Siz eşi misiniz kölesi mi? Yapmayin Allah aşkina ya bu kadar boyun eğmeyin ezdirmeyin kendinizi.biri 4 diğeri 5 benim eşim öyle bişeyki ddiğim dedik ne dersem yapacaksın yani bu evden çıkamam gidemem evlendim evleneli daha hiç ailemde kalmadımbilee yollamaz allahtan sabırdan başka bişey isteyemem sabır ya resulallah........
inan ban kalbi dine dönük imanı güçlü planlar yapamaz ama malesef biz gibi acizlerde var bu hayatta bende o güne kadar ööyle bişey ne kendimden beklerdim şeytana uymayyı ne eşimden beklerdim beni aldatmasını bana diyorki bir anlık aklım kaydı ya yine kayarsa ben ne yaparımmböylelerini duydukça gördükçe ve hatta yaşadıkça insan evlilikten soğuyor bundan 6 ay öncesine kadar evliliğe çok pozitif bakan ben şimdi tiksiniyorum sırf bu şerefsiz ve iffetsizler yüzünden
kusura bakmayında siz bu kafayla daha çok dövünürsünüz, bu kadar egosu şişik, dediğim dedik çaldığım düdük adamın elinde oyuncak da olursunuz, her haltı da yer ananızın yanına bike gitmeye çekinirsiniz,inan ban kalbi dine dönük imanı güçlü planlar yapamaz ama malesef biz gibi acizlerde var bu hayatta bende o güne kadar ööyle bişey ne kendimden beklerdim şeytana uymayyı ne eşimden beklerdim beni aldatmasını bana diyorki bir anlık aklım kaydı ya yine kayarsa ben ne yaparımm
evliymiş ya bi daha yaparsa naparım diyomuş, ben de nası kurtarırım kendimi diyo sandım salak salak konuşuyorum kendi çapımdasiz bu adamla hala evli misiniz?
imkanın varsa boşan bence çünkü yapıyorlar aynı hatayıinan ban kalbi dine dönük imanı güçlü planlar yapamaz ama malesef biz gibi acizlerde var bu hayatta bende o güne kadar ööyle bişey ne kendimden beklerdim şeytana uymayyı ne eşimden beklerdim beni aldatmasını bana diyorki bir anlık aklım kaydı ya yine kayarsa ben ne yaparımm
ayrılamamki gidecek yerim yok 2 çocuğum var bırakamam......
Fotoları onun tel de mi buldunuz nasil anladiniz.sana recetini yazıyorum.ben bu hayatta öyle bir yanlışa düştümki hergün ağlamaktan bıktım çok güvendiğim eşim beni aldattı benim arkadaşımla beraber benim yüzüme bakarak sevgili olmuşlar ben sordukça bana her hakaretleri saydı...ben ona çok güvendim hiç beklemedim ben onun gözlerinin içne bakmaya kıyamadığım canımdan candı..Dayanamadım biran boşluğuma geldi intihara kalkıştım ççok pişmanım ben hastanede yatarken bile onunla görüşmüşler hep inkar etti hep yalanladı şimdi ise yok diyor bana güven diyor tel.fotoğrafları var ben ne yapacağım bilemedim mahvoldum ne yapacağımı bilmiyorum................
hangi söylediğine kızacağımı şaşırdım. aklını başına al. kendine kızman gereken durum şu onu nasıl affedebileceğini bulmaya çalışman. ailenin yanına git al çocuklarınıda. bi işe gir ev bul bu süreçtede boşan. tek maaşla geçinemem dersen nafakalarlada idare edersin. ama o evde durursan aldatılmayı kabul edersin. bir anlıkmış yapma Allah aşkına! sen hastanedeyken bile buluşmalar sence bir anlıkmı?inan ban kalbi dine dönük imanı güçlü planlar yapamaz ama malesef biz gibi acizlerde var bu hayatta bende o güne kadar ööyle bişey ne kendimden beklerdim şeytana uymayyı ne eşimden beklerdim beni aldatmasını bana diyorki bir anlık aklım kaydı ya yine kayarsa ben ne yaparımm