- 23 Kasım 2020
- 18
- 6
- 1
- 25
- Konu Sahibi Kivircik Hatun
Merhaba güzel insanlar,eminim ki bir sürü soru olmuştur bu konu hakkında,tabi ki bende okudum bazılarını ama benim durumumla fazla uyuşmadığı için kayıt oldum ve sizden fikir almak istedim başlıyorum ozaman anlatmaya : 1 yıllık evliyim çok şükür herşey iyi gidiyor ve ben tabi ki eşimde çocuk sahibi olmak istiyoruz ama daha ehliyetim yok olduktan sonra bebekle alakalı yola girecegiz dedik ehliyeti yapiyorum şuan ama bi bitmek bilmedi,bir haftadır göbeğim bir garip kilo değil tartıldımda aynıyımda ama alt göbegim böyle cikti gibi duruyor hafif bi sekilde yüzümde şiş midemde yaniyor bugun ve karnimda igneleme oldu gibi oldu bugun böyle insan biseye icten ice sevinirde midede kelebek ucar gibi olur ya onun gibi hafiften ve atesleniyorum cabuk yoruluyorum uykum cok geliyor uykumu alamiyorum adetim icinde sanırım bi kaç gün var şuan aslinda ama asla 1 hafta önceden başlamazdı böyle şişkinlik garip hissediyorum,test yapmayada korkuyorum dogrusu cünkü bir kere daha olmustu ve 2 hafta gecikme olmuştu test yaptigim gün bi kac gün sonra regl oldum ama tabi hic bir belirti yoktu zaten sadece gecikmeden dolayi yapmistim ama bu durum farkli suan,ne diyorsunuz sizin fikirleriniz ne neden olabiliyor suan bu olaylar bünyemde,sigarada iciyorum ona göre artik dikkat edip birakmam lazim tiryakiyim maalesef ve emin oldugum an hamile olduguma birakacagima adim gibi eminim zarar gelsinde istemiyorum ama bosuna ümitlenmekte istemiyorum,her dediginiz bir yardim olacaktir,simdiden cevaplara tesekkür ederim.
Son düzenleme: