• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi boşlukta hissediyorum?

Yaş 23 kızım silkelen kendine gel lütfen. Farzet 80 yaşına kadar yaşadığını 57 seneyi niye zehir ediyorsun kendine. Suan okumak istediğin bölümü ver dışardan oku. Özel hayatına gelince karşına mutlaka düzgün biri çıkar sen acele etme. Akışına bırak.
Geçmişteki arkadasliklar kirginliklar özguvenimi yok etti

Allah mutluluğunuzu daim etsin.Ama sanırım herkes şanslı olmuyor. Ben de bu zamana kadar hep üzüldüm, hep şanssızlık yaşadım hiçbir işim yolunda gitmedi.Ve 28 oldum hala aynı.
Hayata dair hiç hevesim kalmadı,her şey zor geliyor.Çabalayacak gücüm de yok.Ben de hep istedim inandım bana güç verecek biri gelecek beni bulacak ama olmadı.Bundan sonra da olmaz. İstemiyorum artık.Birini hayatına almak zor artık.
Zaten her zaman destek olacak, kol kanat gerecek kimse yok.Herkes kendi derdinde.Geliyorlar ilk zamanlar ilgili sonra bencilleşiyorlar.
Mesajınızı görünce yazmak istedim,bende ağır bir dönemden geçiyorum galiba.
Konu sahibine de saygılarımı iletip iyi geceler diyeyim.
Çok uzuldum benim gibi olanlarda varmis demekki bende ayni cok caresiz ve cok mutsuzum ne guzel yazmışsınız Allah hepinizden razi olsun birileriyle dertlesmek cok iyi geliyor

Hersey olaylara senin nasil baktiginla ilgili. Sahip olduklarina sukret ve bakis acini degistir. Herseyde bir hayir vardir ama bunu sen simdi goremezsin.
Karsina dogru duzgun biri cikmadi diye mi yildin hayattan? Her zaman duzgun insanlarla karsilasmayabiliriz. Herkes yataktan cikmaz o zaman.
Bolumunu sevmiyorsan calisip secdigin bolumu kazanip okuyabilirsin. Gec degil. Azimli insan herseyi yapar. Yeter ki iste.
Sana zarar veren insanlardan da uzaklas. Ama hayata da kusme. Onunde kocaman bir omur var. Ayaga kalk ki dogru insan onune ciktiginda kacirmayasin. Hrp yatakta insan yasami kacirir.

Gecmisi geri getiremezsin, bosver. Cok iyi universitelerde okuyup yıllarca is bulamayan o kadar çok kisi tanıyorum ki. Ask hayatini da kafaya takma. Gec olsun güç olmasın. Burası bebegi olup aldatilan, dayak yiyen kadinların hikayeleriyle dolu. Biraz kafanı dinle, kitap dergi oku, dizi izle, buraya yorum yap, tek basina bos bos gez dolas, vitrinlere bak, ve mutlaka bir uzmanda yardım al. Keske ben de 23 yasinda olsaydim. 23 yas cok guzel bir yas.Kafan dagilsin diye bir ise girebilirsin, magaza olur, lokanta olur, cicekci olur. Yasitlarim su isi yapiyor ben su isi yapiyorum diye dusunme. Dunyanin bin turlu hali var. Ben 5 sene kendi isimi yonettim. Ulke degistirince egitimime denklik alamadigim icin lokantada bile calistim. Hayat boyle bir sey.

Çok uzuldum benim gibi olanlarda varmis demekki bende ayni cok caresiz ve cok mutsuzum ne guzel yazmışsınız Allah hepinizden razi olsun birileriyle dertlesmek cok iyi geliyor
Evet , anlayacak biri olmadı mı yanında her şey daha zor bunu biliyorum. Bitmek bilmeyen karanlığımız bu yüzden belki.

Gecmisi geri getiremezsin, bosver. Cok iyi universitelerde okuyup yıllarca is bulamayan o kadar çok kisi tanıyorum ki. Ask hayatini da kafaya takma. Gec olsun güç olmasın. Burası bebegi olup aldatilan, dayak yiyen kadinların hikayeleriyle dolu. Biraz kafanı dinle, kitap dergi oku, dizi izle, buraya yorum yap, tek basina bos bos gez dolas, vitrinlere bak, ve mutlaka bir uzmanda yardım al. Keske ben de 23 yasinda olsaydim. 23 yas cok guzel bir yas.
Galiba sectigim arkadasliklar beni hep ozguvensizlige yitti herkes gitti bir bir artik calisacak mecalimde yok gibi bir ruh hastasi olarak dolasiyorum evde bir bölüm kazanip tekrr okumayi cok isterim ama gecmiste yaptigim secimlerim cok aci veriyor bana

Allah mutluluğunuzu daim etsin.Ama sanırım herkes şanslı olmuyor. Ben de bu zamana kadar hep üzüldüm, hep şanssızlık yaşadım hiçbir işim yolunda gitmedi.Ve 28 oldum hala aynı.
Hayata dair hiç hevesim kalmadı,her şey zor geliyor.Çabalayacak gücüm de yok.Ben de hep istedim inandım bana güç verecek biri gelecek beni bulacak ama olmadı.Bundan sonra da olmaz. İstemiyorum artık.Birini hayatına almak zor artık.
Zaten her zaman destek olacak, kol kanat gerecek kimse yok.Herkes kendi derdinde.Geliyorlar ilk zamanlar ilgili sonra bencilleşiyorlar.
Mesajınızı görünce yazmak istedim,bende ağır bir dönemden geçiyorum galiba.
Konu sahibine de saygılarımı iletip iyi geceler diyeyim.

Hemen hemen aynı yaşta sayılırız hiç bir şey için geç değilki... henüz yaşın da geçmiş değil zaten millet 35 inde evleniyor. Sen umudunu yitirme.. (ya da yitir tam yitirmişken oluyor güzel şeyler :)))

İnan benim de hayatım hep dört dörtlük değil aynı moda bende giriyorum çoğu zaman... hayallerimin çoğu hava da kaldı bir tek aşk hayatım son anda tuttu beni.. ben de elim de olana şükrediyorum. Evet şuan çalışmıyorum hayalimde ki yer de de değilim maddi olarak iyi değilim.bazen bunlara çok takılıyorum. Sonra çok şükür diyorum yanımdakilere sarılıyorum. Sağlığıma seviniyorum.

Çok içimden geldi sana dua etmek hamile halimle kabul olur inş :)... rabbim tez zaman da kalbinden geçenleri yaşatsın sana... ne istiyorsan beklediğinden daha güzelini versin herşey gönlünce olsun iyi geceler..

Aleyküm Selam, hayattan zevk almak senin elinde. Geçmişte hayatın ne kadar kötü geçerse geçsin, kendini şimdiye ve geleceğe odaklanan lazım. Bol bol dua et ve içini ferah tut.
Tesekkur ederim yorumunuz icin dilimden dua düsmuyor inanin kendimi cok caresiz ve huzursuz hissediyorum ne yaparsam yapayim her zmn gücsuzum

Iste özguvenim yok gecmisteki arkdasliklar kirginliklar bütun hayatim yokmus gibi

Insanlara takilip kalma. Ne yasadin bilemem. Aile demedigine gore orda sorun yok. Arkadaslara insanlara kirilip da hayattan soğumak niye sen burda bunalima girerken onlar seni coktan jnutmus hayatlarina en guzel sekilde devm ediyor, senin ne farkin var onlardan? Hayattan sogutacak ne yaptilar sana merak ettim gercekten. Kimse senden onemli degil ya kendine gel

Galiba sectigim arkadasliklar beni hep ozguvensizlige yitti herkes gitti bir bir artik calisacak mecalimde yok gibi bir ruh hastasi olarak dolasiyorum evde bir bölüm kazanip tekrr okumayi cok isterim ama gecmiste yaptigim secimlerim cok aci veriyor bana
Sosyal medya hesaplarini kapat. Kimseyle gorusmek zorunda degilsin. Ben universitede sene kaybedince, facebooka bakinca cok kotu olmustum.Hepsi calisiyordu ben hala okuldaydim. Zaten insanlar sadece mutlu olduklari zaman paylasim yaparlar, burda kocam beni dovuyor diye aglayanlarin hepsinin instagramina baksan kalpler,kocisler ucusuyordur kesin.

Insanlara takilip kalma. Ne yasadin bilemem. Aile demedigine gore orda sorun yok. Arkadaslara insanlara kirilip da hayattan soğumak niye sen burda bunalima girerken onlar seni coktan jnutmus hayatlarina en guzel sekilde devm ediyor, senin ne farkin var onlardan? Hayattan sogutacak ne yaptilar sana merak ettim gercekten. Kimse senden onemli degil ya kendine gel
Ne güzel yaziyorsunuz vlla ask hayatindada cok hatam oldi tabi hep ergenken bunlar tabiki beni etkiliyecek cinsten degil yada ben cok buyutuyirim bilmiyrm konustklrm oldu ama hepsi kullanmk pesindeydi tabiki salaktim ama yinede kötü seyler yapmadim tek sansim oydu galiba

Hemen hemen aynı yaşta sayılırız hiç bir şey için geç değilki... henüz yaşın da geçmiş değil zaten millet 35 inde evleniyor. Sen umudunu yitirme.. (ya da yitir tam yitirmişken oluyor güzel şeyler :)))

İnan benim de hayatım hep dört dörtlük değil aynı moda bende giriyorum çoğu zaman... hayallerimin çoğu hava da kaldı bir tek aşk hayatım son anda tuttu beni.. ben de elim de olana şükrediyorum. Evet şuan çalışmıyorum hayalimde ki yer de de değilim maddi olarak iyi değilim.bazen bunlara çok takılıyorum. Sonra çok şükür diyorum yanımdakilere sarılıyorum. Sağlığıma seviniyorum.

Çok içimden geldi sana dua etmek hamile halimle kabul olur inş :)... rabbim tez zaman da kalbinden geçenleri yaşatsın sana... ne istiyorsan beklediğinden daha güzelini versin herşey gönlünce olsun iyi geceler..
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.Güzel kalbinize sağlık ,gözlerim dolu dolu oldu okurken gerçekten.Sizin gibi güzel kalpli insanlar iyi ki var.
Rabbim size de evlatlarınızla ailenizle birlikte sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin.
Sevgi her şeyin üstesinden geliyor, insan kıt kanaatta geçinse mücadeleyi bırakmıyor.Benim de gözüm hiç yüksekte olmadı. Her zaman mücadele ederim zorluklarla dedim yeter ki bana sevgisiyle güç verecek biri olsun dedim ama olmadı işte.Artık gücüm de yok dediğiniz gibi umut etmeyi bırakmakta en mantıklı olan.
Teşekkür ederim .

Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.Güzel kalbinize sağlık ,gözlerim dolu dolu oldu okurken gerçekten.Sizin gibi güzel kalpli insanlar iyi ki var.
Rabbim size de evlatlarınızla ailenizle birlikte sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin.
Sevgi her şeyin üstesinden geliyor, insan kıt kanaatta geçinse mücadeleyi bırakmıyor.Benim de gözüm hiç yüksekte olmadı. Her zaman mücadele ederim zorluklarla dedim yeter ki bana sevgisiyle güç verecek biri olsun dedim ama olmadı işte.Artık gücüm de yok dediğiniz gibi umut etmeyi bırakmakta en mantıklı olan.
Teşekkür ederim .
Rabbim inşalh biz hayırlı kısmet isteyen herkes iyi eş nasip etsin ,yanlış anlamazsan sen geçen erkek ardaşın için konu açmıştın ayrıldınız mı ?

Herseyi takinti haline getirip gecmisimi özleyip duruyorum o yaşta yapmadigim bir cok sey icin cok pismanim ve beni icin icin eritiyor
Emin olun hepimizin geçmişe dair böyle düşünceleri var ama o an şartlar onu gerektirmiş ki onu yapmışız.Yine de çok geç değil,her şey sizin elinizde :)

23 yas geç kalmış sayılmazsın istediğin bir bölümü tekrar okursun. ben 29 yasındayım 2.üniversite düşünüyorum. gercekten ıstediğin seyler için gec değil.

aşk hayatını da çok takma zaten herkes o yaslarda hatalı tercıhler yapar. aksi hayatın kuralına aykırı olurdu zaten.

Rabbim inşalh biz hayırlı kısmet isteyen herkes iyi eş nasip etsin ,yanlış anlamazsan sen geçen erkek ardaşın için konu açmıştın ayrıldınız mı ?
Amin inşallah.Sürekli yıpratan bir ilişki bizimki, gerçek bir şey de sayılmaz, devamının anlamı yok sanırım.

Back