• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi geliştirmek istiyorum...

UMRUMDISI

suskunluğm asaletmdendir!
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
213
0
96
arkadaşlar ben her şeyden önce kendimi geliştirmek istiyorum,yıllardır hep başkalarında eksik gördüm,yok şu şöyle yok bu böyle diye,ama kendime hiç sormadım olmak istediğim gibi bir insan mıyım diye?artık kendimi geliştirmek istiyorum.. mesela özgüvenim, özsaygım konusunda birşeyler yapmak istiyorum bu konuda..(özgüven ve özsaygımın eksik olduğunu gördüm)
bi fikriniz var mı ne yapabileceğim konusunda?
bi de sessiz biriyim, bu huyumu da yenmek istiyorum, herhangi bi fikri olan var mı?

Kitap okuman bu genc yasta cok faydali olacagini düsünüyorum.
Seni ilgilendiren her konu hakkinda muhakkak okuyacak bir kitap bulabilirsin.
Psikolojini kuvvetlendirmen icin cok güzel kitaplar.

çeşitli kurslara katılabilirsin...bilmiyorum daha önce denedinmi ama çok hoş hem eğitim veren
hem de insanı sosyalleştiren ve böylelikle insanın özgüvenini arttıran kurslar var....
ingilizce,yağlı boya,çeşitli enstrüman,fotoğrafçılık,dans,tiyatro vb... çok çeşitli etkinliklere
katılabilirsin..
bende bu tür şeylere katılıyorum çok da faydası oluyor tavsiye ederim...kaydirigubbakcemile4

Ben uzun süredir subliminal müzik dinliyorum arkadaşımın sıkıntısıyla ilgili. Bu şu demek, normal fonda sadece müzik duyuorsunuz. Ancak altta (bilinçaltınızın duyabileceği volumde) size telkinler yapılıyor. Özellikle bunları gece ipod ile dinlemek beni gerçekten çok iyiye götürdü. Kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle Nil Gün'ün CD.lerinden faydalanabilirsiniz piyasada var. Bir de site var bu konuyla ilgili CD.ler hazırlayan. Mesela siz eksiklerinizi tespit edip onlara söylüyorsunuz, onlar size konunuzla ilgili özel CD.ler hazırlıyorlar.

Back