Kendimi ezdirmek istemiyorum

minikdahi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
43
1
26
Konya
arkadaşlar ben eşimle çok badereler atlattım. çok sorun yaşadım. boşanmayı da düşündüm. ama kopamadım.5 yıllık evliyim. ilk 3 yıl saçma sapan yere hakaret dayak vs. alttan aldım.kendi aileme anlatamadım. eşimin ailesine anlattım kulağını çeksinler diye ama faydası olmadı. derken büyük bi kavga ettik ben iyi bi dayak yedim bu devirde evet şaşırmayın vallahi çoğu kadın aynı şeyleri yaşıyor. özellikle kariyeri olan bayanlar kimseye duyurmamaya çalışıyo.

neyse küstüm annemlere gittim falan. şu an çok daha iyiyiz şükür. ama yine bazen benim eşime geliyolr. mesela ayda 1 ya da 2 ayda bir. saçma sapan konuşuyo moralimi bozuyo bende uykum kaçıyo ne yemek ne su habire sigara.

bu huyumdan nefret ediyorum kendimi değiştirmek istiyorum. kafama bişey takmadan laflarına aldırmadan ya da pat diye cevabını verebilecek duruma gelmek için ne yapabilirim? psikologa gitsem ilaç verir ama sürekli böyle durumda değilim ve uyuşuk yapan o ilaçları da pek içmek istemiyorum.kendimi ezdirmemek istiyorum ona karşı daha dik durmak istiyorum ne yapmalıyım bayanlar?

yasdiklarini degistirmeden iyi olabilir misin gercekten? sorun esinin sana davranislari mi yoksa senin cevap verememen mi? seni huzurlu kilacak cevabi bulmak icin dogru sorulari sorduguna emin misin?

yasdiklarini degistirmeden iyi olabilir misin gercekten? sorun esinin sana davranislari mi yoksa senin cevap verememen mi? seni huzurlu kilacak cevabi bulmak icin dogru sorulari sorduguna emin misin?

yaşadığım kötü olayları değiştiremem. hala aklıma geldikçe geçmişte yaptıkları kafayı yiyecek gibi oluyorum. şuan geçmişteki kadar kötü davranmıyo bana dayak yok mesela.ayda1 bi şeye takar kafayı ütüye mesela, benim bişeyime falan ama aslında şunu doğru diyorsun eşimin bana karşı davranışlarının hep düzgün olmasını isterdim. birde o bana ebem karı gibi laf saydırırken ben susturacak cevabı bulamıyorum nedense konuşuyorum ama çoğu zaman alttan alıcı.ha bende delleniyorum bazende.zaten o düzgün davransa ben depresif olmam heralde.

gescmisten degil bugunden bahsediyorum zaten. ayda 1 inatla takacak bisey buluyorsa esiniz de normal degil o belli. yapici olmak adina yine soyle sorayim belki iste, ailesiyle bir sorunu vardir bi turlu halledemiyordur bi sizi gucsuz buldugundan sinirini bosalttiyordur. esinizle yargilamadan konusun sorunun ne oldugunu anlamaya calisin. konusmak icin kavga anlarini beklemeyin. guzel anlarinizda dile getirin hislerinizi. suanimiz ne guzel, hersey ne huzurlu degilmi gibi seyler. yargilayici konusmak geri tepebilir.

birde isyan edesim geliyor boyle adamlara. karisini enazindan dayak yok diye sukrettiren insanlara.

ama siz esinizi seviyorsunuz herhalde ya da ayrilmak gibi bir imkaniniz yok. o yuzden basta soylediklerimi bi deneyin derim. ama esinizin psikolojik yardim almasi lazim gibi geliyor bana

elimde bi sihirli deyneğim olsa yapacam zatende adam aile terapisine falan gitmem diyo. çok yoruldum değişmesini beklerken, çabalamaktan, umutlanmaktan. en basitinden ada benim anneme gitmek istemiyo diyelim ben surat yapacak diye gidip de rahatça oturamıyorum boşver isterse kudursun onlarda annem babam diyemiyorum kendime ya gidiyorum ama huzursuz oturuyorum sanki her yanıma iğne saplıyolar. benim de değişmesi gereken huylarım var

buraya yeniüye oldum gerçekten hoşuma gitti. insanlar birbirine yardım ediyo bir nevi terapi gibi.kendini, hataları, insanları fark ediyosun bazen şükrediyosun haline mesela. ben bugün yazmaya başladım mesela arkadaş yazmışya baridayak yok diye şükrettiren adamlara isyanım var diye doğru be dedim kendime dayak yok diye herşey mükemmelmiki? sonuçta bana bişey demeye ne hakkı varki?
evet arkadaşım boşanmak istemiyorum eşimin de beni deli gibi sevdiğini biliyorum ama adam sinirlerini kontrol edemiyo heralde. bazen sevdiğini söyleyemez insanlar benim babamın bize sarılmayıp geceleri üstümüzü örtmeye geldiği gibi. ben ameliyat oldum mesela ben çıkana kadar ağlamış ama bana hiç belli etmez bilmiyorum tuhaf bişey insan psikolojisi.

Allah herkese evinde huzur versin. Kim o evin huzurunu kaçırmaya çalışıyorsa da allah cezasını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…