Kendimi çok degersiz hissediyorum

hellopelin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
39
26
3
Merhaba arkadaslar,

Ben yaklasik bir sene önce nisanlandim. Yaklasik 1 ay sonra dügünüm var. Bu güne kadar kp ve kv'den hic birsey gormedim. Hiç gelip gitmediler. Onlarin yapmasi gereken herseyi kendi annem yapiyor. Ben uzulmeyeyim diye kendi babam yardimci oluyor. Kp ve kv yogun is temposuna kapilmis bir durumda, hic bir seyi önemsemiyorlar. Bu tavirlari dolayindan inanin her seyden cok sogdum. Hevesim kalmadi.

Nisanlim uzuldugumun farkinda ve bana organize islerinde yardimci olmaya calisiyor. Ama ailesinin tavri beni cok yordu. Kendimi hiç yeni gelin gibi hissetmedim. Uzgunum ve kendimi istenmemis gelin gibi hissediyorum.

Benim yasadiklarimi yasayan var mi anarinzda? Siz bu sureci nasil atlattiniz?

ben henüz yaşamadım. ama ne kadar az beklenti o kadar çok huzur diye düşünüyorum..
nişanlın sana destek oluyormuş zaten sen de gerisini çok öenmseme. hem ilerde başın ağrımaz...

benim kayınvalidem ve kayınpederim de hiçbir şeye karışmadı, annemler de başta neden arayıp sormuyorlar neden gelmiyorlar diyip duruyordu. ama baktım böylesi daha güzel karışanımız yok edenimiz yok, kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz. valla öyle ki sanki nişlanlımın ailesi yok arada telefonda konuşuyoruz o kadar. ama ben halimden çok memnunum. herşeye dahil olsalar daha mı iyi. boşverin allah aşkına. çocuk muyuz ki annemiz babamız olsun her işin içinde. böylesi daha iyi emin olun.

ayrıca nişan fotograflarınıza baktım sanırım maddi bir sorun yok, daha ne istiyorsun canım. ben ailelerin dahil olduğu, sözde çok yardımcı kayınvalideleri olan herkeste çok sorun gördüm. benim kuzenim de benim gibi evlendi çocugun ailesi nerdeyse yok gibi bir şeydi. ama sorunsuzca herşeyini halletti evlendi gitti. şimdi benim de öyle. para olduktan sonra nişanlın da az çok yardım ediyorsa varsın katkıları olmasın.

Canim, nisani biz kendimiz yaptik. Belki sen haklisin, boylesi benim icin daha iyi. Senin dedigin gibi, kendim calip, kendim oynuyorum

Canim, nisani biz kendimiz yaptik. Belki sen haklisin, boylesi benim icin daha iyi. Senin dedigin gibi, kendim calip, kendim oynuyorum

boşver valla hayatım milletin arayıpta bulamadığı şey bu. her an başında her şeye bid bid karışan kayınvaliden olsa ne yapacaksın.

Nişanlın yanındaysa hiç üzülme.. Herşeye burunlarını sokup heves kaçırmalarından iyidir.
Ailen yanında sen ona bak :) Düğün öncesi normal bu durumlar

ayni durumu bende yasadim seni cok iyi anliyorum kp cok iyi bir insandi dugunume 3 ay kala vefaat etti vefaat etmemis olsaydi biliyorumki bunlarin hic birini yasatmazdi bana kizim kizim diye dort dolaniyordu adam.. parasi olmadigi hale kizim ne isterse o olacak derdi hep ama iste nasip kismet kayinvalidemden hic bisey gormedim benim ailem aldimi tabiki alacaklar parasi olan konusur diye bide konusuyor ama onun hic biseyine ihtiyacim yok bundan sonra alsa bile kabul etmem iki tel bilezik takti onuda bozdurdum esimin bekarkene odemeyedi biseyi odedim ilk baslarda cok kafama takiyordum ama artik takmiyorum onun hic biseyine ihtiyacim olamadigi goruyor zaten daha ahkam kesme pesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…