Kendimi çirkin hissediyorum. Tükenmiş gibiyim. Ne yapmalıyım?

pozitifkiz59

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
377
121
Kendimi hiçbir zaman güzel bulmadım. Çünkü güzel değilim. Arkadaşlarım falan herkes güzelsin diyor. Ama değilim. Benim kalbimi kırmamak için güzelsin dediklerini düşünüyorum. Burnum kemerli, yüzüm büyük. Cilt bakımı yapıyorum, makyaj yapıyorum ama olmuyor. Hala çirkinim :KK43: Üstelik kullandığım cilt bakımı ürünleri yüzünden yüzümde tüylenme ve sivilce oluştu.
Bu sene üniversite sınavım var. Aylardır çalışıyorum ama bazen kazanamayacakmışım gibi geliyor. Elimden geleni yapıyorum halbuki. Geceleri uyumayıp çalıştığımı biliyorum. Bir daha üzülmemek adına aşk meşk işlerini tamamiyle bıraktım. Geçen sene de çok sevdiğim bir akradaşımdan kazık yemiştim. Bu olaylardan sonra artık hiç kimseye güvenmiyorum, aşka da inanmıyorum.
Bende artık güzel olmak istiyorum. Sevdiğim tarafından sevilmek istiyorum. Çevreme bakıyorum herkes çok güzel. Ben niye çirkinim? Güzel olmak adına neler yapabilirim?

Son düzenleme:
Kendimi hiçbir zaman güzel bulmadım. Çünkü güzel değilim. Arkadaşlarım falan herkes güzelsin diyor. Ama değilim. Benim kalbimi kırmamak için güzelsin dediklerini düşünüyorum. Burnum kemerli, yüzüm büyük. Cilt bakımı yapıyorum, makyaj yapıyorum ama olmuyor. Hala çirkinim :KK43: Üstelik kullandığım cilt bakımı ürünleri yüzünden yüzümde tüylenme ve sivilce oluştu.
Bu sene üniversite sınavım var. Aylardır çalışıyorum ama bazen kazanamayacakmışım gibi geliyor. Elimden geleni yapıyorum halbuki. Geceleri uyumayıp çalıştığımı biliyorum. Bir daha üzülmemek adına aşk meşk işlerini tamamiyle bıraktım. Geçen sene de çok sevdiğim bir akradaşımdan kazık yemiştim. Bu olaylardan sonra artık hiç kimseye güvenmiyorum, aşka da inanmıyorum.
Bende artık güzel olmak istiyorum. Sevdiğim tarafından sevilmek istiyorum. Çevreme bakıyorum herkes çok güzel. Ben niye çirkinim? Güzel olmak adına neler yapabilirim?
Güzel olmak adına kendinize güvenebilirsiniz. Özgüvenli bir kadın kendini güzel hissederse güzel olur.
Bir de daha genç yaşta cilt bakımı ve makyaj işine çok girmeyin.

Guzelligin degil zekanin onemli oldugunu ne kadar anlatsam da bu yasta anlamayacaksin biliyorum.guzellik satin alinabilir.eger amacin bu ise buna yonelik ders calis madem.her seyi yararina cevir.mesela kazik yedin ask istemiyorsun.guzel bu donem enerjini sinava harca.iyi bir bolum kazan.iyi bir meslegin olsun.kazan parani.guzel olmak cok kolay sonra.burnunu yaptir ,cilt bakimini yaptir ,silikon taktir ,ceneni torpulet,yaglarini aldir vs vs...sibirlerini bozma hep pozitif ol.hedef belirler ve yap

Bak çirkin ördek yavrusu;
sen bir kuğu gibi güzel olacaksın ama ne zaman biraz büyüdüğünde. Şu ergenliği uzerinden bir at yüzün ,gözün ,burnun şekillenecek, yerine oturacak .

Acele etme zamanı gelince bu yazdıklarına gulumseyeceksin.
Öncelikle sınavına odaklan ve oku meslek sahibi ol.
Baktın burnun hala hoşuna gitmiyor.O zaman kendi paranla estetik yaptırırsın.
Her şey zamanla olur .Yeter ki sağlığın yerinde olsun..

Bu kadar kendinden memnun değilsen ve imkanin varsa burnuna estetik yaptirabilirsin.Belki o zaman auran değisir.Tanidigim cok icine kapanik ve özguveni olmayan bir kiz vardi 1 sene sonra bir gordüm burnunu yaptirmis,saclarini boyatmis elbette yuzu de guzel olmus ama enerjisi duruşu bambaskaydi estetikle birlikte kisiliğide değismişti.Tabi tek sorunun diş görünuşle ilgiliyse bunlar yapilabilir.Ben güzel bir kadinim kendimi hep çok güzel bulmuşumdur,çevremde ayni kanida gel gelelim hayatim çok zor geciyor yüzüm bir türlü gülmüyor.Hani bir söz var ya ölülerde saniyor diriler hergün helva yiyor aynen o hesap.Biraz klasik olacak ama kaderin guzel olsun canim dış görünüş hikaye..

Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. Belki yüzüne uygun makyaj yapamıyorsun ya da başka bir şey, makyaj güzellik youtuberlarını bloggerları takip edebilirsin. Eğer bütçen varsa cilt bakımına gidebilir, bu durumdan çok rahatsızsan estetik olabilirsin :KK16:

Senin yaşlarındayken 1.70 boya 45 kiloydum ve yüzümün her tarafı sivilcelerle doluydu!küçük bi ilçede yaşıyordum ve üniversiteyi kazanıp,meslek sahibi olup ekonomik özgürlüğümün olmasından başka çarem yoktu.aynaya bakmayı dahi istemiyordum.aslında sivilcelerim olmasa o kadar sıska olmasam ha unutmadan söyleyeyim burnum kemerli olmasa elime yüzüme bakılabilirdi:))herşeyi bi kenara bırakıp sınava hazırlandım ve kazandım.sonra sırayla bütün rahatsız olduklarımdan kurtuldum çok güzel aşklar yaşadım aşk evliliği yaptım.şuan da gayet güzel hissediyorum kendimi hatta lise fotoğraflarına baktığımda yine güzelmişim diyorum.herşey senin düşüncelerinde unutma!burun,sivilce,cilt hepsi hallolur sen derslerine odaklan.

Şimdiki liselilerin hayatları çok karmaşık geliyor bana. Aşk arkadaşlık dış görünüş vs. Ben lisedeyken flört felan etsek de çok büyütmezdik, arkadaşlıklarımız daha sadeydi kazık atmalar filan ne öyle küçük Kadınlar gibi, lisede neyin kazığı allasen.! Hiçbirimiz dünya güzeli değildik sivilcelerimiz de vardı arada takıp gıcık olurduk ama böyle gece gündüz düşünecek ne var yani büyüdükçe yüzün daha da oturacak cildin değişecek ve podyumda olmayan hiçbir kadının mükemmel olmadığını anlayacaksın. Ya ders çalışın kazanın üniversiteyi güle oynaya tadını çıkararak okuyun sonra böyle Türk dizisi kıvamlı şeyleri dert edinin. Yemin ederim çok üzülüyorum bunları okuyunca

Bana derlerdi o zamanlar "hele bir büyü aynı düşünmeyeceksin" Şimdi ben de size diyorum , vay anasını zaman ne çabuk geçiyor..
Şuan yaşından dolayı böyle şeyler düşünüyorsun,eminim abartıyorsundur ,fazla kilon varsa ver,hele bir şu sınavlara gir,gerçekten istediğin bir bölüm tuttur,üniversiteye geçince giyim,makyaj,saç tarzın değişir zaten .İster istemez değişiyor yani.
Bir kızı göklere çıkaran 3 şey var bence saç rengi,saç modeli ve kaşlar.Bunları değiştirebilirsin: )
Ama bunları yapıp hala mutsuz olursan sorun daha başkadır söyleyeyim.
Ya şuan böyle düşünüyorsun ama ileride gerçekten böyle düşünmeyeceksin ,tipten daha önemli şeyler var diyebileceksin ,o yüzden şuan böyle düşünmen normal.
Sosyal medya kullanıyorsan kullanmamanı öneririm,oralarda da kendini değiştiren çok insan var ,onlara bakıp aldanma .
Diyeceklerim bu kadar ,sınavlarında başarılar ve sevgiler

En çok arzulanan kadınlar güzeller değil özgüvenli olanlardır. Kokusuz çiçek diye bi deyim duymadınız mı hiç sadece güzellik bi işe yaramaz yani. Belki de cidden güzelsiniz ama bu eziklik psikolojisinden öyle geliyor sana. O kadar makyaja ona buna gerek yok kendine güven yeter. Tabi bu sene her şeyi salla üniversiteyi kazanmaya bak gerisi illa gelir

Litfen once universiteye kapagi at. Arkadaslarin iyi bolumlerden el sallarken sen de artlarindan bakakalma.
Bu konulara kafa yormayi bir sureligine ertele bence. Kaldi ki ben dedigin gibi cirkin vb oldugunu hic dusunmuyorum. Baska bir tavsiyem de daha bu yastan makyajla, cilt bakimiyla vs ugrasma. Genclik guzellik zaten genc kizlarin oyle cilt bakimina vb ihtiyaci yok. Aksine, bir seyler surdukce cildin yoruluyor. Annem 52 yasinda, hayati boyunca hic krem vb kullaanmadi bir tek kirisigi yok. Ben 30um, ben de oyle krem vb seyler hic kullanmadim cilt bakimi falan da yapmam ama cildim isil isil, iyi besleniyorum balik yiyorum, spor yapiyorum bol su iciyorum.

Kisacasi okuluna odaklan derim. Sadece ders dusun bir sureligine yoksa kafani taslara vurursun.

Eminim sen de güzel bir kızsın.Ama senin yaşlarındayken hepimiz kendimizde kusurlar bulmuşuzdur.
İlk önce kendinle barışık ol,kendini sev,kusurlarını da tabi.
Mesela ben, kendi kusurlarımla alay ederim,beni mutsuz etmelerine asla izin vermem.
Özgüvenini asla zedeleme.
Pozitif ol,çevrendekilere yaydığın enerji,sana çok daha güzel bir şekilde dönecektir.
Şu an önünde önemli bir sınavın var,ona odaklan.
Aşk ,meşk işlerini bir tarafa bırak.
Seni mutsuz eden insanlardan uzak dur.
Yıllar sonra bu günlerini hatırlayınca,üzüldüğün şeylere çok güleceksin emin ol :)

Bu yaslar tam gelisim cagi oldugundan insanin yuzu oturmuyor ve sivilce vb. seyler cogu gencte oluyor.

Ayrica lise de guzel olanlarin ilerde guzelligi normal gozukurken cok guzel olmayan kizlarin yuzu oturunca herkesten guzel oluyor.Cogu unlu guzel veya yakisikli oyuncuya sor lise de dikkat cekmeyen tipler ama sonradan oyle bir serpiliyorlar ki herkes sasiriyor.

Zaten burnu guzel insan azdir.Cogu kisi estetik yapiyor o en guzel dunyaca unlu yildizlarin cogunun burnu estetiktir.

Guzellik goreceli "Kim guzel demisler sevdigim demis"diye bir soz var.

Zaten hediye paketi gibi disi guzel olup icini doldurmadiktan sonra anlami yok guzelligin.
Insan ruhen ve manen doluysa insandir.
Yoksa et parcasiyiz.
Bazilari sadece et parcasi kismina bakabilir ama onlar da kendi gibilerle takilsinlar.

X