- 5 Nisan 2015
- 399
- 212
-
- Konu Sahibi deusarebeld
Oh rahatladım buna. Zayıflıktan falan mı acaba diye düşündüm bi ara. Aşırı zayıf degilim amaBenim de hiç düzenli olmadı, doğum yaptıktan sonra düzene girdi sonra tekrar bozuldu.
Hamile kaldınız mı buna ragmen?oda bişeymi 35 yaşındayım ve hiç regli olmuyorum düzensizlik şöyle dursun
hayır çocuk istemiyorum o yüzden yani dr lar hamile kalabilirsin de kalamayanilirsinde diyor doğum kontrol hapı kuşlanırsam oluyor ama ömür boyu kullanamam içmiyorum yıllardır bende ameliyatta oldum birşey değişmedi olmayınca olmuyor napimHamile kaldınız mı buna ragmen?
Hormanlarıma baktı test yapıp yumurtalıklara baktI görünen bişey yok dedi d.kontrol yazdı sanki çok üstünde durmadı başından attı bakıp geçti gibi geldiEee dr sebep olarak ne soyledi?Bildigim kadariyla duzenli adet olma yumurtlama oldugunu gostermiyo
Düzene girer kullan dedi. Baktı ama kist var falan demedi hormon testi de yaptıDoktor doğum kontrol hapını neden verdi? Pko teşhisi koydu mu ya da kist var falan dedi mi? Hapı kullanırsanız düzenli regl olursunuz. Ama siz yine de daha ilgili bir jinekologla görüşün.
Benim de 20 yaşıma kadar düzensiz gitti sonra düzene girdi. Yaşla alakalı da olabilir.
Bir doktora daha görün sen. Mümkünse kadın doğum hastanesi olsun.Düzene girer kullan dedi. Baktı ama kist var falan demedi hormon testi de yaptı
Öyle yapayım inşallah bişey yokturBir doktora daha görün sen. Mümkünse kadın doğum hastanesi olsun.
yok ben zayıf değilim,normalden fazlayım hattaOh rahatladım buna. Zayıflıktan falan mı acaba diye düşündüm bi ara. Aşırı zayıf degilim ama