• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimden Utanıyorum

Melissxxs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
8
1
1
25
Merhaba arkadaşlar ben 18 yaşında bir kızım...
Üniversiteye başlamadan önce bir arkadaşımla bodrumda bir otele gittik tatil için 1 haftalığına dünde dönüş yaptık zaten.Otelde animasyon şefiyle tanıştım daha doğrusu o yanıma geldi tanıştık.Başlarda herşey çok güzeldi dün eve gelip olanlarla yüzleşene kadar tabi.Biz tanıştıktan sonra birlikte takılmaya başladık iş gereği rahattı tabi birde otel babasınınmış.Ben normalde yapmıcağım şeyler yaptım çok gariptim gerçekten ilk defa birine karşı böyle şeyler hissediyordum sınırlarım yok olmuştu sanki.İlk gün tanışmayla geçti sonra her akşam sahilde diskoda yakınlaştık beni dj kabinine aldı.Birlikte olmak dışında çoğu şeyi yaşadık diyebilirim bunları yazarken bile yerin dibine girmek istiyorum o kadar pişmanım ki.Birlikte olmak istedi fakat ben engel oldum böyle birşeye hazır değilim dedim.1 hafta hep böyle geçti son gecemizde ben açık açık herşeyi konuştum senin için 1 haftalık hevessem söyle yıpranmak istemiyorum dedim tipi dolayısıyla fazlasıyla dikkat çeken bir çocuk çünkü sesi olsun tarzı olsun hoş etraftada hep ruslar almanlar tabi uzak mesafe ilişkisi onun açısından mantıklı olmaz diye düşündüm ama tam tersi böyle olmadığını ilk defa bir kıza karşı böyle şeyler hissettiğini söyledi ben o an inandım ikna oldum ama arkadaşlarıma anlattığımda senin gibi kaç kızı o kabine atmıştır seni yedekte tutuyor hemen iletişimi kopar tepkileriyle karşılaştım napıcağımı cidden bilmiyorum yol boyunca mesajlaştık hala arayıp mesaj atıyor ama içimde çok şüpheler var güvenemiyorum sonuçta imkanları sonsuz ve o istediğini yapsa bile ben bilemicem...
Lütfen beni yargılamayın böyle birşey ilk defa başıma geliyor dün gelene kadar yaptıklarımın farkında değildim bile onun yanındayken herşey normal geliyordu...

Yaz aşkı de geç neden pişman olup utanıyorsun :KK66: şimdi kışa giriyoruz arayıp sorar ama bu ilişki yürümez bence de

Yaşandı bitti , arayıp sormazsa da yapacak birşey yok ...
O seni kullandıysa , sende onu kullandım say gitsin...

Utanacak birşey yok ama açıkçası bu işin bir sonu da yok. Yaşın da çok ufak henüz. Bitirmek va görüşmemek en iyisi olur senin için.

Utanacak birşey yok ama açıkçası bu işin bir sonu da yok. Yaşın da çok ufak henüz. Bitirmek va görüşmemek en iyisi olur senin için.
Arkadaşlarımda öyle diyor peki zamanla hissettiğim bu duygular geçer dimi gerçekten ona aşık olmamışımdır

A Albeni7
Bu hislerim zamanla geçer ama değil mi ona gerçekten aşık olmuş olamam
Amaan sende okuldu işti , koşuşturmacadan birkaç haftadan aklına bile gelmez... ;) boşver yaşadığın şeyden pişmanlık duyma , senin hayatın senin tercihlerin, zorla yapılan birşeyde yok eee ne diye kafanı yoruyosun akışına bırak...

Bundan sonra daha dikkatli ol ve emin ol onun tek derdi senle yatmakti
Goreceksin ki msj atmamaya baslicak

Back