- 21 Kasım 2011
- 170
- 3
- Konu Sahibi rainstarlol
Merhaba.Ben bir genç kızım.Sorun şu ki,ben kendimi çok çirkin hissediyorum.Sürekli aynaya bakıyorum ama yine de değişen birşey yok,yine kendimi çirkin görüyorum.Oysaki çevremdeki herkesten güzelliğim hakkında çok iltifat alırım.Mesela annemle bir yere gideriz,annemiin arkadaşları derler ki ''Ay ne kadar güzel bir kızın var senin,fıstık gibi''filan derler.Tabi onların dışında başka kişiler de söyler benim çok güzel bir kız olduğumu.Ama ben kendimi güzel bulmuyorum işte.En iyisi kendimi anlatayım:
Ben 168 boyunda,46 kilo,zayıf,ince bacaklı(hatta bu yüzden bacaklarım bile kapanmıyor),uzun açık kumral saçlı(yazın güneşte sarıya çalıyor),koyu kahverengi gözlü,hafif kalkık düzgün burunlu,küçük ama dolgun dudaklı,beyaz tenli bir kızım.Böyle yazınca tabi güzel bir kız gibi görünüyorum ama ben kendimi çok çirkin buluyorum oysa herkes beni görür görmez çok güzelsin diyor.Kafam çok karışık lütfen yardım edin bana!!!
Ben 168 boyunda,46 kilo,zayıf,ince bacaklı(hatta bu yüzden bacaklarım bile kapanmıyor),uzun açık kumral saçlı(yazın güneşte sarıya çalıyor),koyu kahverengi gözlü,hafif kalkık düzgün burunlu,küçük ama dolgun dudaklı,beyaz tenli bir kızım.Böyle yazınca tabi güzel bir kız gibi görünüyorum ama ben kendimi çok çirkin buluyorum oysa herkes beni görür görmez çok güzelsin diyor.Kafam çok karışık lütfen yardım edin bana!!!