• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime sinir oluyorum

NisaZumra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.047
708
73
Iyi aksamlar hanimlar,
belkide size komik gelecek ama ben kendimden şikayetciyim. Bazen kendime o kadar kızıyorumki.. sizede oluyormu? Mesela ben yapım gereği herkesle iyi anlaşırım ama bazı insanlarla kafa yapım uymadığı zamanda tam uzak duramasamda biraz uzak durmaya calisirim. Benim bir eltim var kafamiz pek uyuşmaz ilk başlarda samimiydik sonrasinda bazi kücük anlaşamamazliklar nedeniyle aramiza biraz mesafe koyduk. Ikinci eltimle daha iyi anlasiriz cocuklarimizi parklara beraber getiririz o bana gelir ben ona giderim aramiz iyidir oda bana bazen benim anlasamadigim eltimi cekistirir cünkü onunda arasi yoktur pek benim gibi. Bende malesef lafina ortak oluyorum ve resmen dedikodu yapiyoruz cok uyardim bu eltimi bak konusmayalim sen beni uyar bende seni diye ama nedense olmuyor. Neyse bugün ikisinle ayni ortamda bulunduk aile toplanti daha dogrusu. Nedense o anlasamadigim eltim benimle konusmaya calisti bende konustum havadan sudan baya samimiyet kurmaya calisti gibi cünkü normalde öyle degildir. Aylarca aramaz sormaz ama gördügü yerdede konusur muhabbet eder hicbirsey yokmus gibi. Benimde kötü tarafim bir insani cok fazla sevmesemde oturup muhabbet edebilirim konusmayi sevdigim icin fazla belli edemem sevmedigimi yani. Laf lafi acti oturduk biraz muhabbet ettik diger eltimse uzakga oturdu ikisi kavgali oldugu icin. Neyse sonra iyi anlastigim eltim bana yazdi bakiyorumda bugün baya iyidiniz kiz muhabbetiniz bol olsun fln laf sokmaya. Bende hemen nedense kendimi savunmaya gectim iste o sicak davrandi bende konustum aramizda bir sorun yokki sadece bana karsi soguk ama görüstügümüz yerde konusuruz fln dedim. Sonrasinda epey sinir oldum kendime yahu bu kadin kimdi ona hesap veriyorum dedim cok zayifim bu konuda millete hesap verme huyum var neden bilmiyorum ona ne ya ister konusurum ister konusmam ama tabi bendede suc var cok yüz veriyorum. Bide cogunlukla iyi niyetli düsünürüm mesela birinle kavgali olmadigim sürecr onu cok sevmesem bile buzdolabi gibi duramam karsisinda aman neolmus konusayim laf atmiyim kalbi kirilmasin derim kendi kendime ve asla birine hesap soramam eltimin yaptigi gibi.... bu huyumu nasil yenicem bilmiyorum hic katı sert ve net konusmayi beceremiyorum hep herkesi idare etmekle ve alttan almakla geciniyorum neden böyleyim ya sinir oldum kendime gercekten cokmu yüz veriyorum yoksa konusmasinimi becdremiyorum !!!! Kusura bakmayin biraz uzun oldu ama paylasmak istedim..

Öncelikle dedikodudan uzak durun derim, sizinle onu çekiştiren bir başka yerde sizin dedikodunuzu yapabilir bunu sakın unutmayın. Yüz verme meselesi de yine kaynağı dedikodudan kaynaklı bence. Kimseyle bu derece samimi olmaya gerek yok. Hele ki elti!

Tezat olmuş konu
Başında sevmediğime uzak dururum
Ortası sevmesemde konuşanla konuşurum
Sonu herkesi idare ediyorum iyi niyetliyin

Sonuç herkesi idare ediyorsan sürekli idare ettiklerine acıklama yapman gerekir

Bende sinir oldum size şuan.Arkasından atıp yüzüne gülmek doğru değil.Dedikodusunu yaptığınız eltiniz samimi olmayarak en doğrusunu yapıyor.Taktir ettim.

şu ortaokul kız çetesi mantığını anlayamıyorum. elti olsun başka kadın olsun bir arkadaşımızın küs olduğu kişiyle biz de küs olmak zorunda mıyız?

Bende malesef lafina ortak oluyorum ve resmen dedikodu yapiyoruz cok uyardim bu eltimi bak konusmayalim sen beni uyar bende seni diye ama nedense olmuyor.

samimi olduğunuz eltiniz yukarıda yazdıklarınız yüzünden size sitem etmiş belli ki
ama ben sizi samimi buldum çoğumuz yapıyoruz bunu hiç inkar etmeyelim bunu bu kadar samimi bir biçimde itiraf etmek kolay değil...
hata evet, yapmamak lazım ama gaza geliyoruz ne yapalım :KK53:
hepimize ders olsun bu durum, insanız kadınız düşmemek gerek bu dedikodu batağına, niyetimiz ne kadar iyi olursa olsun bir yerde bize zarar veriyor, hoş değil.
dediğim gibi ben de düşüyorum bu hataya safiyane, ama karşı tarafı da dinlediğim zaman aklıma yatmayan konular oluyor, dedikoduyu çıkaran ve beni bu hataya ortak edene söylüyorum
tabi sonra arkadaşsız kalıyorum o ayrı :KK48:

şu ortaokul kız çetesi mantığını anlayamıyorum. elti olsun başka kadın olsun bir arkadaşımızın küs olduğu kişiyle biz de küs olmak zorunda mıyız?
Aynen bende anlam veremiyorum gercekten. Ama artik kendime ders cikardim onlar kötü olduklarinda ve biri bana ötekini cekistirdiginde asla yorum yapmam hatta konusmak istemedigimi belirtecegim yoksa arada ben kaliyorum. Cünkü biri digerini cekistirirken ister istemez nefsine uyuyor ortak oluyor insan.. sonrada basimiza kakiyorlar benle konusurken pek olumlu düsünmüyordun bunun hakkinda ama masallah muhabbetinide eksik etmiyorsun felan aslinda demek lazim sanane ya sanane ama iste dedigim gibi malesef öyle sert cikisamiyorum ben kimseye... belkide bunu ögrenmeliyim..

samimi olduğunuz eltiniz yukarıda yazdıklarınız yüzünden size sitem etmiş belli ki
ama ben sizi samimi buldum çoğumuz yapıyoruz bunu hiç inkar etmeyelim bunu bu kadar samimi bir biçimde itiraf etmek kolay değil...
hata evet, yapmamak lazım ama gaza geliyoruz ne yapalım :KK53:
hepimize ders olsun bu durum, insanız kadınız düşmemek gerek bu dedikodu batağına, niyetimiz ne kadar iyi olursa olsun bir yerde bize zarar veriyor, hoş değil.
dediğim gibi ben de düşüyorum bu hataya safiyane, ama karşı tarafı da dinlediğim zaman aklıma yatmayan konular oluyor, dedikoduyu çıkaran ve beni bu hataya ortak edene söylüyorum
tabi sonra arkadaşsız kalıyorum o ayrı :KK48:

Bende sinir oldum size şuan.Arkasından atıp yüzüne gülmek doğru değil.Dedikodusunu yaptığınız eltiniz samimi olmayarak en doğrusunu yapıyor.Taktir ettim.
Valla ben hic taktir etmiyorum onlar arkalarindan atip tutarlar sonra birden can ciger olurlar sonra yine kavga ardi arkasi kesilmez. Ben sonucta o samimi olmadigim eltimle can ciger degilim gördügüm yerdede havadan sudan konusuruz oda kendi bana gelirde konusup yaklasirsa yoksa pek mülakasaya girmem. Umarim simdi anlasilmisimdir.

Tezat olmuş konu
Başında sevmediğime uzak dururum
Ortası sevmesemde konuşanla konuşurum
Sonu herkesi idare ediyorum iyi niyetliyin

Sonuç herkesi idare ediyorsan sürekli idare ettiklerine acıklama yapman gerekir
Uzak dururum derken kasıt gerektiginde gördügüm yerde konusur hal hatir sorarim o kadar fazla samimiyet kurmam. Idare etme konusunda haklisiniz bu tutumumu degistirmem gerek..

iide eltinizle anlaşmazlık yaşadınız die kanlı bıçaklımı oldunuz ne demek yüz veriyorum kadın insanlık ediyor aile ortamı obzulmasın die geliyor konuşuyor biride bu duruma laf çakıyor sizde çanak tutuyorsunuz ben anlamadım kendinize bencede sinir olmalısınız biraz profesyonel olun
yaş kaç ? :P:P:P:P

iide eltinizle anlaşmazlık yaşadınız die kanlı bıçaklımı oldunuz ne demek yüz veriyorum kadın insanlık ediyor aile ortamı obzulmasın die geliyor konuşuyor biride bu duruma laf çakıyor sizde çanak tutuyorsunuz ben anlamadım kendinize bencede sinir olmalısınız biraz profesyonel olun
yaş kaç ? :p:p:p:p
Yasim 23 size katiliyorum eltimle sadece mesafeliyiz diye bu kanli bicakli oldugumuz anlamina gelmez kendiside mesafelidir ama gördügü yerde muhabbet eder oturur konusur felan. Yüz verme lafina gelince siz yanlis anladiniz galiba bana hesap soran eltim icin kullandim o kelimeyi.. demekki ben cok yüz vermisimki bana hesap sorma cürretinde bulunuyor.. vallaa ben daha yolun basindayim sanirim profesyonel olamadim malesef...

Yasim 23 size katiliyorum eltimle sadece mesafeliyiz diye bu kanli bicakli oldugumuz anlamina gelmez kendiside mesafelidir ama gördügü yerde muhabbet eder oturur konusur felan. Yüz verme lafina gelince siz yanlis anladiniz galiba bana hesap soran eltim icin kullandim o kelimeyi.. demekki ben cok yüz vermisimki bana hesap sorma cürretinde bulunuyor.. vallaa ben daha yolun basindayim sanirim profesyonel olamadim malesef...
yüz verme konusunda kim olursa olsun aynı şeyi derdim aynen dediğiniz gibi yüzvermeyin yada gerekli mesafeleri koyun size trip atan eltinize kiminle konuşup kime nasıl davranacağımı bilecek yaştayım diebilirdiniz ama oda laf çakmışta sert tepki verebilecek bi cümlede kurmamış ama aman ne bilim siz mesafenizi koruyun yada sizde laf çakın gitsin

Back
X