Kendimi beğenmiyorum

rainstarlol

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
170
3
Merhaba.Ben bir genç kızım.Sorun şu ki,ben kendimi çok çirkin hissediyorum.Sürekli aynaya bakıyorum ama yine de değişen birşey yok,yine kendimi çirkin görüyorum.Oysaki çevremdeki herkesten güzelliğim hakkında çok iltifat alırım.Mesela annemle bir yere gideriz,annemiin arkadaşları derler ki ''Ay ne kadar güzel bir kızın var senin,fıstık gibi''filan derler.Tabi onların dışında başka kişiler de söyler benim çok güzel bir kız olduğumu.Ama ben kendimi güzel bulmuyorum işte.En iyisi kendimi anlatayım:
Ben 168 boyunda,46 kilo,zayıf,ince bacaklı(hatta bu yüzden bacaklarım bile kapanmıyor),uzun açık kumral saçlı(yazın güneşte sarıya çalıyor),koyu kahverengi gözlü,hafif kalkık düzgün burunlu,küçük ama dolgun dudaklı,beyaz tenli bir kızım.Böyle yazınca tabi güzel bir kız gibi görünüyorum ama ben kendimi çok çirkin buluyorum oysa herkes beni görür görmez çok güzelsin diyor.Kafam çok karışık lütfen yardım edin bana!!!

ben de kendimi çok çirkin buluyorum yapacak birşey yok sen iltifat alıyorsun ben bu zamana kadar hiç iltifat bile almadım şükret haline :)

foto görmeden bi şey diyemeyiz ki... oranlar önemli. hatlar teker teker güzel olabilir ama doğru oranlarla birleşmezlerse ortaya güzel bir kompozisyon çıkmayabilir.

senin boyunda maşallah ibreyi 1.70e vurucak galiba :KK53::KK53::KK53:
bi yerde 1.66 bi yerde 1.68 doğan görünümlü şahin mübarek :KK37:
hey yavrum heeey :KK14::KK14:

Sorunu tam anlayamadim.. :44: Seni görmeden bir sey diyemeyiz ki..
Ayrica kimine göre güzel olan, kimine göre güzel degildir. Kesin bir sey diyemeyiz.
Ve bazen insan kendini begenmeyebiliyor. Özellikle ergenlik caginda vücuttaki degisimlerden ötürü kendi vücudunu yabanci buluyor.
Anlattigin kadariyla yüz hatlarin güzel ama görmeden sende nasil durdugu bilemeyiz. Yine de bu kadar takilma dis görünümüne. Herkesin bir kusuru vardir ve taktikca gözünde büyür o kusur. Sagligina dikkat et(saglik=güzellik), kendine yakisani giy, kisisel temizligine dikkat et, her zaman pozitif ol ve gülümse, iste o zaman güzelsin... :KK16:

Merhaba.Ben bir genç kızım.Sorun şu ki,ben kendimi çok çirkin hissediyorum.Sürekli aynaya bakıyorum ama yine de değişen birşey yok,yine kendimi çirkin görüyorum.Oysaki çevremdeki herkesten güzelliğim hakkında çok iltifat alırım.Mesela annemle bir yere gideriz,annemiin arkadaşları derler ki ''Ay ne kadar güzel bir kızın var senin,fıstık gibi''filan derler.Tabi onların dışında başka kişiler de söyler benim çok güzel bir kız olduğumu.Ama ben kendimi güzel bulmuyorum işte.En iyisi kendimi anlatayım:
Ben 168 boyunda,46 kilo,zayıf,ince bacaklı(hatta bu yüzden bacaklarım bile kapanmıyor),uzun açık kumral saçlı(yazın güneşte sarıya çalıyor),koyu kahverengi gözlü,hafif kalkık düzgün burunlu,küçük ama dolgun dudaklı,beyaz tenli bir kızım.Böyle yazınca tabi güzel bir kız gibi görünüyorum ama ben kendimi çok çirkin buluyorum oysa herkes beni görür görmez çok güzelsin diyor.Kafam çok karışık lütfen yardım edin bana!!!

Hocanla konuştun mu sen neden sana kızgınmış o günden sonra bir şey yazmadın da merak içindeyim :44:

Şimdi senin problemin millet beni beğeniyor hokka gibi burnum var çok güzel yüzüm fıstık gibiyim ama ben kendimi beğenmiyorum mu diyorsunnnn??? Senin zorun ne kuzum¿ :KK9: Bir gün sen de beğenirsin elbet kendinle barışık olmanda fayda var, kendini seversen aynadaki halini de seversin :KK34:

aynen hiç derdimiz yok gibi milletin konularını araştırıyoruz :KK52:
kılı kırk yarar olduk yalancılar yüzünden :KK53::KK53::KK53:

İnan bana konu açmak istiyorum aklıma takılan soruları sormak istiyorum . Biliyorum birileri hemen geçmişe dönecek sen gecen gün şöyle demiştin bugün noldu da böyle diyorsunn hımm sen yalan söylüyorsun diyecek diye vazgeçiyorum halbuki her insanın hergün kü ruh hali farklı olabiliyor . Hep bu kk'yı saçma sapan konularla dingonun ahırına çevirenler yüzünden:KK50::KK50::KK50:

İnan bana konu açmak istiyorum aklıma takılan soruları sormak istiyorum . Biliyorum birileri hemen geçmişe dönecek sen gecen gün şöyle demiştin bugün noldu da böyle diyorsunn hımm sen yalan söylüyorsun diyecek diye vazgeçiyorum halbuki her insanın hergün kü ruh hali farklı olabiliyor . Hep bu kk'yı saçma sapan konularla dingonun ahırına çevirenler yüzünden:KK50::KK50::KK50:

Kesinlikle katılıyorum :KK9::KK9: bir de kız kardeşlerin okuması var tabi okuma her yazdığımı ulen!! :KK9::KK9:

sonuçta normal her kadının bişeyler paylaştığı portal benim gibi dengesiz olabilirsin :KK53:
anamm hemen konularıma bakma utanıyomm :18::18::18::KK17:
ama aç yani yalancılara bakma sen onlar atar tutarrlar doğan görünümlü şahinim
okka burunluyum cillop gibiyim ohh taş hatunum derler :KK53::KK53:
zort of dı cırrt yanee :KK36::KK35::KK35::KK35:

X