• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendımı anne olarak goremıyorum ?

berenix

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2018
49
21
3
25
mrb arkadaşlar biz eşimle 2 yıldır evlıyız ben çocuk ıstemedıgımı esıme evlenmeden cok oncelerden bıle dedım oda saygı duydu olmasada olur dedı fazla umursamadı ama hem benım aılem hemde gorumcem bu konuda cok ısrarcı annem sureklı nezaman hamıle kalıcaksın sen hıc dogurmıcakmısın cocuk dogurmadan yasanılır mı fln laflar edıyorlar ve moralım bozuluyor ben cocugu yetıstıremem kı zaten kendımden bılıyorum yapamam yanı ve bu konuda cok kararlıyım kesınlıkle yapmıcaz yanı esımde benım yanım bu aılelerene ne desek de cocuk fln demeseler ya valla bıktım

mrb arkadaşlar biz eşimle 2 yıldır evlıyız ben çocuk ıstemedıgımı esıme evlenmeden cok oncelerden bıle dedım oda saygı duydu olmasada olur dedı fazla umursamadı ama hem benım aılem hemde gorumcem bu konuda cok ısrarcı annem sureklı nezaman hamıle kalıcaksın sen hıc dogurmıcakmısın cocuk dogurmadan yasanılır mı fln laflar edıyorlar ve moralım bozuluyor ben cocugu yetıstıremem kı zaten kendımden bılıyorum yapamam yanı ve bu konuda cok kararlıyım kesınlıkle yapmıcaz yanı esımde benım yanım bu aılelerene ne desek de cocuk fln demeseler ya valla bıktım

Kac yasindasiniz?

Yaşınız 18 mi? 2 senedir evliymişsiniz, 16 yaşında evlendiniz(?)

Daha kendim çocuğum o yüzden henüz çocuk istemiyorum diyebilirsin

hyr canım yaşım 23 onu yanlıs yapmısım keske yazsaydım ya onuda of

Yasiniz icin daha gec degil. Eger okumuyorsaniz okuyabilirsiniz calismiyorsaniz bir is bulabilirsiniz. Ugras edinip mesgul olursaniz belki israr etmezler bi muddet. Ama yine de bu tarz seylerde kesin istemiyorum gibi buyuk konusmamaya calisin. Soranlara hayirlisi deyin gecistirin. 26 27 yasina gelince hazir hissedince siz isticeksiniz. Cunku cocuk evin nesesi gercekten renk katan bisey

Ben 27 yaşındayım ve çocukları o kadar seviyorum ki.
Yıllarca çocuklarla gönüllü çalıştım, mezun oldum birkaç yıl çocuklarla çalıştım, tüm akrabaların çocukları bana hasta. Geleceğimi duyunca hemen elişi kağıtlariyla hediyeler hazırlarlar, ben de büyüklerin muhabbetindense çocuklarla oyun kurmayı tercih ederim
AMA
Anne olmayı kesinlikle dusunmuyorum. Belki Otuzlarimi sürerken
Ama kesinlikle su an değil.
Kendimi hazır hissetmiyorum ve ömrümü bir çocuğa adamak su asamada bana saçma geliyor.

Ben 27 yaşındayım ve çocukları o kadar seviyorum ki.
Yıllarca çocuklarla gönüllü çalıştım, mezun oldum birkaç yıl çocuklarla çalıştım, tüm akrabaların çocukları bana hasta. Geleceğimi duyunca hemen elişi kağıtlariyla hediyeler hazırlarlar, ben de büyüklerin muhabbetindense çocuklarla oyun kurmayı tercih ederim
AMA
Anne olmayı kesinlikle dusunmuyorum. Belki Otuzlarimi sürerken
Ama kesinlikle su an değil.
Kendimi hazır hissetmiyorum ve ömrümü bir çocuğa adamak su asamada bana saçma geliyor.

haaaaaaaaaaaaa senın agzını opım ben :D düşencelerımız tıpatıp aynı bende oyle omrumu nıye bı cocuk ıcın adayım ki çok sacma ya dunyaya bıkere gelıyorum onuda kendım ıcım yaşıcam dimi

ne zaman hazır olursan o zaman yap çocuğu. sen bakıcaksın o isteyenler değil. çocuğa da yazık olur sana da valla. çocuk zor iş....

Valla simdi o israr edenler cocuk olumca ayda yilda biz ozledik diye sevmeye geliyo. O yuzden cocuk istemiyosaniz baskasi istedigi icin cocuk yapmayin. Zaten daha kucukmussunuz. Hayirlisi deyip gecistirin.

Cok kucuksunuz zaten bu yasta yapmayin cocuk falan
Ayruca her kadin dogurmak zorunda degil

Ailenize de henuz kucuk oldugunuzu soyleyebilirsiniz , ne anlamsiz bir israr

Yani emin ol ki kimse 23 yaşında anne olma isteğiyle yanıp tutuşmuyodu.. Şimdi 37 yaşındayım 30 civarında bu istek düştü içime şimdi de uğraşıyorum olmuyo bebeğim.. Tabi sen şimdi bu fikirle istemeye istemeye çocuk yap demiyorum ama kapılarını da tamamen kapama bu fikre.. Sadece soranlara biz daha çok genciz şu an düşünmüyoruz diyebilirsin mesela başka planlarımız var ilerde kısmet falan dersin çeneleri kapanır.. Nası bi çevredesiniz de 23 yaşında çocuk diye yakana yapıştılar anlamadım ki :KK57::KK57::KK57:

Yani emin ol ki kimse 23 yaşında anne olma isteğiyle yanıp tutuşmuyodu.. Şimdi 37 yaşındayım 30 civarında bu istek düştü içime şimdi de uğraşıyorum olmuyo bebeğim.. Tabi sen şimdi bu fikirle istemeye istemeye çocuk yap demiyorum ama kapılarını da tamamen kapama bu fikre.. Sadece soranlara biz daha çok genciz şu an düşünmüyoruz diyebilirsin mesela başka planlarımız var ilerde kısmet falan dersin çeneleri kapanır.. Nası bi çevredesiniz de 23 yaşında çocuk diye yakana yapıştılar anlamadım ki :KK57::KK57::KK57:

valla haklısın canım bıde bu sene okulumun son senesı kudurmuşlar yani başka işleri guclerı yok sanki

Ben erken menapoz a girdim diyin
Başka türlü laf anlamayacaklar gibi

valla haklısın canım bıde bu sene okulumun son senesı kudurmuşlar yani başka işleri guclerı yok sanki
Kimsenin isteğine göre yaşayacak halin yok şu an düşünmüyoruz diyip kapat konuyu.. Bu kadar kafaya takılacak bişey yok bunda bence.. Bize de 2 yılda 4 çocuk kaybetmeme rağmen hala sorup duruyolar.. Sıkıntı olduğunu bile bile soruyolar yani ben bile takmıyorum senin kadar.. Boşver :KK66:

Çocuk geri iadesi olmayan, aman ben anlaşamadım boşanalım gibi şeyleri olmayan bir şey. İsterseniz 40 yaşına gelin kendinizi hazır hissetmiyorsanız yapmayın çocuk falan. Boşverin insanların ne dediğini onlar mı sorumlu olacakmış doğan candan.

E daha küçüksün ne aceleleri var. Az gezin tozun sonra kendin de istersin ben de nişanlanmadan istemediğimi söyledim o zaman kabul etti halen de olsun demez 3 yıla yakın süredir evliyiz. Halen de düşünmüyoruz. Ama yavaştan fikrimiz değişmeye başlamadı değil. Birileri çocuk yap dediğinde uyuz olup bu konuda katılaşıyorum üstelik. Çok kasma kendıne sıkıntı yapma. Bakacak kişi onlar değil. Eşin de seninle hemfikirmiş ne güzel :) Relax ;)

30 yaşında anne oldum. 3.5 yaşına yaklaşıyor. Kesintisiz gece uykum yok, her sabah 6.30da en geç uyanıyor. Gözümden uyku da aksa kalkıyorum mecbur. Evcilikten yapboza dünya kadar oyun oynuyoruz bütün gün. Hafta içleri kreşte olduğu için bütün akşam doyamıyoruz birbirimize. Hafta sonları her gün park ya da bir yerlere gezmece vs.

Yani zor değil çok zor. Öyle bir gülücüğü bütün yorgunluğu da alıp götürmüyor. Yorgunum... ama değer mi? Çok seviyorum kesinlikle değer. 20li yaşlarda istemezdim, şimdi çok güzel :KK200:

Back