Saç Uzatma Yöntemleri Kendim ettim, kendim buldum diyenler...

aylin86

eymenim
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2007
465
1
96
38
Manisa
sadece kendim ettim diyenler gelsin............kafamçokkarıştı

evet benim gibi saçlarını oryalle yakanlar yapma etme diyenleri dinlemeyenler ve sağlıklı güzelim saçlarını mahvedenler hadi gelin burda toplanalım..:teselli:

2 ay bile olmadı siyah parlak uzun sağlıklı saçlarımı karamel rengi uğruna gittim açtırdım.Çok üzgünüm çoooksonuçmu açıldı açılmasına ama ben o güzelim saçlarımdan oldum yandı koptu kesildi :a015:yani kendim ettim kendim buldum :1no2:şimdi 1 ay bile olmadı saçlarımı kestireli uzuyolar çok şükür kullandığım yağların şampuanların çok faydasını gördüm ama kısa saça alışkın olmadığım için biran önce uzamasını istiyorum.kaydirigubbakcemile
hepimiz en kısa zamanda sağlıklı uzun saçlara kavuşuruz inşallah...:1hug:

aynen ya bende kesitirdim bi yılda sarı kızıl siyah yaparsam olcağı buydu oldu

elbette uzuyacak kökü bizde ama alışkın olmadığım için uzun saçlarımı özlüyorum

bende geçen sene dalgalı koyu kumral saçımı açık kumral olsun dıye palette yogun açıcıyla açmıştım. ilk seferınde bışey anlamadım ama 1 ayın sonunda saçımdakı dalgalar mısır puskulu bır hal almıştı 3 numara kestirdim şimdi yenı yenı toplayabılıyorum.

benimde saçlarım ilk kestirdiğimde toplanmıyordu bile ama şimdi 1 ay bile olmadı arkadan ufak bir kuyruk oluyor bu bile beni mutlu ediyor kullandığım yapların çok faydası oldu uzaması konusunda..

bende kızıldan sarıya donmek ıcın saclarımdan oldum hem kesıldı hemde supurge telı gıbı oldu saclarım

bende karamel sevdasına düşüp saçını bozanlardanım..bi de üstüne saç düzleştiricisi aldım mı...yani saçımı mahvetmek için her şeyi yaptım..
Ama kestirmeye cesaret edemiyorum..mirmirmirmir

bende saclarımı kestirdim.. daha önce acıldı boyandı mahvoldu... aptalmıyım nedir.. illa denicem.. al işde dene dene olan oldu.. popoma degecek kadar uzun saclarım vardı... simdi kala kala omzumda kaldı.. allahtan uzuyo cabucak.. bahara baya uzamıs olmasını bekliyorum...

altı ay içinde 3 kez palette açıcı yapıp her rengi deneyen biri olarak şimdi kısacık saçlarım kaldı.
benimkiler kopmadı ama yandı bitti kül oldu (((
şimdi bitkisel şampuan ,bakım,amonyaksız boya derken kendine geliyor yavaş yavaş.
ama toplamak bir hayal şu anda benim için :çok üzgünüm:

ya aylin niye actın böyle bi baslık ya.. bak içimi dökesim geldi.. off yaaa... sacım okadar gür ve uzunduki.. ve gören herkes hayran.. otobüste yaslı kadınlar sacımı oksar.. kücükler abla sacın ne güzel diye peşimden kosardı ( abartmıyorum) ama ben ne yaptım bi sevda ugruna anne manne dinlemedim.. ( annemin dedigi olur normalde) gittim actırdım boyattım actırdım boyattım.. off ya.. dönüp arkama bakıyorumda ne yaptım ben allahım diyorum.. cok pişmanım ya...şu hayatta hani bi cok hata yaparız ya ben de sac konusunda an buyuk hatayı actırıp boyatark yaptım.. =(

offf bende önce boyatıp sonra heveslenerek perma yaptırdım..üst üste olunca saçlarım yandı mahfoldu..bende kendim ettim kendim buldum...

Bu konuda sanırım ben biraz daha şanslıyım. Saçımı açtırmadan boyadım direkt üstüne. E zamanla haliyle yıpranıyor tabii. Fakat boyalıyken bile yağ bakımından asla vazgeçmedim ve boyanın üstüne de yağ sürüyordum, diplerine sürdükten sonra. Ayrıca hazırladığım saç boyasının içine de birkaç damla susamyağı,bademyağı ve zeytinyağı damlatıyordum. Boya koruyucu şampuandan sonra maskeleyip, kremlemişsen de on numara saçla çıkıyordum. şakkıdı Ama yıpranıyordu elbette zamanla ne yaparsan yap.

Uyguladığım onca bakıma rağmen halen biraz yıpranmış halde uç kısımları. Onları da elime tutamla saç alarak, tek tek kırılan saçları kesiyorum, en azından kuaföre uç aldırmaya gidip de saçlarımın yarısından olmuyorum şakkıdı

off benimde saçlrım çok sağlıklı ve uzundu ayrıca saçlrım gür ve dalgalıydı yaklaşık iki senedir düzleştirici kullanıyorum saçımın yarısı kırıldı ve yandı ayrıca azaldı o güzelim dalgalı saçlrım ise artık dümdüz çok pişmanım çokk anne babamı dinlmessem olacağı budur şimdi kestrmek te hiç istemiorum ama sanırım mecburum :S :'(

kızlar bende kuaföre sinirlendim kendim kestim hemde 2kere mahvettim yani şimdide öle eskisi gibi çabuk uzamıo aklısız kafam ama napım kuaföre altlardan almadan üstlere çok kat at diorum o yine upuzun saçlarımı uclarından alıcam die omzuma getirio

saçımda siyah boya varken inat ettim açtırdm turuncuya boyattım .haliyle oryel mahvetti saçımı ama 2 senedir böyle kullanıyorum kesinlikle pişman değil boyattığı bir tek zamanlama hatası yaptım kendi saçım kumral siyah boyadan kurtulup öyle boyamalıydım .öyle yapsaydım şu anda ensemde olmazdı saçlarım maalesef.ama şu anda turplu su yapıorum çok ta memnunum boyadan şeklini kaybeden saçlarımı tekrar eski dalgalarıma kavuştırdı hemde 2. kullanımda.tavsiye ederim

Ayyyyyy iyikii topiği gördümm benimde saçlarım siyah, belime kadar uzunlukta falan değil ama bende karamel derdine düştümm..Aklım git gel yapıyordu ama ne kadar istesemde vazgeçtim :1no2:
Zaten saç düzleştirici yetiyo yıpratamaya..

Amaaaaann en iyisi doğallık :lepi: (böle avunayım bare -tatlicadiarzu-)

benim güzel röfleli belimin altındaki....oldukça gür onca röfleye boyaya banamısın demeyen saçımın dibi 2/3 cm uzamıştı......kendi saç dipleri bin kilometreden fakedilen arkadaşım her gün aaaa çok çirkin duruyo diye diye gittimmmmmm o kuafore........dip röfle attırdım.......kadın kesiyim dediiiiii abartısız direk ayaga kaldırdı beni,i makası daldırdı sımdı ondekiii katlarım uzun arka kısmı sacımın en az dort santım kısa.....ve arkadakı sac tutamlarııı kısalı uzunluuu.......cınayet ısledı resmen çalışırken herkes gelip soryuoduu...röflenizi nerde yaptırdınız maşallah çok güzelllll.....veeeeeeeeee şimdi o gür uzun röfleli barbie bebk saçlarımın yerine kesimi bile berbat düze fön çekemediğim çektiğimde uçlarıının yamukluğu belli oluyor......gür olduğu için kısalınca bir acayip hal alan saçlarla hergün aynada ağlıyoruz.....yine 4/5 santım uzadı bır ayda onumuzdekı aya kadar uzasada dıp rofleye gıttıgımde eskı saclarıma kavussam

arkadaşlar bu arada herkes karamele boyuyor ve acılınca yıkadıkca cok cırkın bır hal alıyor o sac rengı......bırde sac rengınız zemın koyu ıse hafıf dıp cıkınca çok çirkin duruyor......ama kumral yada saçında röfle olan arkadasımız varsa dırek karamele boyatsınnnn cok guzel ısıl ısıl duruyor bal köpüğüne benzer.......

bende 1 sene içinde siyah olan saçlarımı nişanlım sevdiği için bitki özlü amonyaksız boya silicilerle sildirip röfle yaptırdım zaten ince telli olana saçım mahvoldu diyebilirim. çok kırık uçları. kuaföre her gidişimde yakında düğünüm var dememe rağmen kafasına göre keserdi. kuförümü değiştirdim sonunda şimdiki kuaförüm daha anlayışlı. ama yinede korkuyorum kırık aldırmaya. evde kendim tek tek alıyorum kırıkların uçlarından. bakımla şunla bunla biraz düzeliyo işte. düzleştirici kullanmıyorum haftada bir iki kez fön çektiririm oyüzden galiba bide tabi röfleninde etkisi var çok kırılıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…