• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi Çirkin Hissediyorum

cosmos_wandas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2010
24
3
0
Çanakkale
Ben 14-15 yaşındaydım.Önceleri herkesten çok güzel olduğumla ilgili iltifatlar aldım bu yüzden her zaman güzel olduğumdan emin oldum.Ama şimdi aynı şeyi düşünmüyorum.Sanki her geçen sene çirkinleşiyorum.5-6 yaşındayken çok güzeldim.Her çocuk şirindir ama benimki öyle birşey değil gören herkes bu kız büyüyünce güzellik yarışmasına katılmalı diyormuş bende bakıyorum fotoğraflara gerçektende büyüleyici ama benim çirkinleşmem 10-11 yaşında başladı o zamanlarda da güzel olduğumu düşünen çoktu şimdide güzelsin diyorlar ama ben yeterince güzel değil çok güzel olmak istiyorum.Klasik ergenlik sorunu diyeceksiniz belki elindekilerle yetin diyeceksiniz ama geçmişte böyle olmasam üzülmezdim ama o haldeyken bu hale gelmek üzüyor beni.Nasıl eskisi gibi olabilirim?Bir kere büyüdüğüm ya da nebileyim ergenlikte olduğum için yüzümün hatları simetrisi bozuldu.Sonra sivilcelerim var çok dikkat çekmiyorlar ama olsun hepsinden kurtulmak istiyorum.Bembeyaz,ışıltılı olsun cildim.Sonra kaşlarım,eski fotoğraflarda mükemmel şimdi ise iki kaşım birbirinden farklı birinde fazlalık var onu aldım kaşım kısaldı eksik gibi durdu ama fazlalık varkende kötüydü sonra bana çok kalın geliyorlar aslında inceler çoğu kişi aldığımı düşünüyor ama bence kalınlar ne bileyim aynaya bakarken köylü gibi hissediyorum kendimi sonra elimle kaşlarımı kapatıyorum ve çok güzel oluyorum.Kaşlarımı aldıramam annem kızar.Bıyıklarım var cımbızla almak zararlıymış annemde kuaföre izin vermez iple nasıl alabilirim?Ha birde saçlarım çok elektrikli ve bakımsızlar filmlerdeki gibi mükemmel gözüksünler istiyorum kestireceğim ama nasıl mükemmel hale getirebilirim?Kaşlarımı kapatmak içinde kahkül istiyorum ama kahkül bana yakışmıyor.Gözlerimin şekli çok güzel ama göz altlarım çukur ve hafif mor olduğu için bütün güzelliğini alıyor.Cildimde solgun ve sarı ben beyaz ve ışıltılı olsun istiyorum.Her neyse sorunlarım bunlar eğer bunları halledersem eski halime yaklaşabileceğimi düşünüyorıum.Bunlardan nasıl kurtulurum?

Boyle bir konuyu da ancak senin yasindaki biri acabilirdi. Bu yaslarda boyle hissedersin normal, herkes daha guzel olmak ister kasi gozu guzel olsun reklamlarda cikan cok guzel kizlar gibi olmak ister ama cok cok az bir kesim o sekilde guzel olabilir.Goz onunde bulunan insanlarinkide Allah vergisi guzellik degil , cogu estetikli bir ton makyajli her yerleri yapili.Oyle guzel olmak icin cok fedakarliklar yapmak gerek. Bu yuzden Allahin sana verdikleriyle yetineceksin yetinmiyorsan ilerde estetik yaptirman gerekir. Unutmaki kimse cok guzel dogmuyor zaten cok cok nadir. O yuzden takma kafani.

Son düzenleme:
Evet haklısın.Bende eskiden ay çok çirkinim ay şöyleyim diyenlere ergen gözüyle bakardım eski fotoğraflarımı gördükten sonra böyle düşünmeye başladım.

Ya 14 yasindasindir ya 15... bencede bu gibi sorunlarini cocuklar klubu fln varsa orada tartismalisin bence. Buradaki insanlar yetiskin haliyle senin hayal dunyan ve sorunlarindan biz anlayamayiz. Yasitlarin anlayabilir fakat senin burada tartismak istedigin konular biz yetiskinlere gereksiz gelecektir. Bencede kendi yas grubunla vakit gecir.

Son düzenleme:
Ya 14 yasindasindir ya 15... bencede bu gibi sorunlarini cocuklar klubu fln varsa orada tartismalisin bence. Buradaki insanlar yetiskin haliyle senin hayal dunyan ve sorunlarindan biz anlayamayiz. Yasitlarin anlayabilir fakat senin burada tartismak istedigin konular biz yetiskinlere gereksiz gelecektir. Bencede kendi yas grubunla vakit gecir.
hayır normal ve inandırıcı olsa yardım edelim ama geçmiş konularına baktım büyük ihtimalle sahte ya da psikolojisi bozuk

sen sanki benim yaşıtımmışsın gibi elimden gelen tavsiyeyi vericem,önce ciltten başlayalım,cildini hergün güzelce yıka nemlendir haftada 1-2 kez de maske yap ve kesinlikle makyaj falan yapma bu kadarı kafi olur böylelikle cildin güzelleşir,saçların için sana saç serumu öneriyorum ben kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum elektriklenmeye karşı birebir ve saçları çok güzel şekilde parlatıyor ,kaş ve bıyıkla uğraşmak için daha çok küçüksün ama için rahat olsun kaç yıl oldu, benim bile iki kaşım birbirinin aynı değil, hala her hafta ya kalın diye üzülüyorum ya da ince,alnın dar ve burnun büyükse kahkül kestirme derim, bide eski günlerine hiç dönemeyebilirsin bunu unutma, ama eminim bu halinle daha güzelsindir,ben öyle barbie bebek gibi suratları sevmiyorum, biraz karakteristik olmalı

hayır normal ve inandırıcı olsa yardım edelim ama geçmiş konularına baktım büyük ihtimalle sahte ya da psikolojisi bozuk

CAnim NORMAL ve inandirici olsa ben yardim edemem sahsen. Darilmasin kimse ama 26 yasindayim 15 yasindaki bir ergen gozuyle dunyaya bakamam empati yapamam. Acik yureklilikle yaziyorum o yuzden kendisini ve dertlerini ciddiye alipta ona gore yorum yapamam maalesef. Neden yaslari cok cok kucuk olan cocuk grubu burada uye onuda anlamis degilim. Buyuklerin dunyasi ile onlarinki cok farkli. Buradan kendilerine ne gibi yararli brisey alabilirler bilemiyorum.Hadi diyelim yemek tarifi alsin,bir yararli birsey ogrensin 3-4 tanede yaninda yasina gereksiz bilgiyide beynine sokmus olacak Mesela estetik hakkinda ogrenecek,moda giyim kusama bakip yetiskin bayanlara ozenecek, makyaj bolumune girecek makyaj yapmak isteyecek,+ 18 cinsel bolume girip zamansiz ogrendigi cinsel bilgilerle kafasi karisacak,bir derdim var bolumunde ne konular aciliyor onlari okuyacak yani 1-2 fayda gorse siteden yasina gereksiz seyleride bunyesine katip kafasi karisacak. Bence yasitlarinin oldugu sitelere girmeli boylelikle hem birbirlerine yardimci olurlar hem yasinin gerektirmedigi konulardan uzak dururlar.

CAnim NORMAL ve inandirici olsa ben yardim edemem sahsen. Darilmasin kimse ama 26 yasindayim 15 yasindaki bir ergen gozuyle dunyaya bakamam empati yapamam. Acik yureklilikle yaziyorum o yuzden kendisini ve dertlerini ciddiye alipta ona gore yorum yapamam maalesef. Neden yaslari cok cok kucuk olan cocuk grubu burada uye onuda anlamis degilim. Buyuklerin dunyasi ile onlarinki cok farkli. Buradan kendilerine ne gibi yararli brisey alabilirler bilemiyorum.Hadi diyelim yemek tarifi alsin,bir yararli birsey ogrensin 3-4 tanede yaninda yasina gereksiz bilgiyide beynine sokmus olacak Mesela estetik hakkinda ogrenecek,moda giyim kusama bakip yetiskin bayanlara ozenecek, makyaj bolumune girecek makyaj yapmak isteyecek,+ 18 cinsel bolume girip zamansiz ogrendigi cinsel bilgilerle kafasi karisacak,bir derdim var bolumunde ne konular aciliyor onlari okuyacak yani 1-2 fayda gorse siteden yasina gereksiz seyleride bunyesine katip kafasi karisacak. Bence yasitlarinin oldugu sitelere girmeli boylelikle hem birbirlerine yardimci olurlar hem yasinin gerektirmedigi konulardan uzak dururlar.

kesinlikle katılıyorum ben 18 yaşındayım ama bana bile saçma gelen durumlar var ben bile yardım edebileceğimi düşünmüyorum çünkü

Daha ufacikkkkkkksin bebegim,ne b guzellik telasi/meraki??
hele biraz büyü,kasinida alirsin,sacinida istedigin gibi yaparsin...
Simdi cocuklugunu yasa..Ne bilim arkadaslarinla oyna.Okuluna ver kendini
:ssz:

gecenın bu vaktı cok guldum valla.bu ne guzellık merakı boyle bu yasta.hakkaten bu yasta bu sıtede ne ısı var neler yazıyor burda neler.sımdıden boyle yerlerde bunları okuyup takılıyosa kafası allah annesıne babasına yardım etsın.cok yazık

canım benim hissetiklerin çok normal. yanlış anlama ama bence o yaşta herkes pek hoş değil. o yaşlar bir geçiş dönemi. önce burun büyür, kollar uzar. bir sürü değişiklikler olur ve sen birine alışırken diğeri başlar. ama bunlar sadece hazırlık. sakın kendini o yüzden üzme ve de strese sokma. temiz ol. cildine bak yeterli. moralini yüksek tut, derslerinle ilgilen ve yaşamana bak. en güzel yıllarında strese sokma kendini

canım ergenlık donemın de oldugun ıcın suan boyle dusunmen cok normal.
cunku hızlı bır sekıl de vucudunda degısımler olusuyor
o yuzden kafana bunları sımdıden dert etme .zamanı geldıgın de gereken mudehalelerı zaten yaparsın.
ayrıca,hem kasının kalınlıgından sıkayet edıyorsun hem de alamam dıyosun.almadan cozum ıstıyorsun .
o nasıl olacak :1:
saclarının tv dekı unlulerın gıbı ısıl ısıl parlak olmasını ıstıyorsun ama, sıhırlı degnek degerek de olmuyor bunlar .
ılla kı mudehale sart ılla kı kozmetık urunlerı sart .
ancak senın bunları kullanman ıcın yasın henuz musaıt degıl tatlım:34:

Son düzenleme:
ya kompleklisin
yada psikolojin bozukk :ssz:
burda insanlar ne dertleri paylaşıyolar
estetik yap kurtul..

yada vazgeçtim :27::27: sen bi psikoloğa git ergen triplerinden sıyrıl
yüzü yanan insanlar delik deşik olan var allah göstermesin öyle insanlar var bence şükret

Kendimi köylü gibi hissediyorum demişsin ? Köylüler ne oluyor çirkin yazık ezik sivilceli pisler mi ??

Back