yası geregi ne söylediginin bilincinde olması gerek... arkadasım inan ki senin pskolojin bozulabilir ölümden,tehditden bahsediyor diyorsun bunlar cok ciddi konular bence iyice düşün en dogru kararı ver ilişkinizde her zorluk cıktıgında böyle ölümden bahsedecekse cooook işin var onunla....
Tehtitle olacak iş mi bu allasen.. şakkıdı
Eğer korkuyorsan zaten korkuyla sevgi aynı ortamda bulunamazlar bence..
Korktuğun bi insana nasıl aşık olabilirsin ki..
Ayrıca bi insanı öldürmek öyle kolay mı..Ateş olsa cürmü kadar yer yakar 
Ayrılmak istiyorum senin piskolojik sorunlarınla uğraşamam
Tehtidlerini başkasına savur de ve ayrıl.. kaydirigubbakcemile3
Bence sadece duygu sömürüsü yapıyo kaydirigubbakcemile3
Canım ben sana birşey diyim mi?
Böyle yok ben ölürüm yok öldürürüm vs... diyen adama hemen yol vereceksin :1closedeyes:
Bırak ölüyorsa ölsün.:dilcikar: En azından sen onu bırakınca bir kişi ölmüş olur. Ama bu ilişki devam ederse sen de ölürsün. En azından kahrından ölürsün. İlişkilerde en mantıklı olan en az zararla çıkmaktır. Bir an önce sıyrıl bu keneden... Daha yaşanacak çoook güzel günlerin var. Hem merak etme hiçbişey de olmaz. Boş laf bunlar hepsi bahane. Seni sokakta bulmadılar heralde. Ailen var değil mi arkanda. Sen ailene yaslan gerisini onlara bırak.
Allah kimseyi böyle insanlarla karşılaştırmasın..
hayatta başka hiç bir şeye önem vermeyen sadece bir tek insanı hayatının merkezine hastalıklı bi şekilde koyan birinden hayır gelmez...yıpratmaktan ve boğmaktan başka bir işe de yaramaz..
böyle kişilerin kendiklerine verdikleri zararın çok çok fazlasını çevresindeki kişiler görür.en başta da saplantı haline getirdiği kişi...
bir an önce uzaklaşmanı öneririm...
Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.
Bugun olanlari bi anlatim.
Ona bu mesaji attim:
bu sekilde hic birsey elde edemezsin, aksine kendinden uzaklastiriyorsun
Cevabi:
Bana soguk davranana ben sicak davranmam. Yeter artik. Bas belasi.
Beni rahatsiz etme. Seni duymak istemiyorum.
Ben:
ben sadece cvp istiyorum. Saga sola dikkat et ne demek?
O:
Hic bisey ,rahat birak beni. seni ne gormek istiyorum nede duymak istiyorum. Bu halinden nefret ediyorum. Eski haline donene kadar beni arama, karsima cikma.
Ben:
Eski ben olamam.
O:
Iste sen busun. ben senin icin hic bisey ifade etmiyorum. ama yeter artik.
Bitir gitsin.
Bisey yazmadim bu msjdan sonra.
o: ??? bittimi sidmi?
Ben: Bilmiyorum.
O: yarin sekizde seni bekliyorum. oraya gel
ben: Hayir gelmem istemiyorum.
O: sen bilirsin ben beklicem.
Ben: Bekleme gelmicem. bitti. Dedigini yaptim. Bas belan yok artik.