• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi boşlukta hissediyorum?

g7ul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
301
180
103
30
Selaymun aleykum oncelikle konumu okuyan ve yorum yapan herkesten Allah razi olsun gecmiste cok dolu dolu bir insandim herseye gülen eglenen ama bazi yaptigim secimlerin bedelini şuan öduyorum ben meslek lisesnde okuyrdm sonra cocuk gelisimi bölümü olmadigi icin diger okula kayit yaptrdim haksizlik yaptilar gecmiste cok cok iyi bir puanim vardi ama bnden düsuk puanlilar bile girmisti okula babami falam goturmustm fayda etmemisti durumumuzda yoktu o dönemler o okula devm etmk zorunda kaldim istemedgm bir bolum okudum hep arkdslrmn aklina bakip universetede yine istemedgm bir bolum okudum ask hayatim deseniz zaten kimi tanıdıysam hepsi karakterszdi yılmadım pes etmedim aciktan kamu yonetimini bitirdim guvenlik sertifasi aldim cok zor bir ergenlik donemi gecirdim insanlara cok guvendim kendim icin hicbirsey yapmadim hep insanlar icin yasamisim bu hayati gecmisimdeki herssyden cok cok pismanim okulumdan arkdslrmdan herseyden artik tükendigimi hissediyrm her gece uyurken hayatim bir film şeridi gibi gözümün önünden gecip gidiyor hicbirseye mecalim kalmadi her gunum karanlik bir odada aglayarak geciyor antidepresanlarla 23 yasindayim insanlarin arasindada boguluyorum cok cekingenim gidisatim hic iyi degil gün dogmasin istiyorum cok mutsuzum ve tutunacak hicbir dalim yok kendimi cok ezik goruyrm yaslanincaya kdar bir odada hapis olmk istyrm icimi dökdum ne olck hicbirsey bilmiyrm

Hayatini degistirmek senin elinde. Bu gam, keder niye?. Simdiye kdr isredigin gibi gitmemis olabilir bazi seyler ama bundan sonra hatalarindan ders cikarip daha guclu olabilirsin. Calisiyormusun?

Aleyküm Selam, hayattan zevk almak senin elinde. Geçmişte hayatın ne kadar kötü geçerse geçsin, kendini şimdiye ve geleceğe odaklanan lazım. Bol bol dua et ve içini ferah tut.

Yaş 23 kızım silkelen kendine gel lütfen. Farzet 80 yaşına kadar yaşadığını 57 seneyi niye zehir ediyorsun kendine. Suan okumak istediğin bölümü ver dışardan oku. Özel hayatına gelince karşına mutlaka düzgün biri çıkar sen acele etme. Akışına bırak.

Ya daha 23 yaşındasınız. Sanki 75'miş gibi harcanan ömrüme aglayim moduna girmeyin lütfen.
13 yaşında ergenlige girdin desek, şurada yaşadığın topu topu 10 yıl aslında. Ama ne yapmak istiyorum, ne yapabilirime odaklanmak yerine kendinize acirsaniz en verimli olabilecek zamanlarınizi heba edersiniz.

Ben de aynen öyleyim.Hayata dair hiç mi heves olmaz,hiç mi güç olmaz bir hayal olmaz , yok.Her şey zor geliyor.Nefes almak bile.

Ve Aleyküm selam.
Geçmişte ne olduysa oldu.Artık bir şey yapabilir misin o gün için?Geri getirebilir misin?
Gün bugündür.Artık bir şeyleri düzeltmek senin elinde.
23 yaşındasın ve hayatın başındasın.İstediğin “çocuk gelişimi” bölümünü yine okuyabilirsin.
Pes etme.Herkes böyle zor günler yaşıyor ama sonunda geçip bitiyor.

Tüm gün eve kapanarak hayatının aşkıyla karşılaşamazsın.

Aleyküm selam... öncelikle şunu bil ki çoğu insan istediği mesleği yapamıyor, istediği okul, istediği bölüm... hep bir şeyler eksik kalıyor buna ben de dahilim..

Ama hayat sadece bundan ibaret değil.sen elinden geleni yapıyorsan için rahatsa ve bir şeyler olmuyorsa rabbimin vardır bir bildiği... ona güven ona sığın..

Bu güne kadar hep en kötüsünü görmüşsün dibi gören insan daha da kötüsünü göremez nasılsa..bundan sonra güZel olsun herşey senin için umarım...

Yaşın ne küçük ne büyük senden sadece 4 yaş büyüğüm.

Senin gibi istediğim bölümü de istediğim okul da da okuyamadım çok çabaladım olmadı kendi okuduğum mesleğimi de yapamadım çalıştığım işlerin hiç birin de de mutlu olamadım.. ve en sonun da bıraktım artık şuan evliyim bir oğlum var biri hala yolda :) ama İnan çok mutluyum beni seven bir eşim var (ki o da yine aramaktan vazgeçtiğim bir an da kendi geldi buldu beni..) o kadar sıkıntımın içine öyle bir doğdu ki. (Sen benim yaptığımı yap demiyorum bu arada okulunu oku işine sarıl :) )

Yani güzel kardeşim topla kendini.. dik dur.. güzelim gençliğini böyle şeyleri düşünerek bir odada harap etme.. İnan tek bir saniyesi bile geri gelmiyor tadını çıkar..

Uzun oldu hakkını helal et içimden geldi sana yaZmak :))

Psikolojik destek almalisiniz. Kimseyle gorusmek istemiyorsaniz, bir odada oturmak istiyorsaniz da kendinizi zorlamayin. Biraz kabugunuza cekilip kahve icerek kitap dergi okumak, dizi izlemek de iyi gelir. Herseyden vazgecmek icin 23 yas cok erken. Bizim universitede 25 yasin ustunde 1. Sinifta olanlar vardi. Insanlarin sizin hakkinizda ne dusundugu onemli degil,asıl sizin onlar hakkinda ne dusundugunuz onemli. Bunu sakin unutmayin.

Hayatini degistirmek senin elinde. Bu gam, keder niye?. Simdiye kdr isredigin gibi gitmemis olabilir bazi seyler ama bundan sonra hatalarindan ders cikarip daha guclu olabilirsin. Calisiyormusun?
Tesekkur ederim yorumunuz icin calisiyordum depresyona girdim kendi sagligim icin işten cikmak zorunda kaldim

Ve Aleyküm selam.
Geçmişte ne olduysa oldu.Artık bir şey yapabilir misin o gün için?Geri getirebilir misin?
Gün bugündür.Artık bir şeyleri düzeltmek senin elinde.
23 yaşındasın ve hayatın başındasın.İstediğin “çocuk gelişimi” bölümünü yine okuyabilirsin.
Pes etme.Herkes böyle zor günler yaşıyor ama sonunda geçip bitiyor.
Herseyi takinti haline getirip gecmisimi özleyip duruyorum o yaşta yapmadigim bir cok sey icin cok pismanim ve beni icin icin eritiyor

Psikolojik destek almalisiniz. Kimseyle gorusmek istemiyorsaniz, bir odada oturmak istiyorsaniz da kendinizi zorlamayin. Biraz kabugunuza cekilip kahve icerek kitap dergi okumak, dizi izlemek de iyi gelir. Herseyden vazgecmek icin 23 yas cok erken. Bizim universitede 25 yasin ustunde 1. Sinifta olanlar vardi. Insanlarin sizin hakkinizda ne dusundugu onemli degil,asıl sizin onlar hakkinda ne dusundugunuz onemli. Bunu sakin unutmayin.
Çok tesekkur ederim ne kadar iyisiniz evet kendi kabuğuma cekildim gecmisimi o kdar cok ozluyorum ki yapamadgm o kadar cok sey varmis ki ama kendimi toparlayip bir türlü düzenlemiyorum depresyona girdim ve hic gecmiyor aşırı özguvensizlikte var tabi

23 yas hicbirsey icin gec degil. Istedigin bolumu de hala okuyabilirsin.

Aleyküm Selam, hayattan zevk almak senin elinde. Geçmişte hayatın ne kadar kötü geçerse geçsin, kendini şimdiye ve geleceğe odaklanan lazım. Bol bol dua et ve içini ferah tut.
Bilmiyorum bir cikmazin icindeyim ve boguluyorum gecmisimi ozleyip duruyorum ha bire

Tecrübe, kötü kararlara deniyor :) hem hata yapmadan olgunlaşılmıyorda..geçmişte yaşamayı bırakın..olan oldu, biten gitti.

Artık yeni şeyler söylemek lazım hayatla ilgili ;)

Aleyküm selam... öncelikle şunu bil ki çoğu insan istediği mesleği yapamıyor, istediği okul, istediği bölüm... hep bir şeyler eksik kalıyor buna ben de dahilim..

Ama hayat sadece bundan ibaret değil.sen elinden geleni yapıyorsan için rahatsa ve bir şeyler olmuyorsa rabbimin vardır bir bildiği... ona güven ona sığın..

Bu güne kadar hep en kötüsünü görmüşsün dibi gören insan daha da kötüsünü göremez nasılsa..bundan sonra güZel olsun herşey senin için umarım...

Yaşın ne küçük ne büyük senden sadece 4 yaş büyüğüm.

Senin gibi istediğim bölümü de istediğim okul da da okuyamadım çok çabaladım olmadı kendi okuduğum mesleğimi de yapamadım çalıştığım işlerin hiç birin de de mutlu olamadım.. ve en sonun da bıraktım artık şuan evliyim bir oğlum var biri hala yolda :) ama İnan çok mutluyum beni seven bir eşim var (ki o da yine aramaktan vazgeçtiğim bir an da kendi geldi buldu beni..) o kadar sıkıntımın içine öyle bir doğdu ki. (Sen benim yaptığımı yap demiyorum bu arada okulunu oku işine sarıl :) )

Yani güzel kardeşim topla kendini.. dik dur.. güzelim gençliğini böyle şeyleri düşünerek bir odada harap etme.. İnan tek bir saniyesi bile geri gelmiyor tadını çıkar..

Uzun oldu hakkını helal et içimden geldi sana yaZmak :))
Allah mutluluğunuzu daim etsin.Ama sanırım herkes şanslı olmuyor. Ben de bu zamana kadar hep üzüldüm, hep şanssızlık yaşadım hiçbir işim yolunda gitmedi.Ve 28 oldum hala aynı.
Hayata dair hiç hevesim kalmadı,her şey zor geliyor.Çabalayacak gücüm de yok.Ben de hep istedim inandım bana güç verecek biri gelecek beni bulacak ama olmadı.Bundan sonra da olmaz. İstemiyorum artık.Birini hayatına almak zor artık.
Zaten her zaman destek olacak, kol kanat gerecek kimse yok.Herkes kendi derdinde.Geliyorlar ilk zamanlar ilgili sonra bencilleşiyorlar.
Mesajınızı görünce yazmak istedim,bende ağır bir dönemden geçiyorum galiba.
Konu sahibine de saygılarımı iletip iyi geceler diyeyim.

Back