kendimi anlayamıyorum

biri 4 diğeri 5 benim eşim öyle bişeyki ddiğim dedik ne dersem yapacaksın yani bu evden çıkamam gidemem evlendim evleneli daha hiç ailemde kalmadımbilee yollamaz allahtan sabırdan başka bişey isteyemem sabır ya resulallah........
Siz eşi misiniz kölesi mi? Yapmayin Allah aşkina ya bu kadar boyun eğmeyin ezdirmeyin kendinizi.

böylelerini duydukça gördükçe ve hatta yaşadıkça insan evlilikten soğuyor bundan 6 ay öncesine kadar evliliğe çok pozitif bakan ben şimdi tiksiniyorum sırf bu şerefsiz ve iffetsizler yüzünden
inan ban kalbi dine dönük imanı güçlü planlar yapamaz ama malesef biz gibi acizlerde var bu hayatta bende o güne kadar ööyle bişey ne kendimden beklerdim şeytana uymayyı ne eşimden beklerdim beni aldatmasını bana diyorki bir anlık aklım kaydı ya yine kayarsa ben ne yaparımm

inan ban kalbi dine dönük imanı güçlü planlar yapamaz ama malesef biz gibi acizlerde var bu hayatta bende o güne kadar ööyle bişey ne kendimden beklerdim şeytana uymayyı ne eşimden beklerdim beni aldatmasını bana diyorki bir anlık aklım kaydı ya yine kayarsa ben ne yaparımm
kusura bakmayında siz bu kafayla daha çok dövünürsünüz, bu kadar egosu şişik, dediğim dedik çaldığım düdük adamın elinde oyuncak da olursunuz, her haltı da yer ananızın yanına bike gitmeye çekinirsiniz,

sinirlendim

imkanın varsa boşan bence çünkü yapıyorlar aynı hatayı :KK43:

Ayrilin, tek soyluyecegim soz ayrilin.
Yoksa siz yine ayni dertlerle kalicaksinz.
ve bu sefer oyle bi bosluga dusuceksinizki, kim bilir belki tekrar ayni hataya dusuceksiniz. Allah gostermesin.
Ve o cocuklariniz? onlara ne olucak?

Kendinizi dusunmuyorsaniz bile o cocuklariniz icin ayrilin.

Sen böyle yapamam gıdemem dersen zaten yuz kere daha aldatılır oturursun neden bunu yapıyorsun kı?

ben bu hayatta öyle bir yanlışa düştümki hergün ağlamaktan bıktım çok güvendiğim eşim beni aldattı benim arkadaşımla beraber benim yüzüme bakarak sevgili olmuşlar ben sordukça bana her hakaretleri saydı...ben ona çok güvendim hiç beklemedim ben onun gözlerinin içne bakmaya kıyamadığım canımdan candı..Dayanamadım biran boşluğuma geldi intihara kalkıştım ççok pişmanım ben hastanede yatarken bile onunla görüşmüşler hep inkar etti hep yalanladı şimdi ise yok diyor bana güven diyor tel.fotoğrafları var ben ne yapacağım bilemedim mahvoldum ne yapacağımı bilmiyorum................
Fotoları onun tel de mi buldunuz nasil anladiniz.sana recetini yazıyorum.

1.isin yoksa,.işin olsun
2.spor salonuna yazıl.
3.kuafore git.
4.uzuldugunu belli etme,mutlu fotolar koy facene
5.affetme
6.siddet uygularsa evi terket ya da polise git
7.ütü ve camasırini yikama
8.bunları onun için dgl,kendin için yap.

Asla guvenme bak asla.kendine yeni bi hayat kur ortam degistir bisey yap.unutulmayacak seyler degil.ayakta klabilirsin ona bagimli degilsin.guclu ol.umarim sans vermeyi dusunmuyorsundur.dusunuyorsan burda sans verenlerin ne hallere dustuklerini bi oku.

Allah yardimcin olsun
Cok zor bir durum yasadigin

Anlayamadigim bisey var
Neyin pismanligini yasiyorsun
Ben de esim de bi anlik seytana uyduk diyorsun bu ne demek
Sen ne yaptin da pismansin

Esin seni aldatmis arkadasinlA
Senin sucun ne
Ahlaksiz biri ile Arkadas olmak mi ahlaksiz kocanin pisliklerini ortaya cikarmak mi

hangi söylediğine kızacağımı şaşırdım. aklını başına al. kendine kızman gereken durum şu onu nasıl affedebileceğini bulmaya çalışman. ailenin yanına git al çocuklarınıda. bi işe gir ev bul bu süreçtede boşan. tek maaşla geçinemem dersen nafakalarlada idare edersin. ama o evde durursan aldatılmayı kabul edersin. bir anlıkmış yapma Allah aşkına! sen hastanedeyken bile buluşmalar sence bir anlıkmı?

X