Birakmayacagiz bir birakirsak bor daha toparlanmak zor birakma sakin canimSeni çok tebrik ediyorummmm
Bende böle başlıyorum ama devam etmiyo napcazzz
Sizde paylasin canim boylece daha istikrarli oluruz :)Takipteyim canım eşlik edicem bende
Sizde paylasin canim boylece daha istikrarli oluruz :)
Basla canim bakimlii olalimm guzel olalimmValla MAŞALLAH
Yalan söyliyemem ben daha başlamadım .Akşam başlayayım .Beni de ateşliyecek bir şey lazımmışş herkese teşekkürler
Kendini zorla canim yapamadigin seyler neler. . Nasil hergun yemek yapip bulasik yikiyorsak bunu da oyle gorup rutine oturtmaliyizGünaydınnn
Kimsenin enerjisini düşürmek istemem ama olmuyo rutine otutturamıyorum gelmiyo içimden :S hevesleniyorumm arkası gelmiyo:S
Seni anliyorum canim ama soyle ben cok kiskancim esimi cok kiskanirim ne kadar icimden gelmesede ypmak zorundayim gibi hissediyorum:)Aslında günlük bakım işte makyaj yapmayı beceremediğimden ızdırp oluyo saçlarımı kolay şekillendirebileyim die kısacık kestirmeme rağmen düzeltmiyorum bile :S bu durumdan hoşnut değilim tabiki ama içimden hiç bişi yapmak gelmiyo
1 hafta eşimden ayrı kalıcam bu süre zarfında değişikliklerle şok olsun istiyorum ama eve gidince aynı tembelllllllik üşengeçlik üstüme çöküyo anlıcan saçma sapan bi durum içindeyim.
Su içmeye başladım kac cc alır bilmiyom ama koca bir bardak aldım önüme sürekli içiyorum B12 vitamine de başladım