- Konu Sahibi cosmos_wandas
Ben 14-15 yaşındaydım.Önceleri herkesten çok güzel olduğumla ilgili iltifatlar aldım bu yüzden her zaman güzel olduğumdan emin oldum.Ama şimdi aynı şeyi düşünmüyorum.Sanki her geçen sene çirkinleşiyorum.5-6 yaşındayken çok güzeldim.Her çocuk şirindir ama benimki öyle birşey değil gören herkes bu kız büyüyünce güzellik yarışmasına katılmalı diyormuş bende bakıyorum fotoğraflara gerçektende büyüleyici ama benim çirkinleşmem 10-11 yaşında başladı o zamanlarda da güzel olduğumu düşünen çoktu şimdide güzelsin diyorlar ama ben yeterince güzel değil çok güzel olmak istiyorum.Klasik ergenlik sorunu diyeceksiniz belki elindekilerle yetin diyeceksiniz ama geçmişte böyle olmasam üzülmezdim ama o haldeyken bu hale gelmek üzüyor beni.Nasıl eskisi gibi olabilirim?Bir kere büyüdüğüm ya da nebileyim ergenlikte olduğum için yüzümün hatları simetrisi bozuldu.Sonra sivilcelerim var çok dikkat çekmiyorlar ama olsun hepsinden kurtulmak istiyorum.Bembeyaz,ışıltılı olsun cildim.Sonra kaşlarım,eski fotoğraflarda mükemmel şimdi ise iki kaşım birbirinden farklı birinde fazlalık var onu aldım kaşım kısaldı eksik gibi durdu ama fazlalık varkende kötüydü sonra bana çok kalın geliyorlar aslında inceler çoğu kişi aldığımı düşünüyor ama bence kalınlar ne bileyim aynaya bakarken köylü gibi hissediyorum kendimi sonra elimle kaşlarımı kapatıyorum ve çok güzel oluyorum.Kaşlarımı aldıramam annem kızar.Bıyıklarım var cımbızla almak zararlıymış annemde kuaföre izin vermez iple nasıl alabilirim?Ha birde saçlarım çok elektrikli ve bakımsızlar filmlerdeki gibi mükemmel gözüksünler istiyorum kestireceğim ama nasıl mükemmel hale getirebilirim?Kaşlarımı kapatmak içinde kahkül istiyorum ama kahkül bana yakışmıyor.Gözlerimin şekli çok güzel ama göz altlarım çukur ve hafif mor olduğu için bütün güzelliğini alıyor.Cildimde solgun ve sarı ben beyaz ve ışıltılı olsun istiyorum.Her neyse sorunlarım bunlar eğer bunları halledersem eski halime yaklaşabileceğimi düşünüyorıum.Bunlardan nasıl kurtulurum?