Kendimi baştan yarattım

canım 3 idare eder
ama senin şimdiki halin daha güzel yaa

anacım gunlerdır onume cıkıp duruo bu konu sınır oldum neden dersen oturtamamışsın saçlarını yanlış anlama makyajınıda hıc begenmedım kendımce sana bişiler yaptım lutfen kaşlarını bıraz ıncelt dogru bı fondoten kullan sakın kahve ve kızıl ton saç kullanma ve açık ton ruj surme ve perçemlı saç kullan sandıkları gıbı geniş alınlıların degıl dar alınlılarında percem kullanması gerek bence..bunlar benım onerılerım ...
thumb_ab26ef26.jpg

ab26ef26.jpg

ıyy perçemden-rujdan-kaşları aldırmaktan nefret ederim!
konu önüne çıkıyorsa çıkıyor okumak zorunda mısın?
ayrıca biliyorum saçları oturtamadığımı -oturtmak için de pek uğraşmadım- sonuçta renkler ve modeller önemli.sağol önerilerin için ama bana hiç uymuyor.

kabalıgının sebebı ne ? ben senın için emek vermişim sagol ama tarzım degıl dersın olur bıter işin içine nefret kelımesını bıle sokacak kadar agresfsın cok yazık...ıkıde bı onume cıkıyor derken ben kötu bı anlamda demedım..kendımı yazmak konusmak ıhtıyacında hıssettım demek ıstedım..kendın bılırsın

arkadaşlar sakin olun yaa :))

ikinizde yanlış cümleler kurmuşsunuz bence yerimseniben

Miriana arkadaşım senin anacım gunlerdır onume cıkıp duruo bu konu sınır oldum cümlen bence pekte hoş olmamış...boshayallersmile

Maix
arkadaşım seninde ıyy la başlayan cümlen pek hoş olmamış..... a.s

biraz daha sakin cevaplar verebilirsiniz değilmi ??

sonuçta burada herkes kendi fikrini söylmeye özgürdür.tavsiyelerde bulunmaktata özgürdür ama daha yumuşak cümlelerle a.s

a.s.a.s.

arkadaşlar sakin olun yaa :))

ikinizde yanlış cümleler kurmuşsunuz bence yerimseniben

Miriana arkadaşım senin anacım gunlerdır onume cıkıp duruo bu konu sınır oldum cümlen bence pekte hoş olmamış...boshayallersmile

Maix
arkadaşım seninde ıyy la başlayan cümlen pek hoş olmamış..... a.s

biraz daha sakin cevaplar verebilirsiniz değilmi ??

sonuçta burada herkes kendi fikrini söylmeye özgürdür.tavsiyelerde bulunmaktata özgürdür ama daha yumuşak cümlelerle a.s

a.s.a.s.
ben tamamen ıyı nıyetle kadın kadına konuşur gıbı yazmıştım espırılı bır cevap beklıyordum

neyse kendı adıma özur dılerım kalp kırmaya degmez

X