- 8 Haziran 2022
- 372
- 169
- 27
-
- Konu Sahibi isimsizdiss
Tabikide gelmelisiniz, aşık olduğum çocuk beni reddetti diye daha da hırslandımHarika çok sevindim sizin adınıza. Tebrik ederim. Her zaman kendimize değer vermeye devam çok şevke geldim bende
Kendi kaybeder. Aklı başına gelince de geç olur. İş yerinden zor oluyor zaten, sizin için bence hayırlısı olmuş.Tabikide gelmelisiniz, aşık olduğum çocuk beni reddetti diye daha da hırslandım
66 kilo oldummmm bileBence önce zayıflayarak başlamalısın spor ve diyetle 65 kiloya inersen hem seksi hem fit olursun
Saçına ombre yaptırabilirsin bence birazda makyaj ile çok hoş görünürsün
İşim dolayısıyla 10 bin zaten atıyorum buna ilave 10 bin adım ve ip atlama ve bölgesel e de baslıcamAyy harika. Sporu nasıl yapıyorsunuz
Hangi vitamin takviyelerini önerirsiniz?,Yüzün çok güzel bence işe zayıflamayla başlayabilirsin spora başla diyet yap bu süre içinde bol bol vitamin takviyesi al ki saçların ve cildin vitaminsizlikten bozulmasın daha sonra zaten bakış açın ve giyim zevklerinde değişir canımRabbim kalbine göre versin
sen mi teklfi etmiştin,yeni fotonu koy da güzel görsün gözümüz:)Tabikide gelmelisiniz, aşık olduğum çocuk beni reddetti diye daha da hırslandım
Ben teklif etmedim, duygularımı açtım öyle.sen mi teklfi etmiştin,yeni fotonu koy da güzel görsün gözümüz:)
Harun abi ?sen mi teklfi etmiştin,yeni fotonu koy da güzel görsün gözümüz:)
Çok güzelsin. Azminden dolayı seni kutluyorum canım benim.En çok kendinizi sevin, çünkü sizi allah yarattı ❤❤❤❤❤❤ kendinizi sevince değer verip bakmaya da baslıyorsunuz
Eki Görüntüle 3384948
Ben 26 yaşındayım. 1.55 boyum, 75 kilom. Saçlarım kıvırcık. Yaşımı göstermek istiyorum, ve çalıştığım bir isi yerinde birisinden hoşlanıyorum ve onun yanında çocuk gibi duruyorum resmen. Neler yapabilirim kendim için? Cilt, sac, kıyafet, diş, ayakkabi, çanta. Bütün onerilerinize açığım. Okuyanlara teşekkürler.
-sac rengi ve sekli bana nasıl gider sizce? Bunlari konusabilecegim bir kız arkadaşım olmadığı için buraya başlık açtım, kusura bakmayin