Selaymun aleykum oncelikle konumu okuyan ve yorum yapan herkesten Allah razi olsun gecmiste cok dolu dolu bir insandim herseye gülen eglenen ama bazi yaptigim secimlerin bedelini şuan öduyorum ben meslek lisesnde okuyrdm sonra cocuk gelisimi bölümü olmadigi icin diger okula kayit yaptrdim haksizlik yaptilar gecmiste cok cok iyi bir puanim vardi ama bnden düsuk puanlilar bile girmisti okula babami falam goturmustm fayda etmemisti durumumuzda yoktu o dönemler o okula devm etmk zorunda kaldim istemedgm bir bolum okudum hep arkdslrmn aklina bakip universetede yine istemedgm bir bolum okudum ask hayatim deseniz zaten kimi tanıdıysam hepsi karakterszdi yılmadım pes etmedim aciktan kamu yonetimini bitirdim guvenlik sertifasi aldim cok zor bir ergenlik donemi gecirdim insanlara cok guvendim kendim icin hicbirsey yapmadim hep insanlar icin yasamisim bu hayati gecmisimdeki herssyden cok cok pismanim okulumdan arkdslrmdan herseyden artik tükendigimi hissediyrm her gece uyurken hayatim bir film şeridi gibi gözümün önünden gecip gidiyor hicbirseye mecalim kalmadi her gunum karanlik bir odada aglayarak geciyor antidepresanlarla 23 yasindayim insanlarin arasindada boguluyorum cok cekingenim gidisatim hic iyi degil gün dogmasin istiyorum cok mutsuzum ve tutunacak hicbir dalim yok kendimi cok ezik goruyrm yaslanincaya kdar bir odada hapis olmk istyrm icimi dökdum ne olck hicbirsey bilmiyrm