• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime kitap kardeşi arıyorumm :)

_bilgehan_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
4.796
5.398
248
32
Merhaba kızlar :)
Başlıktanda anmadığınız gibi ben kitap kardeşi arıyorum. Bu kitap kardeşiyle neler mi yapacağız??
1-Birbirimizle hoş sohbetler muhabbetler edeceğiz.
2-1 yıllık 2 yıllık değil ömürlük bir arkadaşlık kuracağız.
3-ayda 2 ayda yada 3 ayda (bize bağlı) birbirimize kitaplar hediye edeceğiz.
4-Birgün yolumuz yaşadığımız şehire düşerse buluşup hasret gidereceğiz.
5-Ve ömürlük bir kitap kardeşi olacağız. :)

Var mı kardeşim olmak isteyen? En fazla 2 kardeşim olabilir eğer başka kardeş isteyenler olursa çekiliş yapıp kardeş ilan ederim sizleride :)

Bana da kitap okuma sebebi lazım:) Bu başlıkta diğer üyelerle de eşleşebiliriz aslında.

Konu halen güncel mi acep? :)

Ben seve seve katılırım..

Harika bir şey ben de kitap kardeşin olmak istiyorum :)

Bana da kitap okuma sebebi lazım:) Bu başlıkta diğer üyelerle de eşleşebiliriz aslında.

Bende vardımm bendeee :)

Cok heyecan yaptim ne zaman kitap gonderecegiz nirbirimize :KK45:

Hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar sanırım eşleşmeyi yapabiliriz siz bana özelden adres, isim ve tel bilgilerinizi ulaştırırsanız sevinirim :)

NOT: Bu bir çekiliş değil herkes kitap kardeşinin kim olduğunu bilecek ve sürekli ilişki içinde olacakkkk :) Ben sadece eşleşmeyi yapcam

Hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar sanırım eşleşmeyi yapabiliriz siz bana özelden adres, isim ve tel bilgilerinizi ulaştırırsanız sevinirim :)

NOT: Bu bir çekiliş değil herkes kitap kardeşinin kim olduğunu bilecek ve sürekli ilişki içinde olacakkkk :) Ben sadece eşleşmeyi yapcam

Aslında eşleştirmeyi yapsanız, adresi de eşimize versek? Daha iyi olmaz mı?

Back