Kendime sinir oluyorum

nutmeg

Never give up!
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
1.198
3.060
53
İyi akşamlar, sevdiklerinizle nice bayramlara hanımlar:nazar:

Aslında bu siteye bir süre girmemeyi düşünüyordum ama dayanamadım yine...

Kendime aşırı sinirliyim hanımlar:sopa:

Sevdiğim ama reddedildiğim bir bey söz konusu yine. Bir kız vardı bizim fakülteden, ikisini hiç yan yana görmememe rağmen değişik bir enerji hissediyordum. Yok artık tutsak kız bir kere ablası yaşında, hem birbirlerini tanımıyorlardır bile saçmalama diyordum kendime. Ama hissediyordum da, hiç yan yana görmedim sosyal medyada birbirlerini takip etmiyorlardı ama hissediyordum. Kendime iyice kafayı yedin delirdin herhalde ne alaka tutsak diyordum.
Birkaç gün önce öğrendim ki bunlar daha önce sevgili olmuşlar :olamaz:

Kendime öyle kızgın öyle kızgınım ki, adamın yürümediği bir okulun personeli kalmış bir de ben.Ben hala bu adamı düşünüyorum ya kafayı yiyeceğim hanımlar. Benim mide Hatay Amik Ovası mı, Ankara Haymana Platosu mu yoksa tahıl ambarımız Konya Ovası mı:kızgın:

Şükür beni günlük ilişkisi yapmadı playboy beyimiz tamam da, kızları öğrendikçe canım yanıyor. Canım yandıkça kendime sinirleniyorum. Kendime saydığım lafları bir bilseniz.Ama bir yanım hala istiyor.
Psikoloğum takıntı olmadığına kanaat getirdi, seviyorsun ama kabullenemiyorsun geçecek dedi. Ne yapsa soğuyamıyorum ne yapsa. Mesela sigaradan nefret ederim yanımda asla içirtmem, bunu içerken gördüm ''haspama da yakışıyor ha:KK53:'' benim mod aynen bu. La havle vela kuvvete :kızgın:

Kendime sinir oluyorum, ne oldu güçlü Tutsak'a? Her yeni kız duyduğunda kaşlar küçük emrah'a bağlıyor gözlerde yağmur birikiyor dudaklar aşağı doğru büzülüyor? İsterse harem kurar sana ne Tutsak?(Kurmuş zaten sanırsın Kanuni mübarek) Kendini günlük ilişkilere mi layık görüyorsun düştün mü sen bu kadar? Buna mı layıksın sen, peki aferin sana. Ve kendime ettiğim daha nice laflar.

Bir yandan 100 kişinin tuttuğu eli ben tutmam içim almaz diyorum, gerçekten öyle ama. Bir yandan da deli gibi seviyorum. Şimdi bana gelse, onunla birlikte olmam biliyorum psikoloğum da öyle söyledi zaten.

Ben ne yapacağım hanımlar, bayram bayram canım sıkıldı yine. 11 aydır durum bu. Eleştiri değil çözüm istiyorum kendi kendimi yerin 7 kat dibine sokuyorum da çıkarmıyorum zaten.Nasıl unutacağım nasıl soğuyacağım? Bunu seveceğime taş sevseymişim dile gelirdi yola gelirdi.

Son düzenleme:
Hanımlar anlatamamış olabilirim, boş yere okuduysanız hakkınızı helal edin. Cidden ben de ne hissettiğimi neler dediğimi bilmiyorum. Özet geçeyim olayı dramatize etmiyorum, reddedildim ühühhüü modunda değilim.Kendime sinirliyim soğuyamıyorum, unutamıyorum ama üzgünüm, çok üzgünüm....

Adamın geçmişi sizi ilgilendirmez.pucca nin günlüğü gibi olmus.
Geçmişi de, geleceği de, şu anki hali de beni ilgilendirmiyor tabi ki. Sevgili bile olmadık. Kendisini çok sevdim ve beni reddetti. Evet Pucca'nın günlüğünü duydum ama hiç okumadım Hoppa

Geçmişi de, geleceği de, şu anki hali de beni ilgilendirmiyor tabi ki. Sevgili bile olmadık. Kendisini çok sevdim ve beni reddetti. Evet Pucca'nın günlüğünü duydum ama hiç okumadım Hoppa
Sevgili sandim sizi o kısmı atlamışım..red edilme olayi nasil gerceklesmisti?

Hanımlar anlatamamış olabilirim, boş yere okuduysanız hakkınızı helal edin. Cidden ben de ne hissettiğimi neler dediğimi bilmiyorum. Özet geçeyim olayı dramatize etmiyorum, reddedildim ühühhüü modunda değilim.Kendime sinirliyim soğuyamıyorum, unutamıyorum ama üzgünüm, çok üzgünüm....

Ne kadar da tatli tatli anlatmissin duygularini :)))
Bana kalirsa bu cocugu elde edememenin hirsi gibi geldi bana.

Zamana bırakman lazım galiba. Kafanı dağıtmak için korkunç meşgul olacağın işlere atıl bence. O aklına gelemeyecek kadar meşgul ol unutursun

ya havle vela değil la havle vela oluciiiidiii :-)
ehehehe her konuda bitane oluyor birde ben yazayım dedim .

Ulaşılamama psikolojisiyle duygular arabeske bağlanmış..
Reddetmeseymiş yaşayarak zaten soğumuştunuz kendiliğinden..
Reddetmenin verdiği öfke tamamiyle..

Sevgili sandim sizi o kısmı atlamışım..red edilme olayi nasil gerceklesmisti?
Ben bu şahsa onu yakından tanımak istediğimi arkadaş vasıtasıyla duyurdum, cevabı düşünmüyorum oldu. İyi ki düşünmüyor bu kızlar ondan, bir de düşünse ne olurdu :bicak:

Ne kadar da tatli tatli anlatmissin duygularini :)))
Bana kalirsa bu cocugu elde edememenin hirsi gibi geldi bana.
Teşekkürler :p Hırs mırs yeter ki unutayım yahu bıktım kendimden sinir oluyorum kendime siniiiirr:KK34:

Zamana bırakman lazım galiba. Kafanı dağıtmak için korkunç meşgul olacağın işlere atıl bence. O aklına gelemeyecek kadar meşgul ol unutursun
Kpss çalışıyorum, bugün bayramda bile :63: Ama sürekli aklıma geliyor, üzülüyorum kendime kızıyorum

Öyle biriyle beraber olunmaz o ayrı da. Ama biri benle ilgilendiğini arkadaş vasıtasıyla duyursa ben de istemem. Ortaokulda değilsiniz sonuçta. Gelip karşımda söyleyemeyecek ya da en olmadı sosyal medyadan kendini ifade etmeyecek birini napayım. Tabii adamın da kriteri pek yok gibi.

Ulaşılamama psikolojisiyle duygular arabeske bağlanmış..
Reddetmeseymiş yaşayarak zaten soğumuştunuz kendiliğinden..
Reddetmenin verdiği öfke tamamiyle..
Çok haklısınız, ona karşı öfke duyduğumu ben de fark ettim. Bazen sen kim köpek de beni reddettin modundayım :KK1: Zaten sevgili olsaydık ilişkimiz 1 ay sürmezdi eminim her şeyimiz çok ters. E o zaman neden bu kadar istiyorum:KK17:

Back
X