Kendimi çok yanlız hissediyorummmmmmmmmmm istanbulda..!!!!

eşin ne iş yapıyor canım? benim de hiç yaşamak istemediğim bir yer İstanbul. o kadar büyük bir yerde insan kaybolsa resmen yutar şehir onu da parçası bulunmaz. eşin durumundan memnun demekki ama inşallah ikna edersin de bişeyler olur. bende Bartınlıyım uzun yıllar zonguldakta yaşadık ailemle. orası da çok hoş değil aslında ama yaşantı açısından gene de istanbula göre iyidir tabii. birde akrabalar falan olunca insan dışardan kimseyi aramaz çokda. halk eğitim merkezlerindeki kurslar aklıma geldi aslında sosyal bir ortam oralar da belki arkadaş edinebilirsin ama bebeğin küçük biraz sabretmen gerekir. o kreşe giderken sende kursa gidebilirsin :)

Düşünüyorum da Eminönü'nde otobüs kuyruğundakiler her çocukluya yer verseler
Kendileri otobüse hiç binemezler:44:

Son düzenleme:
Problemin sizde olduğunu düşünüyorum ben bu şehirde doğdum büyüdüm ve çok memnunum
4 duvar içinde hapishanemi ? sizin yaşantınız böyle diye herkesi aynı kefeye koymayın lütfen ayrıca toplu taşımalarda kimse kimseye yer vermek zorunda değil sıra bekliyor insanlar ki istanbulun en yoğun kalabalık durağıdır orası haa ben otobüste çokça karşılaştığım bi durumu sölim
1-2 yaşındaki çocuklarını bile oturtan koca insanları ayakta diken insanlar var ama kusura bakmada bunu yapanlar hepte iki lafı bir araya getiremeyen tipler
şimdiden çocuğunu öyle yetiştirip gelecekte onsan saygı sevgi nasıl beklicekler şaşıyorum bence sizde sıraya girmeyip insanlarla ağız dalaşı yapıp yavrunuzu yanlış eğitmeyin sizden ne görürse onu yapar..
psikoloji,si bozukmuş siz,nki bence bozuk insanlar hayat mücadelesi içinde binanızdakiler yaşlıymış yaşlı olabilir benimde komşularım var hepsiylede iyi aram çalıştığım halde
umarım sizin gibi 4 duvar arasında hayatını geçiren bi arkadaş bulup onla vakit geçirir dertleşirsiniz.

Yer verme meselesine gelince orta yasli teyzeler ya da calismayan hamile bayanlar napsın millet evde 4 duvar arasınd a hapishane gibi kalsınmı pess pess.

ya avm ye git diyorsun ama insanda gerekli maddiyat olmayınca sürekli bunuda yapamıyor malasef...evet parka götürüyorum sürekliii zaten..

insanlara bahane bulmakmı AYOL ne diyorsunuz sizin...işi ne boyutlara getirdiniz...şaşırıyorum size vallla bu insanlar ne hale gelmiş.
gerçekten üzülüyorum benim işim olamazmı ben kafa dağıtmaya gidemezmiyim
zaten kaç gündür haavva soğuk bir haftadır evdeyim ve işlerim vardı diyorum sizinde bana evde dışarı çıkmayın o zaman demenize pes diyorum.

bence haddinizi bilin.. kimseyle saygısızca konuşmak hakkınız değil..
konu yazmışsınız. bizde yorum yazıyoruz..ben sana fikrimi söylüyorum..

siz olaya bireysel bakıyorsunuz.. empati kuruyormusunuz? oradakiler sizin kız kardeşiniz abiniz kardeşiniz değil. güzel bir dille söylemek nezakettir tabiki. ama siz arkadan en öne geliyorsunuz insanların kabaca tepki vermeside normal..
ayrıca dün emin önünde, tarihi yarım adada maraton vardı. istanbullu olmadığım halde bunu biliyorum

yeni yorumum
canımm benim kıyamammm. bak sen terbiyesizlere nasıl sana o şekilde söylerler... insanlık kalmamış.. kucağındaki bebeğidemi görmediler..

Son düzenleme:

tabiki gidebilirsiniz..
ama dün emin önünde maraton varken gitmeseydiniz keşke.. diğer türlü gezmek dolaşmak hava almak tabiki hakkınız..
bi avm ye gitsen. kızını oyuncaklardan birine bindirsen 5TL gidicek. hani buradakiler arkadaşlar sana saldırmıyor. fikirlerini söylüyor.. ama sen dürekli bir savunma ve saldırı içindesin

Son düzenleme:
bak hala yanlış anlıyorsunuz yerini istemedimki ama senin Yer verme meselesine gelince orta yasli teyzeler ya da calismayan hamile bayanlar napsın millet evde 4 duvar arasınd a hapishane gibi kalsınmı pess pess.ya tabiki yerlerini vermek zorunda değiller bu vicdan la ilgili bir konu isteyen verir isteyen vermez..
senin hamileliğin kolay geçmiş yer istememişsin ...ama birde şunu düşün ayakda durup ağıları olanlar napsın ha sen diyeceksin ne işin var çünkü hep bir cevabınız olacak ..belki dr ye gidiyordur veya çok önemli bir işi vardır diye düşünmek işte düşünce meselesi.

ya avm ye git diyorsun ama insanda gerekli maddiyat olmayınca sürekli bunuda yapamıyor malasef...evet parka götürüyorum sürekliii zaten..

insanlara bahane bulmakmı AYOL ne diyorsunuz sizin...işi ne boyutlara getirdiniz...şaşırıyorum size vallla bu insanlar ne hale gelmiş.
gerçekten üzülüyorum benim işim olamazmı ben kafa dağıtmaya gidemezmiyim
zaten kaç gündür haavva soğuk bir haftadır evdeyim ve işlerim vardı diyorum sizinde bana evde dışarı çıkmayın o zaman demenize pes diyorum.
herneyse fikirler farklı düşünceler farklı ben tartıışmak istemiyorum yaaa selametle.

maratonun olduğunu dün akşam haberler de öğrendim ..

baştan beri üslubun çok yanlış yazdıkların çok itici biraz ölç tart öyle yaz bence
4 duvar arasında hapishane yorumu hele o ne yahu
sen bu tutumunla zaten pek kimseyi yanında tutamazsınki
kıza kes sesini demişsin kimseden izin almadan binip sen ve senin gibiler bu şehri çirkinleştiriyor bence
orda çalışmaya gidip işten dönen insanlarda var unutma pazar günleride çok kişi çalışıyor

Eve kapanin demedim ki bunalip da gezmek istiyorsaniz enerjiniz vardir zaten. Yorgun argin insanlarin yerinden kalkmasini beklemeden gezerseniz daha mutlu olursunuzz.
Ustelik avmlerde gezmeye para almiyolar, bi cay bahcesinde iki liraya cay icip cocugunuzu da parkinda eglendirebilirsiniz. Bende 1senedir hic bilmedigim bi yerde yasiyorum, calismiyorum da. Ama insan memnun olmayi bilince sebep cok. Bence bunalima degil mutlu olmaya sebeb arayinn.

yeni yorumum
canımm benim kıyamammm. bak sen terbiyesizlere nasıl sana o şekilde söylerler... insanlık kalmamış.. kucağındaki bebeğidemi görmediler..
[/QUO

senin fikrin benim için hiç önemli değil yazma artık be... bana saygıdan bahsedene bak sen saygılı olmayı öğren önce...birde dalga geçiyor.
SENİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM

ben cumartesi gittim oraya.............bence senin gibi saygısızlar la bu hale gelmiş ...

ben cumartesi gittim oraya.............bence senin gibi saygısızlar la bu hale gelmiş ...

saygısızmı ? :)))))
ciddi psikolojik sorunların var senin
ha bu arada 3 senedir istanbulda yaşayan birisin alışmalısınki cumartesi günleri eminönünün en yoğun günüdür malum çarşı h.sonu o gün açık pazar kapalı..
çalışan bizler içinde en uygunu cumartesi günü gitmek oraya ihtiyaçların vardıysa kendine güven ve eşin olmadan git biyerlere hafta içi ve sakinken
ve bizlerden korun böylece inşallah tez vakitte gidersin bu şehirde daha fazla kalma lütfennnnn giiittt

Bu üslupla yalnız kalman kaçınılmaz zaten. Aksi görüşlü yoruma hemen tepki modundasın üstelik gayet de ters bir üslupla. Sıradaki insanı eleştiriyorsun güzel dille uyarsaydı diye burada sen aynı şekilde tepki veriyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Saygı gösterdiğin oranda saygı görürsün...

bence senin kendine saygın kalmamış......
şu tavrını bi düzeltsene
bu şehirde sizin gibi soğuk insanlarla vicdandan yoksun insanlarla dolu
yoksa bu kadar acımasızca eleştirmezdiniz..
yazık çok yazık...
kimbilir belkide bundan çekilmez geliyor bizim gibilere..
neyse ben yinede insanlık yapayımda kal selametle diyem....

Istanbul dunaynin en guzel sehri onu bu hale getirenler kendi memleketlerinden kalkip gelenler, buraya uyum saglayamayip karalayanlardir cunku burasi tarla deil arkadaş anlayin artik. Nerede nasil davranacagini herkes bilse bole olmaz. Keske herkes kendi memleketnde yasayablse de gercek istanbullular rahat etse.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Vicdansızlık mı ?
Siz insanların hakkını gasp edip (sonuçta o kadar bekleyen kişi varken izin almadan öne geçmeniz gasptır) bir de insanlara bir dünya laf söylüyorsunuz.
Bu mudur saygı? İzin isteseniz rica etseniz kimse hayır demez.

En iyisi siz eşinizi ikna edip tayininizi geldiğiniz yere aldırın. Yoksa burada yapayalnız 4 duvar arası hapishanede yalnızlıktan eriyip bitersiniz.
Biz de sizin gibi düşüncesiz insanların birinden kurtulmuş oluruz.

Bencede dünyanın en güzel şehri İstanbulummm
profilimdende anlaşılacağı üzre aşığımmm doğduğum 31 senedir yaşadığım bu şehre

Saygı saygı diye kendini yırtan birinin saygısızca insanlardan müsade istemeden sıralarını alması da cok enteresan. Biz buna "ele verir talkımı kendi yutar salkımı diyoruz"

Bencede dünyanın en güzel şehri İstanbulummm
profilimdende anlaşılacağı üzre aşığımmm doğduğum 31 senedir yaşadığım bu şehre

bencede en güzel şehri, bende burada doğdum büyüdüm. Ülkenin en çok içgöç alan şehirlerinden biri bu şehir, her çeşit insan var bütün bunlara rağmen güzel ama bu iç göçlerden dolayı falan artık çok kalabalık işte keşke bu kadar kalabalık olmasa, bide suriye'den birsürü insan geldi bazen türkçe konuşan olmuyor ya ah bide sanki yıllardır burada yaşıyorlarmış gibi karalamasalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…