Merhaba Kk nin tatlı hanımları . Ben bi sevinci güzel bir şeyi paylaşmak hemde anlatmak istedim . Anneciğimin yaklaşık 20 yıldır kişisel gelişim ve reiki üzerine verdiği emekler çok fazladır. Ve pes etmedi inandi yillarin herseyin uzerine gitti . Isigini kapatmadi arastirdi ogrendi yurudu yolunda gelistirdi icini dunyasini. Hep ozendim feyz almaya calistim simdi ise bir nisane gibi oldu bu ve mutlulugu paglasmak cogaltmak istedim . Kendisi hep içini yazarak döker ve bir edebiyat aşığıdır. Reiki master olması bi yana hayata dair çevresini bizleri yönlendirip farkindaligimizi açarken bi yoldaş bi ışık olmuştur herzaman. Yol gosterenimin bugün kitabı çıktı ve bende bu güzel durumu sizlerle paylaşmak istedim . Kişisel gelişim ve hayata dair bir kitap bu . Içinden geldiği gibi güzel öğretileri olumlamalari var ismi de Kendimden Kendime.. hayatında bir şeyleri başarıp ayakta duran kendini seven ve değer veren tüm kadınlara herkese sevgiler asla hiç bir şeyden vazgecmeyin . Annem gibi çok güçlü ve pes etmeyen bi kadın olmak hayalim ..gücümüzü hiç bi zaman unutmayalım