- Konu Sahibi cosmos_wandas
-
En başta dedim, 14-15
hayır normal ve inandırıcı olsa yardım edelim ama geçmiş konularına baktım büyük ihtimalle sahte ya da psikolojisi bozukYa 14 yasindasindir ya 15... bencede bu gibi sorunlarini cocuklar klubu fln varsa orada tartismalisin bence. Buradaki insanlar yetiskin haliyle senin hayal dunyan ve sorunlarindan biz anlayamayiz. Yasitlarin anlayabilir fakat senin burada tartismak istedigin konular biz yetiskinlere gereksiz gelecektir. Bencede kendi yas grubunla vakit gecir.
hayır normal ve inandırıcı olsa yardım edelim ama geçmiş konularına baktım büyük ihtimalle sahte ya da psikolojisi bozuk
CAnim NORMAL ve inandirici olsa ben yardim edemem sahsen. Darilmasin kimse ama 26 yasindayim 15 yasindaki bir ergen gozuyle dunyaya bakamam empati yapamam. Acik yureklilikle yaziyorum o yuzden kendisini ve dertlerini ciddiye alipta ona gore yorum yapamam maalesef. Neden yaslari cok cok kucuk olan cocuk grubu burada uye onuda anlamis degilim. Buyuklerin dunyasi ile onlarinki cok farkli. Buradan kendilerine ne gibi yararli brisey alabilirler bilemiyorum.Hadi diyelim yemek tarifi alsin,bir yararli birsey ogrensin 3-4 tanede yaninda yasina gereksiz bilgiyide beynine sokmus olacak Mesela estetik hakkinda ogrenecek,moda giyim kusama bakip yetiskin bayanlara ozenecek, makyaj bolumune girecek makyaj yapmak isteyecek,+ 18 cinsel bolume girip zamansiz ogrendigi cinsel bilgilerle kafasi karisacak,bir derdim var bolumunde ne konular aciliyor onlari okuyacak yani 1-2 fayda gorse siteden yasina gereksiz seyleride bunyesine katip kafasi karisacak. Bence yasitlarinin oldugu sitelere girmeli boylelikle hem birbirlerine yardimci olurlar hem yasinin gerektirmedigi konulardan uzak dururlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?