Ben öğretmenim . Kendımı geliştirmek icın yuksek lisans yapmak ıstedım Ankara da yds istemeyen gaziye basvuran 800 kısıden biri olunca maalesef bu mumkun olmuyor. Sizden yardım istiyorum kendımı nasıl geliştirebilirim.meslekı anlamda işimi iyi yapmaya çalışırım sevilen bir öğretmenim ama bu yeterli degil çok donanımlı olmak isterdim. Herseyi çabuk kapan anlayan biriydim eskiden ama evlilik hayatımdan önce gerek özel yasamımda gerek aile yasamımda çok sıkıntılar yasadım. Bunlardan olduğuna inanıyorum ki herseyi çok cabuk unutmaya başladım Dalgınlık ve dikkatsizlik var. Eskisi kadar uzun sureli hafızam da bir sey tutamıyorum sankı çabuk unutuyorum. Çunku zamanında aklımı kendımı değmeyen insanlar icın çok yordum duygusal anlamda zayıftım. Şu an mutlu bir evlılığim ve çocuğum var mesleğim var. Mesela eskiden hikayeler yazardım romanda yazmıştım seneler önce. Şimdi de yapmak ıstedım çok guzel bir roman yazıp adımdan söz ettirmek isterdim ama elime kalemi alsam eskisi gibi hayal edemiyorum yapamıyorum.ve kendımı yeterli göremiyorum. Mesleki anlamda kişilik anlamında Kendımı gelıştırmek icın ne yapmalıyım. Mesela hangi kitapları okumalıyım nelere ilgi duymalıyım. Hangi siteleri takip etmeli hangi makaleleri falan okumalıyım. Bana yardımcı olursanız öyle çok sevınırım ki. Tecrubelerınıze çok ıhtıyacım var.