How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kendimi çok kötü hissediyorum nolur cevap verir misiniz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ecenazx

Kün Fe Yekün 🕊
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2020
1.214
356
73
24
Kizlar ve benden büyük olan ablalarım ben sizlere dini bir sey sormak istiyorum bana özelden yardımcı olur musunuz içim içimi yiyor 😞

:işsiz:dini konu yasak.Ayrica konunun ne olduğunu tahmin edebiliorum

Hayır hepiniz ne demeye çalışıyorsunuz anlamıyorum birinizde insanlık edip dalga geçmeden soru sorun ama yok hepiniz bi alaycı tavır bi başka bisey biraz insanlari kendi yerinize koyun burada sormak istemediğim için özelden sormak istedim konuda dini bir sey . İster inanın ister inanmayın ha özele gelirsiniz anlatırım dersin o zaman hani dinle ilgiliydi diye bos bos hak yiyin gunah alın boyle yaklaşımda bulunanları Allah’a havale ediyorum . Biraz insan olun ben size düzgün yaklaşıp soru soruyorum birinizde buyur kardeşim sor diyin ama nerde hepiniz dalga peşindesiniz bir gün sizinde çaresiz anınız olurda cevap bulamazsanız o zaman bugunu hatırlayın Allah buyuk ..

Cevapta vermesin kimse . Sormadım var sayın bende hata ki size soruyorum diyaneti arayıp sormak yerine sizleri yakın görüp size sormak istedim yazık .

Jinekolojide konu açtığınızın farkındasınız değil mi.

Dinsel ama kadınsal bir sorun anlatabiliyor muyum ? Dedigim gibi insanları yargılamadan önce bir dinleyin ..
Anlatın. Dini olarak aklıma tek gelen lohusalığım bitmedi ama 40 gün oldu namaz kılcak mıyım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back