ben de kendim ettim kendim buldum.mayıs ayında siyaha boyadığım saçlarımı aralık ayında l'orealin açıcılı boyasıyla boyadım.sonuç felaketti.yarısı siyah yarısı açık renk oldu.o rengi kapatabilmek için normal kınanın içine kına taşı koyup tekrar boyadım.tutmadı dipleri çok açık kızıl oldu.daha sonra da hint kınasıyla boyadım.rengi koyulaştı ama saçım da mahvoldu.bunların hepsini 1 hafta içinde yaptığımı da belirtmek istiyorum.ama bakım yaparak saçımı düzelttim şükürler olsun:Saruboceq:
oryalle açılan saçlar mutlaka yıpranıyo..ya da başka ürünle açılan saçlarda öyle..onu da yaşadım...ama hiç biri perma yaptırmak kadar yıpratmıyo saçı senağlama
ağlamak istiyorumm..canım saçlarım öldü resmen..sadece ölse iyi..kestirmek kesinlikle istemiyorum..bu şekil almayan permamsı saçlarla gezerim ..ama asla kestirmem..
sizce ne yapabilirim..zeytinyağı? badem yağı ? çam yağı ?.. :teselli:
18-02-2009 Da en son mesajı ben yazmışım ve saçımı açtırmakdan korktuğumu söylemişim. Ben geçen ay dayanamadım saçımı kuaföre açtırdım. Çünkü palett renk açıcı alıp kullandığımda açılmadı saçımın rengi. Kuaförde ise korktuğum gibi olmadı yani saçım yanmadı. ılk boyamada rengi güzelde oldu. Sonra tabiiki çabuk aktı renk ben onu göze almıştım zaten. Tekrar boyatmaya gittim ama aynısını yapamadı. Olmadı dedim tekrar boyadı... Oda olmadı vaktim olmadığı için ertesi gün gittim tekrar boyadı yine ilk verdiği ve benim katalogda beğendiğim renk olmadıBu sefer ben birkaç hafta sonra loreal profosyonel boya alıp evde boyadım. Renk daha canlı oldu ama aktı yine bakır kızılı tutmak zor sanırım. Saçım yanmadı ama alakasız bir kabarıklık var saçımda sanırım 1 ay içerisinde 1 açma + 4 boya işlemi yaptırmakdan dolayı yıprandı azda olsa. Şimdi yine boya aldım, zaman geçsin diye sabretmeye çalışıyorum çünkü hemen boyamak istiyorum. Bu arada kuaförün ilk boyadığı boyadan aldım nasıl bir renk olacağınıda merak ediyorum açıkcası... :1closedeyes:
kızlar ben saclarını bozdura bozdura sımdı rengıme kavusmus bırı olarak renk konsuunda yardımcı olabılırım
kızlar ben saclarını bozdura bozdura sımdı rengıme kavusmus bırı olarak renk konsuunda yardımcı olabılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?