Tesekkur ederim yorumunuz icin calisiyordum depresyona girdim kendi sagligim icin işten cikmak zorunda kaldimHayatini degistirmek senin elinde. Bu gam, keder niye?. Simdiye kdr isredigin gibi gitmemis olabilir bazi seyler ama bundan sonra hatalarindan ders cikarip daha guclu olabilirsin. Calisiyormusun?
Herseyi takinti haline getirip gecmisimi özleyip duruyorum o yaşta yapmadigim bir cok sey icin cok pismanim ve beni icin icin eritiyorVe Aleyküm selam.
Geçmişte ne olduysa oldu.Artık bir şey yapabilir misin o gün için?Geri getirebilir misin?
Gün bugündür.Artık bir şeyleri düzeltmek senin elinde.
23 yaşındasın ve hayatın başındasın.İstediğin “çocuk gelişimi” bölümünü yine okuyabilirsin.
Pes etme.Herkes böyle zor günler yaşıyor ama sonunda geçip bitiyor.
Çok tesekkur ederim ne kadar iyisiniz evet kendi kabuğuma cekildim gecmisimi o kdar cok ozluyorum ki yapamadgm o kadar cok sey varmis ki ama kendimi toparlayip bir türlü düzenlemiyorum depresyona girdim ve hic gecmiyor aşırı özguvensizlikte var tabiPsikolojik destek almalisiniz. Kimseyle gorusmek istemiyorsaniz, bir odada oturmak istiyorsaniz da kendinizi zorlamayin. Biraz kabugunuza cekilip kahve icerek kitap dergi okumak, dizi izlemek de iyi gelir. Herseyden vazgecmek icin 23 yas cok erken. Bizim universitede 25 yasin ustunde 1. Sinifta olanlar vardi. Insanlarin sizin hakkinizda ne dusundugu onemli degil,asıl sizin onlar hakkinda ne dusundugunuz onemli. Bunu sakin unutmayin.
Zaten hep ergenligimde yanlis insanlar yuzunede bu haldeyim ne salakmisim diyorum kendime cok kiziyorum herseydeTüm gün eve kapanarak hayatının aşkıyla karşılaşamazsın.
Bilmiyorum bir cikmazin icindeyim ve boguluyorum gecmisimi ozleyip duruyorum ha bireAleyküm Selam, hayattan zevk almak senin elinde. Geçmişte hayatın ne kadar kötü geçerse geçsin, kendini şimdiye ve geleceğe odaklanan lazım. Bol bol dua et ve içini ferah tut.
Iste özguvenim yok gecmisteki arkdasliklar kirginliklar bütun hayatim yokmus gibi23 yas hicbirsey icin gec degil. Istedigin bolumu de hala okuyabilirsin.
Allah mutluluğunuzu daim etsin.Ama sanırım herkes şanslı olmuyor. Ben de bu zamana kadar hep üzüldüm, hep şanssızlık yaşadım hiçbir işim yolunda gitmedi.Ve 28 oldum hala aynı.Aleyküm selam... öncelikle şunu bil ki çoğu insan istediği mesleği yapamıyor, istediği okul, istediği bölüm... hep bir şeyler eksik kalıyor buna ben de dahilim..
Ama hayat sadece bundan ibaret değil.sen elinden geleni yapıyorsan için rahatsa ve bir şeyler olmuyorsa rabbimin vardır bir bildiği... ona güven ona sığın..
Bu güne kadar hep en kötüsünü görmüşsün dibi gören insan daha da kötüsünü göremez nasılsa..bundan sonra güZel olsun herşey senin için umarım...
Yaşın ne küçük ne büyük senden sadece 4 yaş büyüğüm.
Senin gibi istediğim bölümü de istediğim okul da da okuyamadım çok çabaladım olmadı kendi okuduğum mesleğimi de yapamadım çalıştığım işlerin hiç birin de de mutlu olamadım.. ve en sonun da bıraktım artık şuan evliyim bir oğlum var biri hala yolda :) ama İnan çok mutluyum beni seven bir eşim var (ki o da yine aramaktan vazgeçtiğim bir an da kendi geldi buldu beni..) o kadar sıkıntımın içine öyle bir doğdu ki. (Sen benim yaptığımı yap demiyorum bu arada okulunu oku işine sarıl :) )
Yani güzel kardeşim topla kendini.. dik dur.. güzelim gençliğini böyle şeyleri düşünerek bir odada harap etme.. İnan tek bir saniyesi bile geri gelmiyor tadını çıkar..
Uzun oldu hakkını helal et içimden geldi sana yaZmak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?