- 22 Ocak 2019
- 2.924
- 1.695
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
Cocuksuz biri olarak ben bile okuyunca yaşamiş kadar oldum.Kolay gelsin.
Eşiniz izin alabilse ve cocuklara 1-2 gun bile baksa size iyi gelir sanki.
benim yerime de dinlen olurmu ...en çok da bir can dostunla güzel bı cafede kahve iç ...en çok özlediğim.seyCocuksuz biri olarak ben bile okuyunca yaşamiş kadar oldum.Kolay gelsin.
Eşiniz izin alabilse ve cocuklara 1-2 gun bile baksa size iyi gelir sanki.
hamak hiç dusunmedim daha önce duymadım da ..ise yararmi ki...kücük olana derin bir hamak alsaniz ?
eger yoksa tabi
anne olmak ne zormuş meğer..ömür boyi bitmeyecek bir vicdan azabı gibi...Çocuk büyütmek o kadar zor ki. Büyüyünce de geçmeyecek, çünkü annem hala (mutlu bile olsak) bi şekilde derdmizi çekiyor.
Teselli etmek isterdim ama maalesef gerçekler . Belki şimdikinden daha azıcık daha rahat oluruz ilerde o da meslekleri varsa, hayat şartları iyiyse falan...
amin ..o gayret kuvvetim bitiyor gibi...naparimAllah gayret kuvvet versin, rabbim yardımcınız olsun inş
otuz yaşına kadar hayatını yasamissindir en azından...bence erken anne olunmamali..anne hayatını yaşamalı kafasında bunu bitirmeli...23 yaşında anne oldum şuan 31 yaşındayım bu seneye kadar hep anlattığım moddayim..Çocuğum olmadan önce ‘bu kadınlar ne abartıyor çocuk bakmayı’ derdim , Allah’a çok şükür bir evladım oldu gördüm günümü. 30 yaşıma kadar ‘şımarıklık’ yaptığını düşündüğüm kadınlardan özür dilerim ne diyeyimki benim bebeğim çok ekstra zor bir bebek değil yani çok şükür .
allah yardımcınız olsun demeye geldim . Büyük olanda tam ilgi isteyecek çağda , yardıma ihtiyacı var . Sallamadan uyumaya alışmış olsaydı bir derece rahat edebilirdiniz, illa sallamak gerekiyorsa , tavana asılan hamak-salıncak gibi şeyler var ya ondan yaptırın imkanınız varsa , büyüğe derslerinde yardımcı olurken diğerini en azından elinizle iterek sallarsınız ne bileyim aklıma başka da bişey gelmedi :/
kolay gelsin
sallarken burdayım bende ...telefona da bakamazsak cinnet geçirebiliriz tavana bakarak...Yazayım dedim ama ne sizi teselli edecek bir cümlem ne de kolaylaması için hayatınızı bir yöntemim var.
3 senelik hayatımın özetini yazmışsınız, wc nin lüks olduğu yaşam biçimi.
Ha bir de bana ‘e o kadar yoğunsan buraya nasıl yazıyorsun’ diyen oldu, mesela şuan bu akşam 7.ye uyanan çocuğun yanında yerde bağdaş kurmuş vaziyette 40. Kere aynı ninniyi dinletiyorum, buradayım.
Tuvaletim geldi gidemiyorum, elimi bırakmıyor falan filan...
Bilirim yani, bilirim bacım.
Umarım bebeğiniz büyüdükçe gece uykuları düzene girer, girmezse hayat zor, gelecekten söylüyorum...
Böyle birşey, Çok pahalı da değil. Ben baya işe yarayacağını düşünüyorumotuz yaşına kadar hayatını yasamissindir en azından...bence erken anne olunmamali..anne hayatını yaşamalı kafasında bunu bitirmeli...23 yaşında anne oldum şuan 31 yaşındayım bu seneye kadar hep anlattığım moddayim..
hamagi arastiricam saolasin
büyük oranda rahatlamusundur ozaman...en azından kendine vakit ayirma zamanların gelmiş ....doğru büyüdükçe de zor diyorlar. .buyugumu de zor buyutmustum şimdi okullu değişen psikolojisi istekleri hayatı yaşamak istemesi ve peşinde bebekli bir anneHepsi gececek demeye geldim.Sabır etBugun ikisini de saldım evde dizi izledim biri 6 digeri 10 bucuk yas :) Oyle zordu ki o yıllar...Ama gecti dertler buyudu baska hal aldı.
evet baktım şimdi 150 TL civarı ...ise yarayacahini bilsem alırdım ..yorgunluguma yüzde kaç çare olur bilemiyorumBöyle birşey, Çok pahalı da değil. Ben baya işe yarayacağını düşünüyorum
pandemide çok etkiledi tabi...hele bide okula giden çocukların aynı zamanda öğretmeni olduk...ona da yetişemiyorum çoğu zaman eşlik odevlerle gidiyor kafamı veremiyorumBenimde 14 aylık kızım var sizi az çok anlayabiliyorum çünkü doğduğundan beri tektim ve benim eşimde nerdeyse gecenin bir yarısı geliyor. Tuvalet banyo yapmak yemek yemek bir lüks benim için. Kızım boynumdan düşmüyor. Ama onuda anlayabiliyorum benden başkasını gördüğü yok çocuğun. E tabi pandemide eve hapsetti bizi. Tüm üzerime düştü. Geçecek inşallah bugünler ilerde bugünleride özleyecez diyorum. Allah yardımcınız olsun. Varlıklarına bin şükür❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?