Biraz daha tanı, o uyuşmayan tutmayan noktayı somutlastir ondan sonra işte bu sebepten olmadı de, için de rahat olsun.. Böyle bitirirsen bir pişmanlık yasayabilirsin
Duygusal bir ilişkiden yeni çıktıysanız ya da duygusal bir ilişkiyi ilk kez tecrübe edecekseniz, arada böyle donukluklar - dengesizlikler yaşamanız gayet normal.
Bunun haricinde yine altında başka sebepleri vardır belki, canınızı sıkmayın,
kendinizi kasarak bir ilişki yaşamaktansa doğal akışındaki dengesizlikleri gözlemleyebiliyorsunuz en azından.
Normaldir, olabilir, zamana bırakın.
Bence tanimalisiniz. Anlattiklariniza gore daha fazla tanismaya ve gorusmaya deger bir insana benziyor.
Arada oluyor insana bu tarz durumlar. Sadece bu kadar kafaya takmayin akisina birakin.
Yüzyüze görüştünüz mü hiç bu tanıma süresi içinde, oturup sohbet ettiniz mi? Bir de yüzyüze görüşün hala itiyorsa sizi uzatmanın anlamı yok.
Evlenmek için görüşüyor olmanızdan kaynaklanıyordur belki.Hani söylediklerine bakıp bana uyar mı uymaz mı diye çok mu düşünüyorsunuz mesela ?
Sonuçta ne bileyim biriyle tanışıp hoşlanıp sevgili olmakla,evlenmek için tanışmak biraz farklı.İkincisinde insan bazı şeyleri daha çok sorun eder gibime geliyor,en ufak şeyde acabaya düşebilir.
O his gelince bir daha da gitmiyor. En azından bende öyle oldu. 6. his galiba
O hisse güven ve adımlarını çok sağlam at.İşte ben de ondan çekimserim. Sürekli bu sıkılganlık hissi olacak gibi geliyor. Belki de alışma sürecinde normaldir diyorum, karar veremedim.
O hisse güven ve adımlarını çok sağlam at.
Eğer ilişki yaşanacaksa en az 1 yıl kimseyi karıştırmadan tanımaya bak.
Aileler işin içine girerse o tantana da tanıyamaz, görmen gerekenleri kaçırabilirsin.
Muhtemelen korkunda bu yüzden zaten.
Ya iyi biri değilse korkusu.
O içindeki hissin bunlarla ilgisi yok, demek ki doğru kişi değil.
Yüzyüze gelip başbaşa kalman gerek.
Zaten bu şekilde zamanla alışmış oluyorsun, aşk sevgi .. belki. oda risk işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?