- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.682
- 88
- Konu Sahibi halesss_97
Daha önce de benzer bir başlık açmıştın. Üzülmüştüm epey, zaman zaman ben de kendimi değersiz görürüm, o yüzden empati yapmıştım, yardımcı olmak istemiştim. Arkadaşlık etmeye ve tavsiyeler vermeye hazırdım. Mesaj atmıştım, bir kere cevap verip devamını yanıtsız bıraktın. Konuşmak zorunda değilsin elbette, ama ben olsam bana yardımcı olmak isteyen insanlara kıymet verirdim. Hayatını değiştirmeye yönelik bir aksiyon almadığın sürece aynı yerde kalacaksın. Öteki başlıkta da çok tavsiye veren olmuştu. Görünen o ki hala aynı yerdesin.
Bütün gün salak videolar izliyorum diyorsun mesela. Bunun çözümü çok kolay. İzlemeyebilirsin. Hiçbir şekilde karşı koyamıyorsan eğer internet bağımlısısın ya da depresyonda filansın demektir, bunun için de bir psikiyatriste gitmen lazım.
Bütün gün salak videolar izliyorum diyorsun mesela. Bunun çözümü çok kolay. İzlemeyebilirsin. Hiçbir şekilde karşı koyamıyorsan eğer internet bağımlısısın ya da depresyonda filansın demektir, bunun için de bir psikiyatriste gitmen lazım.