Kendimi değersiz görüyorum

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
547
53
Arkadaşlar her şeyi kafaya takıyorum saatlerce kuruyorum ve halsiz oluyorum eşimin ailesi tarafından dışlanıyorum zoruma gidiyor hep bunları düşünüyorum bıktım artık bende rahat insan olmak istiyorum

Kendinize bakışınız nasıl? Ve nasıl değerlendiriyorsunuz kendinizi? Bu bakış açınızla yaşadıklarınız arasında paralellik var mı?

Arkadaşlar her şeyi kafaya takıyorum saatlerce kuruyorum ve halsiz oluyorum eşimin ailesi tarafından dışlanıyorum zoruma gidiyor hep bunları düşünüyorum bıktım artık bende rahat insan olmak istiyorum
Canım aslında bu değersizlik duygusu içinde var senin inan bana sen önce kendini sevmelisin sonra dışlanman umrunda olmaz ben bunları yaşadığım için eminim

Aslında herkes senin bir yansıman. Birisi sana değersiz olduğunu söylüyor ya da hissettiriyorsa bu senin zihninin bir yansıması. Yani hayatında bir yerde değersiz olduğuna kendini öyle inandırmışsın ki şimdi bu inanç çeşitli suretlerde karşına çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…