• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimde nasıl bir değişiklik yapabilirim?

Lofeoush

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
36
4
1
Arkadaslar dunku paylasimimdanda belli oldugu uzere agir bir depresyon geciriyorum dusa bile girmek istemiyorum arkadaslarim ve cevremdekiler tarafindan begenilmek istiyorum dolabima baktigimda giyecek tek birsey bulamiyorum cunku alisveriste kombin yapiyorum begendigim parcayi almiyorum bundandir ki hicbirseyle kombinleyemiyorum tarzim olmadigini dusunuyorum fizigim bozuldu ne giysem kotu duruyor makyaj yapmak icin ogrenmem gereken cok sey var sanirim arkadaslarim benimle sakayla karisik cirkinsin gibi konusuyor nasil bunu onleyebilirim herkesin hayran oldugu bir kadin neden olamiyorum kimi begensem beni begenmiyor kus oldugum arkadaslarimin bana hayran olmasini istiyorum ne yapabilirim kendimde nasil bir degisiklik yapabilirim

Küs arkadaşlarının seni beğenmesini istemen bana hiç normal gelmedi. Sırf bu yüzden yardım al.

Bu bahsettiğin şeyler kötü şeyler ama.
Resmen kendini beğenen narşist biri olmak istiyorsun.
Başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin

hayatımda hiçbir kadına güzel, şık, çekici olduğu için hayranlık duymadım, hayat görüşüne, entelektüel birikimine, kariyerine, yaşam stiline hayran olurum insanların.
o yüzden size güzelliğinizle küs olduğunuz arkadaşlarınızı kendinize nasıl hayran bırakabileceğiniz konusunda tiyo vermeyeceğim, sadece benim gibi düşünüyorlarsa ne yapsanız nafile demeye geldim.

herkesin hayran oldugu degilde
kendini sevdigin , kendinle barisik oldugun , kendine deger verdigin bir sen olmayi secsen ? ;)

Acilen psikolojik tedavi. Cunku insanlar tarafindan hayranlik duyulmasini istemek bence cok normal bir davranis degil. Ki zaten kendin soylemissin agir depresyondayim diye..

Küs arkadaşlarının seni beğenmesini istemen bana hiç normal gelmedi. Sırf bu yüzden yardım al.
Yaptiginiz ayibin farkinda olun lutfen sorunlarim oldugunun bilincindeyim bir iki kelime icin insanlari bu sekilde sınıflandırmanız o kadar yanlış ki umarım siz bu yaşadıklarımı yaşamazsınız ben vicdansız değilim kötüsünü söylemem teşekkürler fikirleriniz için.

öncelikle beğenilmek için makyaj yapmayı ve giyinmeyi bırakıp kendiniz için yapmalısınız. Siz kendinizi beğenin sevin insanlarda sizi.

silkelen ve kendine gel. kıyafet konusunda arkadaşlar yazarlar. makyaj için zilyon tane video, yazı vs. var. ben video izleyerek çok şey öğrendim, diyebilirim. duşunu al, saçlarına şekil ver, azıcık makyaj yap at kendini dışarı evde tıkılıp kalma, kilo sorunun varsa keza yine aynı şekilde çık dışarı yürüyüş yap.

Yaptiginiz ayibin farkinda olun lutfen sorunlarim oldugunun bilincindeyim bir iki kelime icin insanlari bu sekilde sınıflandırmanız o kadar yanlış ki umarım siz bu yaşadıklarımı yaşamazsınız ben vicdansız değilim kötüsünü söylemem teşekkürler fikirleriniz için.

Kesinlikle yardım almalısınız. Dediklerimden bunca şeyi nasıl çıkardınız? o_O

Herkes niye bu kadar tepki vermiş anlamadım. Beğenilmek istemek çok normal.

Dusa gir, makyaj video ve yorumlari okuyup alışveriş yap, uyumlu kıyafetler al

silkelen ve kendine gel. kıyafet konusunda arkadaşlar yazarlar. makyaj için zilyon tane video, yazı vs. var. ben video izleyerek çok şey öğrendim, diyebilirim. duşunu al, saçlarına şekil ver, azıcık makyaj yap at kendini dışarı evde tıkılıp kalma, kilo sorunun varsa keza yine aynı şekilde çık dışarı yürüyüş yap.

Yakin bir arkadasim yok hatta hic arkadasim yok disarida tek basima ne yapabilirim diyip eve tikiliyorum

Küs olduğunuz arkadaşlarınız dünyanın en havalı insanı dahi olsanız sizi beğenmeyebilirler, zira belki de değiştirmeniz gereken tarzınız değil bakış açınız. Kendinize de pek güvenmiyor gibisiniz, dış görünüşle her şeyi çözeceğinizi düşünüyorsunuz çünkü. İyi bir terapist bulup terapi almanızı tavsiye ederim.

Back
X