Allah bir kadını mahvedecek tüm kusurları alıp bana vermiş… o kadar kötüyüm ve dayanamıyorum ki artık
25 yaşımda bir öğretmenim ama içimde hissettiğim çöplükten başka bir şey değil.. kusurlarım yüzünden kimseyle olamıyorum en fazla birkaç hafta konuşup bir bahane bulup bitiriyorum ilişkiyi ama artık dayanamıyorum buna benimnde sevilmeye istenmeye özlenmeye ilgiye ihtiyacım var bu zamana kadar tadamadığım bunca şey artık doldu taştı
bu kusurların hangisini sayayım bilmiyorum. Öncelikle psikolojimi en çok bozanla başlayayım; iç dudak sarkmam var genital bölgemde ve artık son raddeye geldiği için korkunç ötesi bir görüntüsü var, tenim beyaz ama o bölgem tenime göre çok kara. Cildim hassas olduğundan neyle temizlersem temizleyeyim kıl çıkan noktalar hep kızarıp arasıra döküyor.. genç bır kız vajinası değilde yaşlanmış afedersiniz ama kırk kişiyle yatmış kırk çocuk doğurmuş gibi görünüyor
göğüslerim orta büyüklükte ama sarkık.. popom yok resmen dümdüz bir şey. Göbek kısmımda çok fazla çatlak izleri varr mide bölgem sırt kısımlarımda çatlaklar var ve göbek yerim tüyleri çok yoğun ve fazla. Rahatsız ettiği işin alınca daha da sertleştiler. Ayaklarım erkek ayağı gibi hiç zarif değil parmaklarım boyları bi garip ellerim kız eli gibi değil. Zarif bir görüntüsü yok.. saçlarım ince telli ve dökülmesi aşırı arttı seyrelmeye başladı.evet küçüklüğünden beridir yeme bozukluğum vardı kendimi hep yemeye verdim ve kiloluydum korkunç bir ailede büyüdüm psikolojik olarak kendime güvenim yerlerde ve artık iyice bozuldum aynayanyaklaşmak istemiyorum duş alırken aynada kendimi görünce ağlamaya başlıyorum.. güzel olan tek yerim yüzüm ama hiçbir anlamı yok bunun. Kapalı olduğum için kusurlu olan her yerim kapalı olduğu için de işte karışıyor her şey. Evet hepsinin özümü var güzellik salonları estetisyenler va… ama imkansız maddi olarak karşılayamam kazandığımdan bana bile doğru düzgün kalmoyor zaten
of offf