• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi artık tamamen değiştiriyorum

prettiestgirl

Guru
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
800
548
303
Herkese merhaba,

Kendime odaklanıp, hayatımı geliştirmek için daha önce de başlık açmış ve sonunu getirememiştim.
Artık sadece kendi hayatıma odaklanarak kendimi geliştirmek istiyorum. 07 Aralık yani bugün miladım olsun istiyorum.
Bugün reformer pilatese başlıyorum, haftada 3 gün olacak şekilde. Haftada 1 kitap bitirmek istiyorum.
En zayıf karnım stalk ve telefonla çok fazla vakit geçirmek. Bunlara da kısıt getireceğim hatta stalk belki hiç olacak şekilde.
Şimdilik böyle..
Artık buraya yapacaklarımı değil, yaptıklarımı yazacağım.
Benimle başlamak isteyen varsa bu topic altına beklerim.

Herkese merhaba,

Kendime odaklanıp, hayatımı geliştirmek için daha önce de başlık açmış ve sonunu getirememiştim.
Artık sadece kendi hayatıma odaklanarak kendimi geliştirmek istiyorum. 07 Aralık yani bugün miladım olsun istiyorum.
Bugün reformer pilatese başlıyorum, haftada 3 gün olacak şekilde. Haftada 1 kitap bitirmek istiyorum.
En zayıf karnım stalk ve telefonla çok fazla vakit geçirmek. Bunlara da kısıt getireceğim hatta stalk belki hiç olacak şekilde.
Şimdilik böyle..
Artık buraya yapacaklarımı değil, yaptıklarımı yazacağım.
Benimle başlamak isteyen varsa bu topic altına beklerim.
Merhaba
Az önce ben de hayatımı daha iyi bir noktaya getirmek için notlar aldım
7 aralik bunun başlangıcı olsun diye düşünürken konunuzu gördüm.
İkimize de hayırlı olsun 🥰

Back
X