- 17 Aralık 2018
- 354
- 317
- 23
- Konu Sahibi tambirleydiii
-
Öyle mii? Nasıl geçti peki?Aynı durumdaymışız işte benim de ağrım olsuğu için kasılmam oluyordu ama aslında o sadece bilinçaltı korkusuymuş
Hergün ağlamanız bir ile yaramaz. Önce karar verin ya bu problemi aşacaksınız yada bu yüzden sorunlar yaşayacaksınız. Kendinize en çok kendiniz yardım edebilirsinizMerhabaevet konu yine vajinismus . 10 aydır evliyim ve hala düzgün bir ilişki yasayamadım. Eşime dokundurtamıyorum bile, birazcık içeri girebiliyor sadece ama ben kendşmi kasıp bacaklarmı kapattığımdan ileri gidemiyor.. egzersiz falan yapmaya korkuyorum kendim dahş dokunamıyorum cok mutsuzum. nasılyenerim ben bunu! Doktora gitmiştim ama alttan muayene etmek istedi catala cıktım suan cok daha korkuyorum doktora da gidemiyorum. Hergün ağlıyorum cok üzgünüm ya herkes yaparken benniye olmuyor?
Ya her kararlı davranışımda tamam bu sefer olsun hadi deidğimde yine olmuyo cok acıdı cok sabrettim birden olsun dedim ama eşim de yapamıyor sanırım.Hergün ağlamanız bir ile yaramaz. Önce karar verin ya bu problemi aşacaksınız yada bu yüzden sorunlar yaşayacaksınız. Kendinize en çok kendiniz yardım edebilirsiniz
Tedaviyle geçti.Kendi kendine geçmiyorÖyle mii? Nasıl geçti peki?
İlaçla hiç bir vajinismus geçmez ilaçlık durum yok.Hem psikolojik hem de vajinismus algısını yıkmaya yönelik tedavileri var kişiye özel tedavi uyguluyordu doktorum.Ben aparatlarla tedavi oldum mesela hem de hiç canım acımadan en ufak bir acı yokTedavıden kısaca bahsedermısınız ben pıskolojık oldugunu dusunuyordum ılac ılemı geçiyor
Bende doktora gidiyorum ama yine de korkuyorum aslında parmak egzersizi falan yapıyorum ama olmuyoBu hastalığı kaçarak değil kabullenerek yenmeye başlayabilirsin.Ben de 10 aylık evliyim tedaviyle yeni yendim vajinismusu 5 gün oluyor.Kaçmak ve ertelemek sadece eşinle aranızı açar.Bu bir hastalık ve tedavisi var neden aylarını yıllarını heba edeceksin bu hastalıkla eşine de sana da yazık değil mi ?
Öncelikle biz 4.5 ay denedik ilk zamanlar kollarimi bacaklarimi popomu bile kasıyor beton gibi yapıyordum. Eşimi itiyor yeter diyordum . Eşimi tembihledim içime girersen sakin çıkma sadece git gel yapma dur ama çıkma. Sonra 4.5 ay icinde yavas yavas kendimi biraktim kollarımı bacaklarimi . Artik kasmıyordum bedenimi ve eşimin bedenini kesfettim kendimi ona bırakmayı ogrendim. 4.5 ayin sonunda dun kafaya koydum kendimi telkin ettim bak anne olamayacaksin , herkes yapıyor, sen eksik degilsin sen harikasın diye diye kafamı hazırladım:) eşimin denetimi altında ot ictim malesef ilk defa :) iyi bir yöntem degil ama esime ben teklif ettim oda buldu. Önce kafam iyi oldu sonra biraz çikolata yedim ve sevişmeye başladık hic kasilmiyordum kendime öyle sinirliydim kiMerhabaevet konu yine vajinismus . 10 aydır evliyim ve hala düzgün bir ilişki yasayamadım. Eşime dokundurtamıyorum bile, birazcık içeri girebiliyor sadece ama ben kendşmi kasıp bacaklarmı kapattığımdan ileri gidemiyor.. egzersiz falan yapmaya korkuyorum kendim dahş dokunamıyorum cok mutsuzum. nasılyenerim ben bunu! Doktora gitmiştim ama alttan muayene etmek istedi catala cıktım suan cok daha korkuyorum doktora da gidemiyorum. Hergün ağlıyorum cok üzgünüm ya herkes yaparken benniye olmuyor?
Nasıl bir tedavi uygulandı bende aynı sorundan muzdaribimBu hastalığı kaçarak değil kabullenerek yenmeye başlayabilirsin.Ben de 10 aylık evliyim tedaviyle yeni yendim vajinismusu 5 gün oluyor.Kaçmak ve ertelemek sadece eşinle aranızı açar.Bu bir hastalık ve tedavisi var neden aylarını yıllarını heba edeceksin bu hastalıkla eşine de sana da yazık değil mi ?
Canım bak bizde 2 ay geç birlikte olduk senin üstte olacağın şekilde dene hersey senin elinde olsun kendini ta acıyana kadar rahat bırak bide parmak egzersizi yap atlatırsın İnan ki üzülme yaMerhabaevet konu yine vajinismus . 10 aydır evliyim ve hala düzgün bir ilişki yasayamadım. Eşime dokundurtamıyorum bile, birazcık içeri girebiliyor sadece ama ben kendşmi kasıp bacaklarmı kapattığımdan ileri gidemiyor.. egzersiz falan yapmaya korkuyorum kendim dahş dokunamıyorum cok mutsuzum. nasılyenerim ben bunu! Doktora gitmiştim ama alttan muayene etmek istedi catala cıktım suan cok daha korkuyorum doktora da gidemiyorum. Hergün ağlıyorum cok üzgünüm ya herkes yaparken benniye olmuyor?
Bide eczaneden jel al cnm kuru olduğu zaman da agrıdıgı için olmuyorMerhabaevet konu yine vajinismus . 10 aydır evliyim ve hala düzgün bir ilişki yasayamadım. Eşime dokundurtamıyorum bile, birazcık içeri girebiliyor sadece ama ben kendşmi kasıp bacaklarmı kapattığımdan ileri gidemiyor.. egzersiz falan yapmaya korkuyorum kendim dahş dokunamıyorum cok mutsuzum. nasılyenerim ben bunu! Doktora gitmiştim ama alttan muayene etmek istedi catala cıktım suan cok daha korkuyorum doktora da gidemiyorum. Hergün ağlıyorum cok üzgünüm ya herkes yaparken benniye olmuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?