• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi Bencil Gibi hissediyorum..:(

Askerimin 10 ayı var gelmesi mi iyi olur gelmemesi mi ?

• gelsin hava değişimi olur

OY: 3 100,0%
  • gelmeden bitirsin

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3

Browni_intense

Mom to be ❤❣
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
1.315
6.017
108
Merhaba Nişanlım 2 ay 10 gündür Samsun da asker. İlk iznini acemi birliği bittiğinde 7 gün aldı. 17 gün izni var şimdi. Kendi ocakta bir haftalığını kullanmak istiyor. Yani normal olarak hem ailesini hem nişanlısını özlüyor o da bende. Bir kaç kişi laf arasında söyledim bana ne gerek var almasın zaten yeri rahat yapsın gelsin dediler. Sanki kendileri yapıyorlar da biliyorlar gibi sinir oldum. Sonra düşününce de acaba öyle daha mı iyi olur ben mi yanlış düşünüyorum dedim ama 6,5 ay geçecek bilemiyorum kafam allak bullak oldu. Kime söylesem aman iyi yeri boşver diyorlar ama benim ne düşündüğümü anlamıyorlar...

Hiç denilene bakma psikolojisi bozuluyor erkeğin askerde nekadar izin okadar rahat geçmesi demek tek başına orda kimsesi yok arasanız konuşsanız da gelsin bunaltmasın kendini

Hiç denilene bakma psikolojisi bozuluyor erkeğin askerde nekadar izin okadar rahat geçmesi demek tek başına orda kimsesi yok arasanız konuşsanız da gelsin bunaltmasın kendini
ben kendine bıraktım zaten kendi nasıl isterse öyle yapar. Çevredekileri de fazla takmamaya çalışacağım bakalım

İnsanların ne düşündüğü önemli değil . Önemli olan nişanlın ne istiyor adam bunaldiysa ozlediyse gelir. yok gelirsem daha kötü olurum derse de gelmez sen de baskı yapma ama. Mesela benim eşim de kıbrıs ta ben kurban Bayramına izin alıp gelsen dedim. Ama istemedi gelirsem çok daha zor olur dönmem dedi. Yeniden askere gitmiş gibi olurum diyor. Yoksa herkes bişey diyor. bizde de biri gelsin diyor biri ne işi var diyor. Tamamen askerin bilecegi iş bu.

İnsanların ne düşündüğü önemli değil . Önemli olan nişanlın ne istiyor adam bunaldiysa ozlediyse gelir. yok gelirsem daha kötü olurum derse de gelmez sen de baskı yapma ama. Mesela benim eşim de kıbrıs ta ben kurban Bayramına izin alıp gelsen dedim. Ama istemedi gelirsem çok daha zor olur dönmem dedi. Yeniden askere gitmiş gibi olurum diyor. Yoksa herkes bişey diyor. bizde de biri gelsin diyor biri ne işi var diyor. Tamamen askerin bilecegi iş bu.
Bu aralar bizde de böyle kurban bayramına gelmek istemiyor ben de sen nasıl iyi hissedersen öyle yap dedim.

Back