tripli kavgacı biri oldum çıktım bulantım halsizliğim falan derken iyice bunaldım. Bana güzel bir şey söyleseniz olur mu ? Olumlu şeyler duymaya ihtiyacım var.
Not:şuan herhangi bir problemimiz yok anlaşıyoruz ama daha çok yeni bizi neler bekler bilmiyorum ama endişeleniyorum mutsuz bir evliliğe çocuk yaptıysak diye.
Not:şuan herhangi bir problemimiz yok anlaşıyoruz ama daha çok yeni bizi neler bekler bilmiyorum ama endişeleniyorum mutsuz bir evliliğe çocuk yaptıysak diye.