Kendimden iğrenir oldum...

CHETAN

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
273
75
623
öncelikle uzun zamandır takipteyim ve bu derdimi nereye yazmam gerektiğini bilemedim.. konu ben ve vücudumdaki tüyler. daha doğrusu kıllar.. Kendimi tanıtayım üniversite 1.sınıf öğrencisiyim 20 yaşındayım.. ve bir kız olarak kendimden utanıyorum bir care bulun bana lütfen ben utandığım ve çekindiğim için bunları annemle konuşamıyorum.. bacaklarım koltuk altı ve genital bölgem çok kıllı kalın ve siyah.. önce küçükken jiletle alıyordum sonra dahada kalınlaştılar sonra makineyle almaya başladım oda batık yaptı arada ağda bantı kullandım gene çözüm olmadı ağda yaptım tüy dökücü krem kullandım herşeyi denedim ki genital bölgem hepten bir dert yalvarırım annem ablam olarak bana yardım edin ne yapıcam bilemiyorum :S evlensem eşimden utanıp onunla yatamam bile göbeğimde bile kıllar çıkıyor bana yardımcı olursanız çok sevinicem

allah baska dert vermesin tatlim.bende tum bacagimi ayda bir kuafore aldiriorum.gobegimi koltuk altimi kendim aliorum hatta kollarimi da aliorum.hatta yuzumu de aliorum 2 hafta bir:)))

dert etme bir test yaptır bakalım hormonlarında birşey çıkmazsa epilasyon yaptırırsın çalışmaya başlar başlamaz, artık herşeyin çözümü var

bence de hormonal olabilir. kendiniz uğraşmayın kuaföre gidin. daha rahat edersiniz. sirle aldırın zamanla azalır. yada lazer yaptırın.

Hormonal bir bozukluk olabilir arkadaşların dediği gibi şekerim bir doktora görünmende fayda var. Doktorun tavsiyeleri doğrultusunda lazer epilasyon yaptırabilirsin kökten çözüm..

Lazer epilasyon yaptır canım. Çok rahat edersin.

bence de hormonaldir ya da genetik...
onun icin once bir doktora gorunun...
o size gereken akli verecektir...
cozum getirmezse de maddi durumunuz var lazeri oneririm...
sir tuyu azaltiyor diyorlar tavsiye ederim...
ben makine ve agdayi(ilik agda) kiyasladigimda ilik agdanin daha az ve ince kil cikardigi kanaatine vardim...

Canım Ogrenci olduguna gore lazer epilasyon vs. İşlemler sana pahalı gelebilir.

Bir kuaföre git veya sırf güzellik merkezi olan yerler var. Mahallende vardır mutlaka.

Sır ağda yaptir. Ayda 1 kez ancak düzenli olarak gitmen lazım. Sır ağda, düzenli gittiğin takdirde o kadar cok azaltıyor ki. Şimdi gitmeye başlasan benim yasıma gelene kadar coktan bitmiş olur zaten. Sır ağda tüylerde azaltma yaptıgı gibi cildi de pürüzsuz yapıyor. Komple yaptir. Fiyatı da asırı yuksek değil semte gore değişiyor tabi ama hem ekonomik hem de çözüm odaklı.

O marketlerde satılan sır agdalari deneme sakın iyice sınırın bozulur.

Benim yılların problemiydi bu yaşadığın aynı duyguları yaşadım. Tavsiyem lazere başla artık eskisi gibi çok pahalı değil. Kuaföre ayda bir gidersin Lazere üç dört ayda bir gene aynı paraya geliyor. Benim koltuk altım kaç yıldır bitmiş şekilde büyük rahatlık. Dizimden aşağısı da çok çıkmıyor genital var dört ayda bir gidiyorum yarı oranında azaldı bir kaç seans sonra artık o kısımda problem olmaz. Çektiğine değmez inan var çözümü çaresi.

Canım bazı siteler var. Orda kampanyalar oluyor. Lazer epilasyondada devamlı kampanya yapıyorlar. Mesela ben genital bölge için lazer epilasyonun 1 seneliğini sadece 89 TL'ye almıştım. Çok da memnun kaldım. Son çıkan epilasyon yöntemini uyguladılar ve bitti bitecek neredeyse. Bu fırsatları sende takip et.
Olmadı kuaföre sir ağda yaptır. Batıkların içinde özellikle söyle kutudaki sir ağdadan kullansınlar. Spatula ile sürülenden. Hem batıkları çıkarıyor hemde diğer sir ağdadan daha da çok azaltıyor. Genelde kuaförler genital bölgeyi bunla yapıyor pahalı diye. Bacaklara falan rollon olandan kullanıyorlar. Sir yaptıkça göreceksin hem incelecek hemde azalacak. Genital bölge için acıya dayanamıyorum dersen eczanede emla diye bir krem var 55 TL ondan al sür ne ağrı ne sızı hiç bir şey hissetmiyorsun. Uyuşturuyor bölgeni.

ben esmerim ve turylerim hemen belli oluyor.2 gunde bir jilet yapiyorum gayeete temiz oluyor,bir sorun yasamiyorum..
guzel bir jilet kullanirsan,kaliteli..agda gibi yapiyor yumusacik..

Eski ev arkadaşımda da aynı sorun vardı,hormon testi yaptırdı kist çıktı
sakın sakın ihmal etme,Allah korusun öyle bişey varsa ne kadar erken öğrensen o kadar kolay tedavi olursun...
(hormon testini biz kadın doğum hastanesinde yaptırmıştık,başka neresi yapıyo bilemem ama bi kan tahlili veriyosun bi ultrasondan bakıyolar...bu kadarcık bişi.Ailenin sigortası vs olmasa bile üniversiten sayesinde her türlü tedavini olabilirsin,muayaneler dahil..)
ev arkadaşımın gittiği doktor bu kistleri halletmeden ne sivilcelerin gider ne kılların demişti...tedavi süreci boyunca devamlı ağda yaptık bizde:) sevgilisi geleceği hafta bi yandan film izliyoduk bi yandan sırtını falan alıyodum
ayrıca kocandan utanacak bişey yok ki,bu durum devam etse bile çilesini çeker diğer kadınlara göre daha sık ağda yaparsın,kocişkonun ruhu bile duymaz

arkadaşların yazdığına göre bir sağlık problemi de olabilir :26: önce bir doktora görün ihmal etme derim...
eğer bir sorun çıkmazsa da, şimdilik bunu dert etme. evlenene kadar bir çözüm bulunur mutlaka, çalışmaya başlayınca lazer epilasyon yaptırırsın olur biter

Hormon bozukluğu olduğu zaman yoğun çıkması değildir belirti, yüz dahil olmak üzere tüm bedende ara ara görünür kıllar..
Tabii yinede başka belirtileri varsa görünmekte fayda var.

Bazı insanlar çok tüylüdür, bazıları değildir..

Sir ağda bu konuda en iyilerden bana göre. Üç-beş sene sonra bitmeye başlıyor (muş).

Arkadaşların dediği gibi öncelikle bir doktora git,inşallah sağlıkla ilgili önemli bişey yoktur.Nasıl olsa bu zamanda tüylerin çaresi oluyo çok da kafana takma,ayrıca akdeniz ülkesi olduğumuzdan pek çok kişi senin gibi.Bir tek ben mi böyleyim diye düşünme.Ayrıca tüylerin çok sert ve siyah renkliyse lazer daha iyi sonuç veriyormuş.Eğer imkanın varsa bir an önce lazere başla yoksa da sir ağdayla al.Rahat edersin.İlerde mesleğini eline alınca da lazer iğneli vs yaptırısın çok kafana takıyosan.ama kafana da çok takma bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…