• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime Slim Electro Pulse Massager aldım deneyen var mı?

ilk defa sende gördüm. İnternetten araştırayım dedim ama ne olduğunu bile bulamadım. Biraz açıklar mısın nedir bu?

ilk defa sende gördüm. İnternetten araştırayım dedim ama ne olduğunu bile bulamadım. Biraz açıklar mısın nedir bu?

titreşim aleti.sorun olan bölgelerime uyguluyorum yani kalça,alt bacak,üst bacak,göbek.bu 3. günüm ve kilolu olan her bölgemi bununla 20 dk titretiyorum.fakat eğer titreşim aleti kullanan birisi yazsaydı her bölgeme 20 dkmı yoksa toplam 20 dkmı uygulamam gerek diye sorucaktım ama hiç kimse yazmıyor mutlaka vardır kullanan çünkü çok satan bir ürün bu titreşimli zayıflama aletleri..kullanan veya kullanmış olan yazsa,kaç kilo verdiğini nasıl inceldiğini vs

Arkadaşlar Air climber Kullanan varmı aranızda. Amerika'da satış rekorları kıran bir step aletiymiş. Kolay ve basit bir alete benziyor ama biraz güç gerektiriyor gibi. ortalama 8 kilo verilir diyor. kullanan varsa önerisini yazabilirmi? daha önce bir çok alete para verdim. Bu da boşa gitmesin. Ayrıca bel fıtığım var. plates yapınca kötü olmuştum. Bu alette şayet alacak olursam fıtığıma zarar verir mi acaba. Ben forum açamıyorum. Açma yetkisi olan arkadaş yardımcı olabilir mi?
Lütfen kullanan birisi varsa yazsın buraya. sağlıklı günler dilerim.

Back
X