eşin ne iş yapıyor canım? benim de hiç yaşamak istemediğim bir yer İstanbul. o kadar büyük bir yerde insan kaybolsa resmen yutar şehir onu da parçası bulunmaz. eşin durumundan memnun demekki ama inşallah ikna edersin de bişeyler olur. bende Bartınlıyım uzun yıllar zonguldakta yaşadık ailemle. orası da çok hoş değil aslında ama yaşantı açısından gene de istanbula göre iyidir tabii. birde akrabalar falan olunca insan dışardan kimseyi aramaz çokda. halk eğitim merkezlerindeki kurslar aklıma geldi aslında sosyal bir ortam oralar da belki arkadaş edinebilirsin ama bebeğin küçük biraz sabretmen gerekir. o kreşe giderken sende kursa gidebilirsin :)Merhaba arkadaşlar kendimi çok yanlız hissediyorum. 3 yıl önce kasabada yaşayan biriydim şimdi istanbulda yaşıyorum çok sıkıldım büyük şehirde yaşamaktan insanları çok soğuk ...köyde çat kapı misafirliklerimiz vardı evimizden misafir eksik olmazdı şimdi ise kimse yok koskoca şehirde kalabalık içinde çok yanlızım.. Iyi bir dost arkadaş arıyorum kahve içebileceğim sohbet edebileceğim nasılsın diyebileceğimiz birileri olsa çok sevinirdim ama yok yok yok ..komşular var ama apartmanda çok yaşlı insanlar var onlarla ne konuşabilirimki dii.mi.. 28 yaşında evliyim...1.5 yaşında kızım var...ne yapmalıyım nasıl çevrem olur bilmiyorum fikri olan varmı evde dur dur psikolojim bozuldu..ben fatih deyim..
istanbula aşık olan eşimi bir türlü ikna edip tayinini aldıramadım zonguldağa nasıl ikna edicem başının etini yedim 3 yıldır:))) bana mısın demedi((
ya Allah aşkına burada insanlar kalmazki iş imkanları olmasa çünkü yaşanacak şehir değil insanların hapishane gibi 4 duvar arasında kala kala psikolojisi bozulmuş ...geçen gün emirgana gittik eşimle laleleri koklamaya :)) geçebilirmiyiz diye teyzenin birinden yooldan geçerken izin istedim kadın bana bağırıp çağırmaya başladı geççek başka yer bulamadınmı diye....burdan belii değilmi bu nasıl bir insalıktırki ben senden kibarca izin istedim ki bana ters laf sokuyorsun???
dünde emin önüne gittik arabaya bincez kolumda çoçuk hemen girdim sıraya girmeden tamam onlar belki bekliyordur bayadır ama sonuçta kucağımda kızım var ben orda yarım saat bekleyemem yaa hava soğukk geçtim diye sıraya girmedim diye bana bir ters laflar etti kızla tartıştık .dedimki sen kalkıp yerini bana vereceğine ettiğin lafa bak kes sesini dedim en sonunda çünkü çıldırttılar beni..yani bu kadar saygısız insanlar o kadar çokki uysam adımı attığımda insanlarla kavga etcem..insanlar kavga etmek için bahane üretiyorlar yıllardır ist yaşayan insanların psikolojisi de bu kadar olur herhalde dedim hapishane gibi evlerde ...kendi mutsuzluğunun acısını ışardaki insanlardan çıkartıyorlar sanırım...yani ben 3 yılda yoruldum saygısızlarla boğuşmaktan...boşuna dedemiş M.K.ATAATÜRK KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİDİR DİYE sözüm meclisten dışarı çok iyi insanlarda var tabii..
ben sıcak kanlı insanları özlüyorum
insan diyebileceğim insanları özlüyorum...
arkadaşlarımı özlüyorum..
meger benim köyümdeki insanlar ne kadar anlayışlıymışlarda ben görmemişim ne kadar sıcakkanlı yardımsever iyimserlermişlerde ben görmemişim..
gittiğimde onlara teşşekkkürlerimi sunacağım bana insanlığı öğrettikleri için...
evet kitap okuyorum....sürekli kitap okumakla zamanmı geçer yahuu:)) canım akşamları gitmek zaten bende istemem..
ama burda ne komşu ilişkileri var nede başka bişey benim apartmanda ve karşı apartmanda çalışan hiç kişi yok ama ne geliş var ne gidiş ...çok tuhaf insana merhaba bile demiyorlar ...
canım eşim dün izinliydi 1 haftadır evdeyim söylermisin ne zaman çıkacam dışarı da çıkmasam kafayı yerim dimi..üstelik çıkmam gerekiyordu işlerim vardı yapmam gereken..sende bana bu şekilde diyemessin dimi çıkmasaydın dışarı vs..
ayrıca taktınız sıra yaa insanların saygısız olmasını şuna bağlıyorum zaten bana fırsat vermeden beni bir terslemeler saydırmalar .. benim hoşuma gitmeyeceği dille söylemesiydi o zaman güzel bir dille söyleseydi insan gibi söyleseydiii lütfen sıranıza geçermisiniz vs.. diyee ben buna karşıyım anlamakmı istemiyorsunuzzz????
Yer verme meselesine gelince orta yasli teyzeler ya da calismayan hamile bayanlar napsın millet evde 4 duvar arasınd a hapishane gibi kalsınmı pess pess.
ya avm ye git diyorsun ama insanda gerekli maddiyat olmayınca sürekli bunuda yapamıyor malasef...evet parka götürüyorum sürekliii zaten..
insanlara bahane bulmakmı AYOL ne diyorsunuz sizin...işi ne boyutlara getirdiniz...şaşırıyorum size vallla bu insanlar ne hale gelmiş.
gerçekten üzülüyorum benim işim olamazmı ben kafa dağıtmaya gidemezmiyim
zaten kaç gündür haavva soğuk bir haftadır evdeyim ve işlerim vardı diyorum sizinde bana evde dışarı çıkmayın o zaman demenize pes diyorum.
tabiki gidebilirsiniz..
ama dün emin önünde maraton varken gitmeseydiniz keşke.. diğer türlü gezmek dolaşmak hava almak tabiki hakkınız..
bi avm ye gitsen. kızını oyuncaklardan birine bindirsen 5TL gidicek. hani buradakiler arkadaşlar sana saldırmıyor. fikirlerini söylüyor.. ama sen dürekli bir savunma ve saldırı içindesin
bak hala yanlış anlıyorsunuz yerini istemedimki ama senin Yer verme meselesine gelince orta yasli teyzeler ya da calismayan hamile bayanlar napsın millet evde 4 duvar arasınd a hapishane gibi kalsınmı pess pess.ya tabiki yerlerini vermek zorunda değiller bu vicdan la ilgili bir konu isteyen verir isteyen vermez..
senin hamileliğin kolay geçmiş yer istememişsin ...ama birde şunu düşün ayakda durup ağıları olanlar napsın ha sen diyeceksin ne işin var çünkü hep bir cevabınız olacak ..belki dr ye gidiyordur veya çok önemli bir işi vardır diye düşünmek işte düşünce meselesi.
ya avm ye git diyorsun ama insanda gerekli maddiyat olmayınca sürekli bunuda yapamıyor malasef...evet parka götürüyorum sürekliii zaten..
insanlara bahane bulmakmı AYOL ne diyorsunuz sizin...işi ne boyutlara getirdiniz...şaşırıyorum size vallla bu insanlar ne hale gelmiş.
gerçekten üzülüyorum benim işim olamazmı ben kafa dağıtmaya gidemezmiyim
zaten kaç gündür haavva soğuk bir haftadır evdeyim ve işlerim vardı diyorum sizinde bana evde dışarı çıkmayın o zaman demenize pes diyorum.
herneyse fikirler farklı düşünceler farklı ben tartıışmak istemiyorum yaaa selametle.
baştan beri üslubun çok yanlış yazdıkların çok itici biraz ölç tart öyle yaz bence
4 duvar arasında hapishane yorumu hele o ne yahu
sen bu tutumunla zaten pek kimseyi yanında tutamazsınki
kıza kes sesini demişsin kimseden izin almadan binip sen ve senin gibiler bu şehri çirkinleştiriyor bence
orda çalışmaya gidip işten dönen insanlarda var unutma pazar günleride çok kişi çalışıyor
ben cumartesi gittim oraya.............bence senin gibi saygısızlar la bu hale gelmiş ...
bence senin kendine saygın kalmamış......
şu tavrını bi düzeltsene
bu şehirde sizin gibi soğuk insanlarla vicdandan yoksun insanlarla dolu
yoksa bu kadar acımasızca eleştirmezdiniz..
yazık çok yazık...
kimbilir belkide bundan çekilmez geliyor bizim gibilere..
neyse ben yinede insanlık yapayımda kal selametle diyem....
Istanbul dunaynin en guzel sehri onu bu hale getirenler kendi memleketlerinden kalkip gelenler, buraya uyum saglayamayip karalayanlardir cunku burasi tarla deil arkadaş anlayin artik. Nerede nasil davranacagini herkes bilse bole olmaz. Keske herkes kendi memleketnde yasayablse de gercek istanbullular rahat etse.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben cumartesi gittim oraya.............bence senin gibi saygısızlar la bu hale gelmiş ...
bence senin kendine saygın kalmamış......
şu tavrını bi düzeltsene
bu şehirde sizin gibi soğuk insanlarla vicdandan yoksun insanlarla dolu
yoksa bu kadar acımasızca eleştirmezdiniz..
yazık çok yazık...
kimbilir belkide bundan çekilmez geliyor bizim gibilere..
neyse ben yinede insanlık yapayımda kal selametle diyem....
Bencede dünyanın en güzel şehri İstanbulummm
profilimdende anlaşılacağı üzre aşığımmm doğduğum 31 senedir yaşadığım bu şehre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?