Kendime VAJİNİSMUS olmayı konduramıyorum!

tambirleydiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2018
354
317
23
Merhaba evet konu yine vajinismus . 10 aydır evliyim ve hala düzgün bir ilişki yasayamadım. Eşime dokundurtamıyorum bile, birazcık içeri girebiliyor sadece ama ben kendşmi kasıp bacaklarmı kapattığımdan ileri gidemiyor.. egzersiz falan yapmaya korkuyorum kendim dahş dokunamıyorum cok mutsuzum. nasılyenerim ben bunu! Doktora gitmiştim ama alttan muayene etmek istedi catala cıktım suan cok daha korkuyorum doktora da gidemiyorum. Hergün ağlıyorum cok üzgünüm ya herkes yaparken benniye olmuyor?

Doktora gıtmenı tavsıye ederım benım doktorum vajınusmusda benım ılgı alanım demısdı ama tedavısı nasıldır bılemem tabıkı mutlaka vardır bı yontemlerı cok gecmıs olsun

Canım doktora gitmelisin hem bu durumu yaşayan birçok kadın var üzme kendini bu kadar eminim zamanla aşarsın, doktorlar bugünler için var güvenini topla ve git bence

Bu hastalığı kaçarak değil kabullenerek yenmeye başlayabilirsin.Ben de 10 aylık evliyim tedaviyle yeni yendim vajinismusu 5 gün oluyor.Kaçmak ve ertelemek sadece eşinle aranızı açar.Bu bir hastalık ve tedavisi var neden aylarını yıllarını heba edeceksin bu hastalıkla eşine de sana da yazık değil mi ?

Yaa benimm çok ağrım oluyor böyle ondan korkuyorum yoksa kabullendim oraya bişey aslında bişey girmesini oraya .

Aynı durumdaymışız işte benim de ağrım olsuğu için kasılmam oluyordu ama aslında o sadece bilinçaltı korkusuymuş

Hergün ağlamanız bir ile yaramaz. Önce karar verin ya bu problemi aşacaksınız yada bu yüzden sorunlar yaşayacaksınız. Kendinize en çok kendiniz yardım edebilirsiniz

Hergün ağlamanız bir ile yaramaz. Önce karar verin ya bu problemi aşacaksınız yada bu yüzden sorunlar yaşayacaksınız. Kendinize en çok kendiniz yardım edebilirsiniz
Ya her kararlı davranışımda tamam bu sefer olsun hadi deidğimde yine olmuyo cok acıdı cok sabrettim birden olsun dedim ama eşim de yapamıyor sanırım. daha fazla acıya da ben dayanamadım ya da nebliyim o acıyo diyince hemen gitti kıyamadı galiba ..

Tedavıden kısaca bahsedermısınız ben pıskolojık oldugunu dusunuyordum ılac ılemı geçiyor

Tedavıden kısaca bahsedermısınız ben pıskolojık oldugunu dusunuyordum ılac ılemı geçiyor
İlaçla hiç bir vajinismus geçmez ilaçlık durum yok.Hem psikolojik hem de vajinismus algısını yıkmaya yönelik tedavileri var kişiye özel tedavi uyguluyordu doktorum.Ben aparatlarla tedavi oldum mesela hem de hiç canım acımadan en ufak bir acı yok

Benim bi tanıdığım da ameliyatka actırmış kızlığını ama ben böyle bişey yapmak istemiyorum .. ben dirayetli bi insanım yaparım dersem yaparım aslında ama eşim pek yardımcı olmuyor bana ben korktuğum anda gidiyor yerini bulamıyor falan :/

Benim tedavi olduğum yerde doktorumun bir hastası daha vardı o yeni evliyken belki sorun düzelir diye kızlık zarımı aldırmış ama çözüm olmamış.Mesele zar değil çünkü bilinçaltı

Bende doktora gidiyorum ama yine de korkuyorum aslında parmak egzersizi falan yapıyorum ama olmuyo

Öncelikle biz 4.5 ay denedik ilk zamanlar kollarimi bacaklarimi popomu bile kasıyor beton gibi yapıyordum. Eşimi itiyor yeter diyordum . Eşimi tembihledim içime girersen sakin çıkma sadece git gel yapma dur ama çıkma. Sonra 4.5 ay icinde yavas yavas kendimi biraktim kollarımı bacaklarimi . Artik kasmıyordum bedenimi ve eşimin bedenini kesfettim kendimi ona bırakmayı ogrendim. 4.5 ayin sonunda dun kafaya koydum kendimi telkin ettim bak anne olamayacaksin , herkes yapıyor, sen eksik degilsin sen harikasın diye diye kafamı hazırladım:) eşimin denetimi altında ot ictim malesef ilk defa :) iyi bir yöntem degil ama esime ben teklif ettim oda buldu. Önce kafam iyi oldu sonra biraz çikolata yedim ve sevişmeye başladık hic kasilmiyordum kendime öyle sinirliydim ki küfür ettim en sonunda aman s.kerim böyle işi lan acırsa acısın kanarsa kanasin dedim ve zevk almaya baktim . Emin ol eşin bu dünyada senin canını yakmak isteyecek son insan. Önce guzel seviştik ama kafam nasi guzel kolumu kaldıramıyordum eşim dili ile vajinami uyardı sonra yavaş yavaş git gel yaptı bazen kastım ama eşim sakin ol yavaşça geçse seni seviyorum diyerek beni telkin etti hemen bıraktım. Sonra hafif bir yanma geldi ve hop başarmıştık. Eşimi hemen ittirdim cik cik diye ama git gel yapmayı bıraktı çıkmadı kendimi rahatlattim güldüm kahkaha attım tamam simdi yavas yavas devam ediyorum dedi vr devam etti sadece hafif bjr yanma agda yaptirmissin gibi kayganlaştırıcı +kafamın guzel olması + sakin müzik + zaman ve eşimin guzel sözleri . Bugün ara verdik 2. Denememizi yarin yapıcaz ama içim içime sığmıyor hemen yapmak istiyorum eşim sabırlı ol diyor

Bende 1 aya yakın bu durumu yaşadım. Öncelikle internetten arastirdim kegel egzersizlerini önermislerdi. 2 3 gün onlari yaptım. Bide bebek yagini denedik ve o gün cok şükür olmustu. Ve ilişkideyken gozlerinizi kapatin burnununzdn nefesinizi alip agzinizdan verin. Ve bitiyor umarim faydasi olur. Nasl zor bir durum biliyorum.

Nasıl bir tedavi uygulandı bende aynı sorundan muzdaribim

Canım bak bizde 2 ay geç birlikte olduk senin üstte olacağın şekilde dene hersey senin elinde olsun kendini ta acıyana kadar rahat bırak bide parmak egzersizi yap atlatırsın İnan ki üzülme ya

Bide eczaneden jel al cnm kuru olduğu zaman da agrıdıgı için olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…