Saç Uzatma Yöntemleri Kendim ettim, kendim buldum diyenler...

selam ben deprasyona girdim gittim saçımı kestim saçım belimdeydi acımı düşünmem diyerek saçımı kestim ama şimdi nezaman aynaya baksam o günlerim aklıma geliyooooor o yüzden biran önce uzasın istiyoruuuuuuuuuuuum

Saç boyama konusunda tam mankafayım.Açık renk olarak saçlarımı ilk önce bakır kızılı yaptım.Bir müddet sonra kırmızı yapmak ihityacı hissettim.Ama ren k hemen solunca siyahla bu durumu kapatabilceğimi düşündüm.Siyah rengi sevdim ve bir müddet kullandım.Daha sonra sarışın olma sevdası tutunca karşıma çıkan ilk kuaföre gittim.Saçlarımı orielle açtırdım.KAhve olmasını planladığım saçlar,kızıl ve siyah karışımı olmuştu.Çünkü kuaförüm kahve tonunu kızıl zannediyordu.Bir kaç ay sonra alaca bulaca yanık saçlarımı kahve tonuna boyattım ve araya bir kaç paket sarı attırdım ama sarılar platin sarı oldu ve kopmalar başladı.Bu seferki kuaför bir kaç ay dolaş böle düzeltiris ddi ama ben sadece bir gün dayabildim.Başka bir kuaföre gittim.Mucizevi olarak tanıtılan saç siliciyle saçımın rengini sildirip,küllü kahve tarzı bişi yaptırdım.Sarılarımda kapanmıştı.Dünya para verdim ama değdi dedim.ıki yıkamadan sonra sarılar yeşile döndü ve ben acı gerçekle yüzleştim.Tabii o sinirle saçlarımı siyaha boyadım tekrar.Şu an saçlarım feci derecede yanık.dip boyam geldi ama boyamıyorum.Düzleştirici kullanmayı bıraktım.ınanın kestirmeye bile korkuyorum.Kuaförlere mi kzıyım klendime mi kızıyım bilmiyorum.Keşke kendi doğal saç rengim hemen çıksa.Şu an kafam iki renk...

bnmde saçLarm choq uzamışTı uçLarına biras Laciwert kattırdm die qittm sonraa bozuLdu kestrdm şimdi pişman oLdmm ama şimdi uzadı neyse ki ama eski bounaa qeLsnn isTiOrmmm !

yazın izmirin sıcağına dayanamayıp biraz da kısa saça heves edip belime kadar olan
saçlarımı gittim kısacık kestim ilk bikaç gün süperdi
sonra bir süre dumur oldum ii mi yaptım kötü mü gibilerinden...
şimdiyse başımı nerelere vursam die bakıyorum... harika saçlarım vardı yaa bariz rahat batmış bana
başka bişey diil yani... şimdi eski fotolarıma bakıyorum da ağlayasım geliyor ya bir saç insanı bu kadar
mı değiştirir.. senağlama değişiklik istiyosan git boya bari di mi... yok benden adam olmaz
ben lisede de yapmıştım bu hatayı... ilk de deil hani

ufff bendeee hiç kmseyi dnlemeyip saçımı düzleştirdm maşa yaptım halada yapıyorummm acayip döküldüü ama napıyım bu kıvırcık kabaran saçlarımı başka türlü kullanamıyoruuumm

ufff bendeee hiç kmseyi dnlemeyip saçımı düzleştirdm maşa yaptım halada yapıyorummm acayip döküldüü ama napıyım bu kıvırcık kabaran saçlarımı başka türlü kullanamıyoruuumm
tatlım yağlar bakımlar kullan o ampullerden filan (evigen bemiks bepanthen) ne bileyim haftada 1 - 2 maske yap bişi yap sakın kesme ben nasıl pişmanım anlatamam ya...

uykum kaçtı içimi dökeyim dedim
benim yapmadığım kalmadı saçımda hangi birini anlatsam acaba???her rengi denedim ... sildirdim açtırdım siyaha boyadım tekrardan sildirdim tekrardan boyadım sil boya sil boya fön maşa çıtçıt kaynak hepsi var bende
saçlarım uzamıyor artık sağlıktan eser yok sapsarı saçlar hala kopmakta gerçi kel kalmadığıma şükretmem gerekiyor sanırım şu sarıdan hevesimi alayım bir daha oynamıcam artık saçlarımla....kaynaklardan da bıktım para dökmektende... 5 sene önceki uzun gür dalgalı saçlarımı geri istiyorummmmm mafoldumben

Kızıla boyadım 2 ay kullandım gittim karamel istedim..Saclarıma düzlestirici,masa gibi her eziyetide yapıyordum ayrıca..Karamel orialden ötürü akınca da vur koyu kumrala,kestaneye 5-6 ay kullan sonra gene kızıl veya karamel yap!!bilmiyorumkismile

Ne zaman boyatmayacagım bi daha desem gene boyatıyorum..Ne zaman kestirmeyecegim desem 2 gün sonra kuaförde solugu alıyorum neden böyle anlamadım bir türlü

Gecen gün gene kestirdim güyaa küt!! Kırıklarım temizlensin diye yapmaya calıstık ama kırık oldugundan dolayı cokta benzemedi küte uzatmaya calısıyorum yaglarlasenağlama
Sac ince telli ve seyreksee dayanamaz zaten bu kadar eziyeteeakannehir

eveeet ben de kendim ettim kendim buldum
İlk kez bir markanın evde röfle setinden aldım ve onla annem aralara çok az attı.Belime kadardı saçlarım arada sarılar harika olmuştu.Sonra kuaföre gittim üstüne o röfle attı o da harikaydı çok güzeldi kendi saçlarım da vardı arasında çok hoş olmuştu.Sonra ben dayanamadım o röfle setinden bir daha aldım ve kendim yaptım bu sefer yine güzeldi ama bayağı bir görüntü olmuştu sonra düz renk bakıra vurdum saçlarımı çok yakıltı.sonra 3 rengi karıştırıp daha açık bir renk elde ettim daha sonra üstüne küllü sarı sürdüm onun üstüne kendi rengime alıp boyadım o da yetmedi gidip bir daha röfle attırdım artık saçlarım omuzlarımdaydı ve yandılar ne mi oldu?gittim koyu kahve aldım röflenin üstüne siyah oldu ve akmadı boya çünkğ kendim boyamıştım üstüne içinde açıcı olan bakır sürdüm sadece dipten çıkan kendi saçlarım açıldı uçlar siyah oldu sonra gittim kuaförde tekrar kahveye boyattım ve en son bir kez daha açık kahveye boyattım ve şimdi sarı yani en son kahvenin üstüne 2. röflem...bu saçların hepsini topu topu 3 yılda yaptım saçlarım omuzlarımda sanırım küstüler cansızlar...Bu da yetmez gibi 350 liraya çıt çıt aldım ve hala da uslanmadım...Neydi amacım ya da dersim?Allah vergisi güzelim saçlarımı maf ettim .((oklava:klava:

ğeçen yaz önce kendim açıcı ile açtım..üstüne bir de kumral boyadım ..o da olmadı açıldı madem bu kadar röfle yaptırayım dedim bi kaç kuaför yapamam elimizde kalr saçların dedi birisi de bana duvarında asıılı duran o süper röfleleri gösterip böyle bir şey mi istediğin dedi hah evet dedim atladım yaparız dedi hatta 7 saat orda geçirdiğim gün içinde açtı boyadı röfle atti açılmamış diye ay paketleri bir daha orealleyip gene kapattı mı..başım yanıyor tabi bu arada benim...kazan oldum başımda saatlerdir boya paket bir sürü de el tepemde çalışıyo görende şaheser yaratacaklar sanır....hatta hiç unutmam bana bu işlemler olurken kuaför bir ara :bu saçlarla çığr açacaksın..dedi tabi bu çığır dipten itibaren yanık demekmiş..arkadaşlarıma bu lafı söyleyice aylarca dalga geçtiler benimle....sonraaaaa 1 ay geçti tABİ BEN BANTLA VE TOPUZLA DOLAŞIYORUM KUMRALA BOYATTIM KAPANDI RÖFLELER YIKADIKÇA DA AÇILDI güzel de oldu ama ''ben kendim ettim kendim buldum'' konumuna gelicem ya sarıdan sıkıldım eski kestane halime dönmek istedim ama bu arada bu kadar açılmışken bi kere de kızıl olayım da öyle kestane yaparım dedim...kızıl boyattım bir ay tahammül edebildim be kızıla vearalık gibi özüme döndüm ...hm bunca emek ümit ve de para boşa gitti mi evet gitti geriye ne kaldı omuzlarımın altında kestane ,fönsüz gezemediğim her ay kestirerek kurtulmaya çalıştığım bol yanıklı saçlarrrr :son söz :KENDİM ETTİM KENDİM BULDUM kimse zorla yapmadı ki bunları ama ben maymun iştahli bir ikizler olarak uslanır mıyım .....?bilemem

arkadas selam
yazilanlarin hepsini okudum, bende 1 ay once kahverengi saclarimi ust uste 2 kere actirdim ve sonuc lastik gibi uzayan saclar..
Saclarim mahvoldu belime kadardi simdi kut kestirdim..sizinde yazdiklarinizi okudum, benim gibi saclari yanan incelen arkadaslar var, benim birde bu rofle islemlerinden sonra sacim cok dokulmeye basladi, bu basliga yazan arkadaslar yardimlariniza ihtiyacim var yanik rofleli saci koyiya biyatsam lastik gibi uzamasi duzelir mi, birde rofleden dokulen kopan saclar hic islem yaptirmayinca yerine geliyor mu saclar cikiyor mu?
okadar moralim bozukki, lutfen saclarinizin suanki durumunu duzelip duzelmedigini yazabilirmisiniz..cok zor biseymis yanik sacla ugrasmak, resmen hem psikolojim bozuldu hemde dokulucek diye cok korkuyorumm
yardim edin lutfennn

arkadasim bende senin yasadigin aynisini yasadim. Güzel saclarim vardi röfleli tutturdum degislik isityorum diye üstüne kahverengi sürdüler oda cok kötü oldu bende 3 ay icinde tekrar röfleye dönünce saclarim elimde kaldi. Saclarim kopali 9 ay oldu suan bayadüzeldi. Ilk 5 ay yanik kopuk saclarimi kaynakla gizledim kimseler farketmedi. Benim formülüm: Baharatcidan yag satiliyor icinde bir cok baharat karisimi olan ondan kullandim gece hatta tam faydasi etmesi icin onu sürdüm. Saclarim loreal absolut repair bakim serisiyle yikadim. Bunlar sayesinde saclarim toparladi.

Benim hikayem de aynı ve her sene renk degisimi yapiyorum bir turlu akkillanamadim ama su bir gercek ki yag bakimlarini bir iki kere yapip ise yaramiyor diye birakmayin duzenli kullanimda toparlıyor sakın pes etmeyin hangi yağ olursa olsun elinizin altında hangisi vrsa ya da hangisini alabiliyorsanız hepsinin yararı farklı özellikle izinli olduğunuz günler sabahtan sürün akşam yıkayın çok kalınca daha çok etki ediyor ve bir süre düzleştirici maşa vb. Kullanmamaya çalışın saçınızı toplayın çıkın finalde güzel olacak motivasyonunuzu düşürüp günü kurtaran çarelere baş vurmayın

ben de bundan bir sene önce saçımı kumral bakır yapmıştım. Kuaför fazla açmadan ve yıpratmadan yapmıştı. Fakat dip boyama için gidince o saçı kırmızı renk yapınca ben çıldırdım ve ertesi gün açtırıp kahverengi yaptım. Açan kuaförde öyle bi yaktı ki saçımı mecbur upuzun saçlarımı kestir kestir anca kurtuldum diyebilirim suan saçlarım kısa omuzlarımda hala uclarında azcık sert kısımlar var. keşke saçlarımı hiç boyatmasaydım.. Uzun saçlarımı çok özledim

İlk defa saçımı boyatmak için kuaföre gittim. Saçlarım kestane rengiydi sadece bir ton açmasını söyledim. Ve o saçıma sarı balyaj attı! Saçlarım kuruduğunda tepkimi belli ettim ve o da rötüşla düzeltebileceğini söyledi. Rötüş attığı saçımın sarı yerleri turuncuya dönmüştü. Eve geldim açık kestaneye boyadım ama yine de turuncu renkler parlıyordu. Üzerine tekrar koyu kestaneye boyadım ancak kapandı. Fakat hala daha rengi bana garip gelmekte. Sakın bilmediğiniz bir yere boyatmayın kızlar güzelim saçlarım yıprandı bir haftada. Çok pişmanım bir an önce eski rengimi istiyorumm

aynısını bende 2 ay önce yaşadım o kadar pişmanım ki açık kumral saçlarım şimdi o kadar iğrençki

Eveet Bendeniz, siyah sacimi gidip actirdim kaynakta taktirdim süper oldu.. Fakat rengi gitgide yikandikca bozuldugu icin bikac defa üstüne boyadim gayet gzldi... Tabi bütün bunlarin yani sira hala degisiklik degisiklik diye tutturunca kuaförüme bi fotgraf götürdüm, ve sonuc petek dincöz gibi sapsari ben !! kadin yapamadi ama evde yaptigi icin düzeltemedi ertesi gün ben boyadim akdikca yine boyadim yine yine derken saclarim süpürge oldu,, oda yetmezmis gibi kaynaklarim cok az diye diye biraz dha takdirdim yine boyattim , yanlis renk aldim kirmizi oldum üstüne yine boyadim derken derkeeen , kaynaklari dün cok zor cikarttim elimde kaldi sacimin yarisi suan kisa ince saclarim var yaglar zor kurtariyo beni toplamakdan baska carem yok ama and ictim yaza kadar dokunmuycam uzaticam ben bu saclari.. sakin onu bunu yaparim düzelir demeyin.. saclari rahat birakin haa o zaman düzelebilirler iste..

bende aynen birkaç ay önce tutturdum saçıma ışıltı yaptırıcam diye annemler de tatile gitmişti tek başıma sosyetik ve pahalı bir kuaföre gittim. Saçım da açık kumral bir ton açık ışıltı olsun istiyorum dedim ve en son bir baktım adam saçımı oryalle açmış çok doğal oldu inanılmaz güzel merak etme falan dedi. En son bir kuruttuki uçları resmen çiğ sarı beyaz platin artık ne renk olduğu belli değil bir de 250 milyon gibi bir para aldı utanmadan ben şok olmuş bir durumda eve gittim ağladım ağlcam zaten en azından saçımın aralarında diye kendimi telkin etmeye çalıştım akşam tabi uyku tutmadı sabah ilk iş kuaförüme gidip cila yaptırdım ama olmuyor o renk gitmiyor bir türlü en son yazık kuaför tek tek o açık renkleri seçip üstüne benim rengimi boyadı şimdi az çok iyi ama bundan sonra bilmediğim biryere ve tek başıma hayatta gitmcem.

ben saçımı ilk defa 10 gün önce boyattım. 24 yaşındayım saçımda tek bir beyaz bile yoktu ama insanoğlu bu değişiklik yapmak istiyor... saçlarım ince telliydi ama çok aşırı parlaktı... şimdi boyadan dolayı matlaştı ve keçe gibi oldu çok ama çok pişmanım. bir daha saçlarımı beyazlamadan önce asla boyatmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…