ben bazı şeyleri takıntı yapıyorum. tekrarlı davranışlar mesela. şunun gibi yazı yazıyorum silip tekrar yazıyorum, yazıları tekrar okuyorum gibi. siparişimi 3 kez iptal edip tekrar sipariş etmişliğim var. bunları yapmamak için şunu şunu yapmayacağım yaparsam kurban kesicem, vallahi yapmayacağım vesaire diyorum kendime engel olmak için sesli bi şekilde. spnra bunların dini boyutunu düşünüp nasıl altından kalkacağımı düşüünce berbat hissediyorum. psikiyatriden randevu aldım. internetten baktığımda sanırım bu ahidleşme yemini oluyormuş dilerseniz yemin kefareti ödeyebilirsinz yazıyor diyanetin sitesinde. tedavimi olmak için adımımı attım ama dini boyutu beni rahatsız ediyor. bilgisi olan bana yardım etmek isteyen olursa çok mutlu olurum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
Aynı konuyu açtınız ve yazdık . Şuan sizin tek yapacağınız şey doktora başvuru yapıp düzenli takiplerinizin yapılması , siz şuan psikolojik olarak bunları şuursuz halde yaptığınız takdirde nasıl niye ahid gibi kabul olsun ki ?ben bazı şeyleri takıntı yapıyorum. tekrarlı davranışlar mesela. şunun gibi yazı yazıyorum silip tekrar yazıyorum, yazıları tekrar okuyorum gibi. siparişimi 3 kez iptal edip tekrar sipariş etmişliğim var. bunları yapmamak için şunu şunu yapmayacağım yaparsam kurban kesicem, vallahi yapmayacağım vesaire diyorum kendime engel olmak için sesli bi şekilde. spnra bunların dini boyutunu düşünüp nasıl altından kalkacağımı düşüünce berbat hissediyorum. psikiyatriden randevu aldım. internetten baktığımda sanırım bu ahidleşme yemini oluyormuş dilerseniz yemin kefareti ödeyebilirsinz yazıyor diyanetin sitesinde. tedavimi olmak için adımımı attım ama dini boyutu beni rahatsız ediyor. bilgisi olan bana yardım etmek isteyen olursa çok mutlu olurum.
- 16 Aralık 2021
- 538
- 1.939
- 28
- 30
Ben bu konuda çokkk bilgili değilim ve burada dini konuları detaylı konuşmak da yasak ancak psikolojik bir rahatsızlığınızdan dolayı yaptığınız bir şeyden dinen sorumlu olacağınızı sanmıyorum ben. İçinizi ferahlatmak için tövbe edebilirsiniz. Tedavinize bir an önce başlayın, sağlıklı bir hayat diliyorum.
- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.383
- 548
Bu konuyu da tekrar yazma dürtüsü geldiği için mi tekrar açtınız?ben bazı şeyleri takıntı yapıyorum. tekrarlı davranışlar mesela. şunun gibi yazı yazıyorum silip tekrar yazıyorum, yazıları tekrar okuyorum gibi. siparişimi 3 kez iptal edip tekrar sipariş etmişliğim var. bunları yapmamak için şunu şunu yapmayacağım yaparsam kurban kesicem, vallahi yapmayacağım vesaire diyorum kendime engel olmak için sesli bi şekilde. spnra bunların dini boyutunu düşünüp nasıl altından kalkacağımı düşüünce berbat hissediyorum. psikiyatriden randevu aldım. internetten baktığımda sanırım bu ahidleşme yemini oluyormuş dilerseniz yemin kefareti ödeyebilirsinz yazıyor diyanetin sitesinde. tedavimi olmak için adımımı attım ama dini boyutu beni rahatsız ediyor. bilgisi olan bana yardım etmek isteyen olursa çok mutlu olurum.
o konuyu açtıktan sonra bu bilgiye denk geldim. o yüzden tekrar açtım yanlış anlaşılmasın.Aynı konuyu açtınız ve yazdık . Şuan sizin tek yapacağınız şey doktora başvuru yapıp düzenli takiplerinizin yapılması , siz şuan psikolojik olarak bunları şuursuz halde yaptığınız takdirde nasıl niye ahid gibi kabul olsun ki ?
inşallah hepimiz mutlu hayatlar yaşarız. dini konuların konuşulmadığını bilmiyordum.Ben bu konuda çokkk bilgili değilim ve burada dini konuları detaylı konuşmak da yasak ancak psikolojik bir rahatsızlığınızdan dolayı yaptığınız bir şeyden dinen sorumlu olacağınızı sanmıyorum ben. İçinizi ferahlatmak için tövbe edebilirsiniz. Tedavinize bir an önce başlayın, sağlıklı bir hayat diliyorum.
- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.383
- 548
Yeni öğrendiğiniz bilgiyi yorum olarak yazabilirsinizo konuyu açtıktan sonra bu bilgiye denk geldim. o yüzden tekrar açtım yanlış anlaşılmasın.
bu bilgiyi yeni öğrendiğim için paylaştımBu konuyu da tekrar yazma dürtüsü geldiği için mi tekrar açtınız?
rahatsız oluyorsanız umursamayıp geçebilirsiniz neden terslemek için yorum yapıyorsunuzYeni öğrendiğiniz bilgiyi yorum olarak yazabilirsiniz
- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.383
- 548
Terslemedim ki, yeni üyesiniz kuralları veya yapacakları bilmiyorsunuz diye bilgi verdim.rahatsız oluyorsanız umursamayıp geçebilirsiniz neden terslemek için yorum yapıyorsunuz
açıkçası aynı insanların tekrar buraya girip de linçleyeceğini düşünmedim.Aynı konuyu açtınız ve yazdık . Şuan sizin tek yapacağınız şey doktora başvuru yapıp düzenli takiplerinizin yapılması , siz şuan psikolojik olarak bunları şuursuz halde yaptığınız takdirde nasıl niye ahid gibi kabul olsun ki ?
farklı bir platform kullanmıştım çok farklı sanırım orasıyla burasıTerslemedim ki, yeni üyesiniz kuralları veya yapacakları bilmiyorsunuz diye bilgi verdim.
- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.383
- 548
Platformdan platforma fark var tabifarklı bir platform kullanmıştım çok farklı sanırım orasıyla burası
- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.383
- 548
OkbBu hastalığın bir adı vardı.
Bence zaman kaybetmeden yardım alın sonra ilerliyor.
- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
Linclemek değil canım aynı konuyu acman bile tekrara düşmen dahi obsesif düşünce ,sen onu bunu vs boşver ahidi mahidi güzelce tedavinin peşine düş herşey daha iyi olacaktır .açıkçası aynı insanların tekrar buraya girip de linçleyeceğini düşünmedim.
tabiki randevumu aldım bile hemen ilk konu açışımdan sonra. teşekkür ederim.Linclemek değil canım aynı konuyu acman bile tekrara düşmen dahi obsesif düşünce ,sen onu bunu vs boşver ahidi mahidi güzelce tedavinin peşine düş herşey daha iyi olacaktır .