Kendimi geliştirmek istiyorum

denizdilan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2013
352
518
merhabalar,
Ben 21 yaşında üniversite öğrencisiyim yalnız kendimi yeterince doldurduğumu düşünmüyorum mesela spor, sosyal aktivite, dersler tamam ancak üye olduğum görgü kuralları kursu ve okul bitiyor ve ben oldukça sıkılıyorum hem kendimi geliştireceğim hem de çevreme yardımım olacak faaliyetlerde bulunmak istiyorum gerek vakıf ve derneklerde aktif olabilirim gerek blog yazarlığı gerek işaret dili vb kurslar lütfen bana uygun kurs, vakıf dernek vb önerir misiniz ?
Not: kartal İstanbul'da ikamet ediyorum
Not: başladığım vakıf ,dernek ,kurs vb alanında aktif ve hayat boyu sürekliliğini sağlamak istiyorum

Hayvanlarla aran nasıl bilmiyorum lakin haftasonları sokak köpekleri besleyebilirsin :)Çeşitli dernekler gruplar var pazar günü buluşup beslemeye giden,ben de çok istiyorum ama henüz fırsatım olmadı,gerçekten köpekler huzur veriyor ve çok tatlılar :)

Aslında çok güzel bi fikir

Merhaba bende kendimi geliştirmek istiyorum yaşım 21 liseyi dışarsan okuyorum ve bitirmeye çalşıyorum daha çok yeniyim. Kendimi okuyanlar gibi geliştirmek konuşmama varana kadar değiştirmeyi istiyorum banada yardımcı olurmusunuz :/

Eğitimini mutlaka tamamla,hatta üniversiteye devam et,yapamam diye korkma.Ben 31 yaşındayım bu sene bitirdim.Sen çok gençsin,birçok şey yapabilirsin.Liseyi bitirdikten sonra asistanlık-sekreterlik de olsa gir bir yere başla,tecrübe kazan.Sonra pozisyon değiştirme imkanın olacak zaten.Acele etme,umutsuzluğa kapılma.Bol bol dünya klasikleri oku :)
Dilimin döndüğünce benim fikirlerim bunlar yolun açık olsun :)

Çok tşk ederim liseyi bitirmekte kararlıyım ama bazen çok geç kalmış hissediyorum kendimi şu an bankada çaycılık yapıyorum ama çaycılıkla kalmak istemiyorum benim arkadaş çevrem benim gibi uğraşlar yapmıyo ben boş takılmak istemiyorum artık ünv tamamlamayı istiyorum sadece şu lise bitsinde işte bazen geç kaldım diye düşünüyorum bilmiyorum :/ ama sadece yapabildiğim kadar kendimi geliştirmek konuşmama varana kadar drğilmeyide çok istiyorum

Bu düşüncelerinden dolayı seni tebrik ederim öncelikle :)Bu bilince sahip olman çok güzel birşey.Hiç geç kalmış hissetme kendini,insanlar 50 yaşından sonra bile üniversite okuyor.Eğitimin yaşı yok ki :) Azimle devam et,sanki hiç olmayacakmış gibi görünür ama bir bakarsın ki bir gün elinde üniversite diploman:)Ben de 26 yaşında başladım geçen sene aldım diplomamı.Öncesinde temizlik işi dahil başka işler de yaptım,sevmediğim işler ..Ama şimdi herşey yolunda sevdiğim işi yapıyorum.Başarmak ve başarıdan haz lmak çok güzel bir duygu :)

İnş bende başarırım bende istediğim güzel bir iş yaparım masa başı işi olmasını çok istiyorum bide kendimi gerçekten geliştirmek istiyorum o diplomalarımı alana kadar bakalım hedeflerim bunlar inş yaparım

sakın umutsuzluğa kapılma ben 23 yaşındayım liseyi açıktan bitirdim deli gibi ders çalıştım sırf ygs sınavı için farklı şehire teyzemin yanına gitim daha iyi çalışabilmek için ve kazandım çok şükür şu an memurum ve açıktan üniversite okumaya devam ediyorum sen yeterki iste herşeyi başarabilirsin kendine güven ve inan

Çok sevindim senin adına inş bende senin gibi olurum

Bana en büyük yardım arkadaşlarım kitap okuyup ders çalışmak falan ama malesef ki öle bi arkadaşım yok boş insanlar bende tek kendimi geliştirmeye karar verdim ...

Evet aynen bana da kendim okumak arastirmak dusuyor, google butun klasikleri arastirip okumak en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…