KENDİME YENİ BİR BEN LAZIM

adagide

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
1.194
1.746
35
O kadar kötü durmdayım ki. nereden başlamalıyım nasıl başlamalıyım bilmiyorum. kendimi yıkıp baştan yapmam lazım gibi bişey. kendimden görüntümden nefret eder hale geldim. kilolu bakımsız çirkin şeyin teki oldum. hiç birşey yapmak istemiyorum. saçlarım dağınık makyaj yok ellere krem sürmez duruma geldim. dipteyim sondayım depresyondayım. etrafa ışık saçmak istiyorum. kendimden vazgeçmiş biri olmak istemiyorum. takadim yokmuş gibi duruyorum. konuşmaya mecalim yok sanki. oysa ki ben pozitif olmak istiyorum. güzel güzel giyinmek süslenmek kendimden emin olmak istiyorum. neden böyleyim sanki :KK43: 58 kilolardan 86 kiloya cıktım. hiçbirşeyden mutlu olmuyorum. insan cenazeye üzülür doğuma sevinir..... ben herşeye kayıtsız kaldım. ne sevinç ne üzüntü... duygularımı geri verin..

Bence bu işe önce harekete geçerek başlamalısınız yapacağım, yapmalıyım diyerek değil. Bir de psikolojik destek almanız yararınıza olacaktık. Unutmayın istedikten sonra hiçbir şey imkansız değil ve insanın en büyük düşmanı kendisidir.

O kadar kötü durmdayım ki. nereden başlamalıyım nasıl başlamalıyım bilmiyorum. kendimi yıkıp baştan yapmam lazım gibi bişey. kendimden görüntümden nefret eder hale geldim. kilolu bakımsız çirkin şeyin teki oldum. hiç birşey yapmak istemiyorum. saçlarım dağınık makyaj yok ellere krem sürmez duruma geldim. dipteyim sondayım depresyondayım. etrafa ışık saçmak istiyorum. kendimden vazgeçmiş biri olmak istemiyorum. takadim yokmuş gibi duruyorum. konuşmaya mecalim yok sanki. oysa ki ben pozitif olmak istiyorum. güzel güzel giyinmek süslenmek kendimden emin olmak istiyorum. neden böyleyim sanki :KK43: 58 kilolardan 86 kiloya cıktım. hiçbirşeyden mutlu olmuyorum. insan cenazeye üzülür doğuma sevinir..... ben herşeye kayıtsız kaldım. ne sevinç ne üzüntü... duygularımı geri verin..

Öncelikle bismillah de ve bi abdest al 2 rekat namaz kıl..niyet et..değişmeye güzelleşmeye,yenilenmeye; dua et Yaradandan iste...
SONRASINDA derin nefes al ve karalı ol ben bu işi başaracağım de...

ve her günyaz bu topiğe...
sen de kilo verebilirsin..
ben de vermek istiyorum 82 kg :KK43:
ben de sne gibi uzun zamandr değişmek güzelleşmekisterdim...
belkı henüz kilo veremedim ama manen kendimi geliştirdim...
düzenli kitap okuyorum ..namazlarımı kılmaya çalışıyorum...haftalıkaktivitemi yapıyorum...az ama öz gezip tozuyorum..kaliteli zaman geçirmeyeçalışıyorum...

Arkadaşlar bende kiloluyum.Kilomun sebebi ise insülin direnci.
Yapılan uzun tetkikler sonucundada böbrek üstü bezlerimden bir tanesin,inde çalışmadığı tespit edildi.
Fakat ne hayata ne kendime küskünüm.
Saçlarım her zaman yapılı,makyajım ve gülümsemem her zaman yüzümdedir.
Mutluyum ve mutluluğumuda herkeze yansıtırım.
Hamd edin.Sağlığımız sıhattimiz yerinde.Sahip olduklarımza şükredin.
Tabi bu arada mücadelenizide edin.

X